Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 4186
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141688 Üzenet linkje2010-06-29 17:31:24 

Sziasztok!
Az Ibusz Alkudj és Nyaralj akciójáról szeretnék kérdezni Tőletek,mert látom,hogy többen is utaztok ilyen módon.
Természetesen nem idénre gondoltam,mert már megvan az úticél:Parga,már alig várjuk.... csak én olyan vagyok,hogy már előre tervezem a következő évi nyaralást.... icon_smile.gif
És biztos,hogy már rég nincs szabad hely sem...
Jövőre jó lenne egy szigetre eljutni,én Krétára szeretnék nagyon....
Szóval a kérdéseim:
-Mit jelent a "Garantált vásárlási utalvány" 40% értékben ? Ezt úgy értsem,hogy ha befizetem egyösszegben az út 40%-át előlegnek,akkor ők garantálják,hogy az általam választott úti célok közül lesz valamelyik?
-Mikor jelenik meg ez az akció minden évben? Az Utazás kiállítás után?
-Mikortól lehet foglalni,mennyire kell gyorsnak lenni,hogy jó helyet fogjunk ki? Mi szeptemberben,utószezonban mennénk,mondjuk Krétára. icon_wink.gif
Ibuszhoz nem tudok beugrani mostanság,ezért érdeklődöm Tőletek.
Előre is köszönöm mindenkinek,aki válaszol.

# 4187
Nagyimre64
Aktív fórumos
Aktív fórumos
490 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141692 Üzenet linkje2010-06-29 17:40:40 

A dias-nál egyénileg sosem került 50-60 ezerbe a hét 1 főre.
2007 07 17-töl last minute stavros 25 ezer/ fő joker apartmanba ami a legjobb volt az összes közül.
Utazás elött 1 héttel döntöttük el, hogy megyünk.
Készségesek voltak és segítettek.

# 4188
Vica7
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141706 Üzenet linkje2010-06-29 19:20:12 

Theia írta:
Sziasztok!
Az Ibusz Alkudj és Nyaralj akciójáról szeretnék kérdezni Tőletek,mert látom,hogy többen is utaztok ilyen módon.
Természetesen nem idénre gondoltam,mert már megvan az úticél:Parga,már alig várjuk.... csak én olyan vagyok,hogy már előre tervezem a következő évi nyaralást.... icon_smile.gif
És biztos,hogy már rég nincs szabad hely sem...
Jövőre jó lenne egy szigetre eljutni,én Krétára szeretnék nagyon....
Szóval a kérdéseim:
-Mit jelent a "Garantált vásárlási utalvány" 40% értékben ? Ezt úgy értsem,hogy ha befizetem egyösszegben az út 40%-át előlegnek,akkor ők garantálják,hogy az általam választott úti célok közül lesz valamelyik?
-Mikor jelenik meg ez az akció minden évben? Az Utazás kiállítás után?
-Mikortól lehet foglalni,mennyire kell gyorsnak lenni,hogy jó helyet fogjunk ki? Mi szeptemberben,utószezonban mennénk,mondjuk Krétára. icon_wink.gif
Ibuszhoz nem tudok beugrani mostanság,ezért érdeklődöm Tőletek.
Előre is köszönöm mindenkinek,aki válaszol.

Szia Theia,
- igen, pontosan ezt jelenti. Sőt, ki is zárhatsz 2 helyet +10 %-ért, de olyan, hogy csak Kréta maradjon, nem lehet. Mert benn marad még 5 másik hely is.
- én a kiállítás környékén láttam meg eddig minden évben. Tavaly kicsit később, idén már kerestem icon_smile.gif
- azt hiszem úgy van, hogy megmondják, hogy meddig él az akció. Az akció alatt bárhová foglalhatsz helyet. Nekünk tavaly az volt, hogy szerettünk volna egy bizonyos időpontban, bementem, megkérdeztem, mondták, hogy ok, de nem foglaltam akkor be. Következő héten már nem volt oda hely. Idén állítólag nem volt akkora őrület, sokan félnek a bizonytalantól. Pedig szerintem tök izgi, bár már várom, hogy kiderüljön.
Egyébként ha regisztrálsz az Ibusz hírlevelére, első kézből értesülsz majd róla.

