Szúnyog az van. Autan spray-t vittünk. A vonatnál a körút 3 e. ha megszakitod és visszamennél megint 3 e. utolsó este átsétáltunk Platamonba. A Larissa supermarketben bevásároltunk a hazaútra. Ouzot Metaxát a határnál vettünk a free shop-ban
Mi csináltunk a kisvonattal körutat többször is tavaly ugy hogy nem szakitottuk meg, a másik végén jött a jegyszedö és ismét fizetni kellett. Ha ez most megváltozott az kimondottan jo hir.
Július 27-től megyünk a Maria apartmanba. Ha valaki tudna infót a szállásról szívesen venném. Hátsó kertre néző szobát kaptunk, mit takar ez pontosan, mármint milyen a hátsó kert?
Sziasztok!
Nekem lenne pár kérdésem:)
Van egyáltalán olyan hely Nei pori-ból kirándulva, vagy Nei porin, ahol gyönyörű kék a tenger? Tehát hogy szinte átlátszik...mert sokatok albumát megnéztem de sehol se láttam olyat :S
Szeptember 13tól kb. milyen időre lehet számítani?Úgy értem, hogy elvileg szeptember is még nagyon meleg nem?
Ha ekkor megyünk, ugyanúgy befizethetünk fakultatív progikra?
Mi egy pár éve voltunk a Maria apartmanban. Remélhetőleg egyről beszélünk. A Kalandozás travel volt az utazási irodánk akkoriban. Nekünk az oldalsó kertre nyílt az erkélyünk, ami azt jelentette, hogy a saját apartmanunk kertjét láttuk és a szomszédos apartman oldalsó erkélyeit, illetve annak a kiskertjét. (az öreg állandóan művelte a kis konyhakertet). szerintem a hátsó kerti erkély is hasonló lehet. Ezen a környéken már elég sűrűn épültek apartmanok.
#1422092010-07-03 12:24:38 Válasz a #142207. hsz-ra
Szia!
Nekem olyan kérdésem lenne,hogy mi a Neoline utazási irodával megyünk és ahogy olvastam,az megegyezik a Kalandozással,amivel ti mentetek...A kérdésem az lenne,hogy ti megvoltatok vele elégedve? Utazás szinvonala,buszsofőrök...stb
Válaszod előre is köszönöm!!!
#1422152010-07-03 13:00:44 Válasz a #142209. hsz-ra
Szia!
Mi is a kalandozással megyünk, én már egyszer utaztam velük Spanyolországba és nagyon meg voltam elégedve velük. Általában Contibusal szervezik az utakat, a buszaik nagyon jók, a sofőrök tapasztaltak, többször utaztam velük is, nem volt semmi probléma, jól szervezett volt minden:)
Dain még azt szeretném kérdezni, hogy a szállás tiszta volt, nem volt ezzel probléma?
Valahol azt is olvastam, hogy a tulaj is ott lakok és árgus szemekkel figyel. Tapasztaltatok ilyet vagy nem volt zavaró? Bár tulajdonképpen ha tiszta a szoba a többi annyira nem lényeges, úgyis csak aludni megyünk oda:)
#1422242010-07-03 13:42:20 Válasz a #142202. hsz-ra
"Gyönyörű kék" a tenger, ahol a part kavicsos vagy nagyobb kövekkel szegélyezett. Nei Poriból Skiathos és Narancspart is elérhető (narancspartos kép van az albumomban ), de rengeteg ilyen hely van...
Az időjárásra sosincs garancia, lásd a múlt hetet Magyaro.n, de általánosságban a szeptember egész jó szokott lenni kint. Fakultatív is van még akkor rendesen.