#1422402010-07-03 15:01:25 Válasz a #142235. hsz-ra
Sziasztok!Mi július 16-án indulunk,31-ig Nei-Poriba az Eleni apartmanba.
A határoknál milyen az áthaladás,sokat kell várakozni?Van ellenőrzés?
Ha valaki tud választ adni,nagyon megköszönnénk:))
Egy kisbusszal megyünk 3felnőtt és 3 nagy gyerek.
Reméljük szerencsésen megússzuk az utazást!Ha megjövünk beszámolunk mit tapasztaltunk és milyen volt a 2hét.
Nagyon jó a fórum,sok hasznos infót tudtunk meg!!!pl.szúnyogriasztót sem vittünk volna,ezzel is spórolunk ha itthon vesszük meg.A Lidl-t megkeressük állítólag az az olcsóbb üzlet.
2hét múlva már ott kell lennünk!)
Sziasztok!Mi július 16-án indulunk,31-ig Nei-Poriba az Eleni apartmanba.
A határoknál milyen az áthaladás,sokat kell várakozni?Van ellenőrzés?
Ha valaki tud választ adni,nagyon megköszönnénk:))
Egy kisbusszal megyünk 3felnőtt és 3 nagy gyerek.
Reméljük szerencsésen megússzuk az utazást!Ha megjövünk beszámolunk mit tapasztaltunk és milyen volt a 2hét.
Nagyon jó a fórum,sok hasznos infót tudtunk meg!!!pl.szúnyogriasztót sem vittünk volna,ezzel is spórolunk ha itthon vesszük meg.A Lidl-t megkeressük állítólag az az olcsóbb üzlet.
2hét múlva már ott kell lennünk!)
épp most mutatta a tévé hogy a röszkei átkelön 2 ora várakozás van, a jövöhét végére ez csak fokozodni fog,továbbiakra még nincs elörejelzés a tévében
Sziasztok!
Nekem lenne pár kérdésem:)
Van egyáltalán olyan hely Nei pori-ból kirándulva, vagy Nei porin, ahol gyönyörű kék a tenger? Tehát hogy szinte átlátszik...mert sokatok albumát megnéztem de sehol se láttam olyat :S
Szeptember 13tól kb. milyen időre lehet számítani?Úgy értem, hogy elvileg szeptember is még nagyon meleg nem?
Ha ekkor megyünk, ugyanúgy befizethetünk fakultatív progikra?
Olyan mértékben átlátszik a tenger hogy a lábamnál uszkálo halakat le tudtam fotozni,kell ennél több? Persze ahol mát mély ott sötét kék lesz.
Nem voltam figyelmes,látom Pinga 8nap múlva indultok!
Jó pihenést,szerencsés utat kívánok!
Köszi
mi tavaly is voltunk meg elötte is és elötte is, jövöhét vasárnap hajnalban indulunk,már nagyon várjuk, és hogy a halacskák se unatkozzanak ott lesz a pecabot is,
ha balaton ilyen átlátszo lenne !!!
#1422562010-07-03 16:39:46 Válasz a #142209. hsz-ra
Igen, a két utazási iroda szerintem is megegyezik. Mi annak idején teljesen meg voltunk velük elégedve, a busz sosem robbant le, Contibus volt, tiszta, működött a légkondi is. A buszvezetők tudták a dolgukat, a határokon is feltalálták magukat, szívesen kiszolgálták az embereket és időben értünk mindig a szállásra 8négyszer voltunk velük9, illetve időben vettek fel bennünket az apartmanból hazafelé menet. ha jött velünk utaskísérő, akkor ő is normális volt.
Pinga!Akkor nektek nagyon bejön ez a hely:)Hány hétre mentek?
Mi busszal voltunk 17éve Korfun és annyira bele estünk Görög honba hogy ott akartunk építkezni:))
Varázslatos hely az tuti.
Hát a balaton az még mindig tisztább mint a velencei tó,de a gyógyító iszap miatt olyan,,nem áttetsző
#1422602010-07-03 16:48:36 Válasz a #142216. hsz-ra
Pimpike!
Igen a szállás tiszta volt, egészen jó helyen is van. A tulajdonosok - egy idős házaspár - akik meglepően jól beszélnek németül, valóban a házban lakik/lakott. Nekem nagyon furcsák voltak, mert még sehol nem tapasztaltunk ilyet. Emlékszem, hogy a megérkezés viszonylag korán történt meg az apartmanba, még a reggeli órákban, azonban beköltözni szigorúan csak kettőkor engedtek bennünket. Rutinosan már megfürödtünk a tengerben, bevásároltunk, sétáltunk, majd visszamentünk az apartmanba, amikor még mindenki ott tobzódott a kis teraszon. A mi csoportunk, akik megérkeztek (mindenkinek kiolvadt a fagyasztott kajája, a gyerekek nyűgösek voltak), illetve, azok is akik várták a hazaindulást. A szobák takaritása már régen befejeződött, de mégsem foglalhattuk el, mert ők csak egyetlen idegenvezetővel voltak hajlandóak beszélni, az Erikával, a mienket nem fogadták el. Amint az említett személy megjelent elfoglalhattuk a szobákat.
Hazafelé menet, pedig még az elindulás előtt leellenőrizték a szobákat, hogy minden rendben van - e.
Az is lehet, hogy annak idején ezt a negatív tapasztalatot én írtam le itt a fórumban.