Üdv,

Vica

# 4189
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141717 Üzenet linkje2010-06-29 19:57:26  Válasz a #141706. hsz-ra Előzmény #141706

Szia Vica!
Köszi a gyors választ! icon_wink.gif
Kicsit értetlenkedek: az mit jelent,hogy:"az akció alatt bárhová foglalhatok helyet" ,ha lutri az egész,és később derül ki a nyaralás helyszíne?
Választható apartmanok vannak,vagy kapsz valamit és kész?

Amit én néztem,az apartman önellátással,repülővel,az Ibuszos táblázat szerint ez 54000.-Ft szept.végi indulással idén.
Kréta,Korfu,Rodosz,Kefalónia,Zakinthos,Olimposz,Chalkidiki,Bulgária,Máltaa helyszínek.Ebből az első 5,ami jó,a többit nem szeretném. Ha fizetek +10%-ot,akkor kizárom az utolsó kettőt... icon_smile.gif
Amikor Ti intéztétek a nyaralást,mit mondtak,mennyi idő múlva derül ki,hogy hová mentek?
Jövőre vajon emelkedik -e az ár?Valószínűleg....
Bocsi a sok kérdésemért,de jó egy olyantól válaszokat kapni,aki ismeri ezt az egészet.
Köszi:Betti

# 4190
Vica7
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141752 Üzenet linkje2010-06-30 06:29:28  Re:

Theia írta:
Szia Vica!
Köszi a gyors választ! icon_wink.gif
Kicsit értetlenkedek: az mit jelent,hogy:"az akció alatt bárhová foglalhatok helyet" ,ha lutri az egész,és később derül ki a nyaralás helyszíne?
Választható apartmanok vannak,vagy kapsz valamit és kész?

Amit én néztem,az apartman önellátással,repülővel,az Ibuszos táblázat szerint ez 54000.-Ft szept.végi indulással idén.
Kréta,Korfu,Rodosz,Kefalónia,Zakinthos,Olimposz,Chalkidiki,Bulgária,Máltaa helyszínek.Ebből az első 5,ami jó,a többit nem szeretném. Ha fizetek +10%-ot,akkor kizárom az utolsó kettőt... icon_smile.gif
Amikor Ti intéztétek a nyaralást,mit mondtak,mennyi idő múlva derül ki,hogy hová mentek?
Jövőre vajon emelkedik -e az ár?Valószínűleg....
Bocsi a sok kérdésemért,de jó egy olyantól válaszokat kapni,aki ismeri ezt az egészet.
Köszi:Betti

Szia Betti,

abból a csoportból mész valahová, amit felsoroltál. Az apartmant is ők határozzák meg, de kinyitod a katalógust, és láthatod őket, azok közül fogsz valamelyikbe kerülni. Ennyiben lutri a dolog. Ha ez valakit zavar, nem meri bevállalni. Engem nem zavar, mert megnéztem az apartmanokat, és vállalhatóak. Másrészt, szeptember végén már lehet pl. taktikázni (ezt itt tanultam a fórumon icon_smile.gif ) Megnézed, hová nem indul már repülő... icon_biggrin.gif
A hivatalos mondás az, hogy 2 héttel indulás előtt megmondják, hová mész. Tavaly nekünk hamarabb szóltak.
Hát valszeg emelkedik majd az ár, idén emelkedett a tavalyihoz képest, kb.5ezret.

Ha kérdésed van, írj nyugodtan!

Üdv,

Vica

# 4191
Macsosz
Törzstag
Törzstag
682 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141758 Üzenet linkje2010-06-30 09:01:50  Válasz a #141717. hsz-ra Előzmény #141717

Szia Theia icon_smile.gif

Mi tavaly nagyon elégedettek voltunk Rodosszal icon_exclaim.gif
Idén is szeptemberben megyünk,de egy kicsit előbb.
Az aktuális katalógusból szinte biztosra kiderül az apartman.
Nyílván nem a legdrágábbat fogják fortuna útra kiadni!
Jövőre már vszínű nem tudunk élni ezzel a lehetőséggel,ha
ugyanezekkel az uticélokkal indítják az akciót!Kizárással együtt is
nagy a vszínűsége,h.ugyanoda kerülnénk.Vagy nagyon késői v.korai
indulási időpontot kéne választani.
FIGYELJETEK,mert tovább járnak a repülők,mint tavaly icon_exclaim.gif -a katalógus
szerint!

Üdv,Macsosz icon_smile.gif

# 4192
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#141848 Üzenet linkje2010-06-30 19:32:23 

Köszi Vica és Macsosz az infókat! icon_smile.gif
Végigzongoráztam az Ibusz honlapján az idei lehetőségeket 2 időpontban,szept.13 és 20.-i dátummal,csak a kíváncsiság kedvéért.
Macsosz,tényleg tovább járnak a repcsik,mert még az utolsó időpontban is mennek repcsik mindenhová.
Pedig el akartam kezdeni taktikázni.... Arra gondoltam én is,hogy esetleg így kieshet pár helyszín,mert már elég késői a dátum,de még az Olimposzi "riviéra" , és Chalkidiki is benne van..... pedig ez már szept. vége....
Chalkidikin már jártam,a "riviérára" meg nem vágyom....
Úgyhogy ha jövőre is ezek a lehetőségek maradnak,akkor kizárom Bulgáriát meg Máltát,és így tuti a görög buli... icon_cool.gif
Ibusz honlapon megnéztem az apartmanokat,egész jók,én is bevállalnám.Csak majd jövőre szept-ig lerágom a körmöm a kíváncsiság miatt. icon_biggrin.gif
De egy Rodosz is simán jöhet Kréta helyett. icon_smile.gif
Akkor jövőre az Utazás kiállítás után irány az iroda,hogy még jusson hely,idén meg vár minket PARGA !!! icon_biggrin.gif
Mégegyszer köszi Nektek a segítséget!

# 4193
Lux
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
27 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#142387 Üzenet linkje2010-07-04 14:01:46 

!SOS!
Hahó! Van itt valaki a Jimakos tours utasai közül? Minden rendben van velük? Foglalnék...
Üdv
Lux

# 4194
Nagyimre64
Aktív fórumos
Aktív fórumos
490 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#142388 Üzenet linkje2010-07-04 14:04:02 

A jimakos megbizható nyugodtam foglalj.
Görög a tulaj és korrekt.

# 4195
Lux
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
27 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#142390 Üzenet linkje2010-07-04 14:04:36 

!SOS!
Van itt valaki a Jimakos tours utasai közül? Minden rendben van velük? Foglalnék...
Üdv
Lux

# 4196
Lux
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
27 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#142393 Üzenet linkje2010-07-04 14:06:28  Válasz a #142388. hsz-ra Előzmény #142388

Köszi. Utaztál velük az idén?
# 4197
Nagyimre64
Aktív fórumos
Aktív fórumos
490 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#142396 Üzenet linkje2010-07-04 14:31:57 

Én az idén a tui-val megyek egyénileg.
A barátom szülei már hosszú évek óta mióta megvan az iroda csak velük mennek busszal vagy egyénileg de még mindig pozitív volt a visszajalzésük.
A koléganőmet elküldtem velük nei poriban most juniusban busszal.
Studióba voltak befizetve de kint 1 6 személyes apartmant kaptak kb 15nm terasszal.
A nei pori irodában lévő csaj a sophy nagyon rendes és odafigyelő. Nem tudsz kérni tőle olyat amire nem tudja a megoldást.

# 4198
Lux
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
27 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#142421 Üzenet linkje2010-07-04 17:16:13 

Kösz, bár azt mondják/írják, hogy éppen azért szünt meg tavaly is a cég-azóta újra alakult vagy mi-, mert ez a Szofia otthagyta őket. Hmm??
# 4199
Nagyimre64
Aktív fórumos
Aktív fórumos
490 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#142423 Üzenet linkje2010-07-04 17:35:21 

Nem tudom ki mondja de nem szüntek meg folyamatosan vannak.
A Boráros téren van az iroda

# 4200
Nagyimre64
Aktív fórumos
Aktív fórumos
490 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#142424 Üzenet linkje2010-07-04 17:37:13 

A sofy jelenleg is nei pori irodában van
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió