És mi az hogy nem jön be a skymap?
Nem működik vagy nem tetszik?
Agni: nem működik a linked: Invalid URL or Path
igen voltam egyszer, nagyon régen, és mivel rég volt és öregszem, és talán most több időm lesz, mint pár óra, ezért érdekel...
a Skymap oldal nem töktődik be, hibaüzit kapok, csakúgy, mint Agni oldalára.
hogy a rossebbe ne hagynám!! sőt én 14 éve voltam ott, azóta sok minden változhatott...
nekem 3.6.6 van, de az explorerrel sem jön be az oldal: "The connection was reset"...
szóval mesélj csak, én meg gyűjtöm az infókat....
Én 13 éve voltam ott és egy hete sincs még és nagyjából csak annyi változást láttam, hogy vagy tízszer annyi turista van, akik már lassan nem férnek el a kis fővárosban. De ettől még ugyanolyan bájos volt.
megvárom az összes beszámolód, de a blognak nekiesek...
a menetrendet esetleg el tudod küldeni? Árak vannak benne, mert a honlapjukon nem leltem...nevezz bénának nyugodtan
A5-ös lap, megpróbálom bescannelni holnap (mert a scanner nyugdíjazva van a kartonjában egy szekrényaljban, mióta digi fényképezőm van, nem használom és mert nem tudom, hogy az új gépem win7-el megeszi-e a telepítőjét, mert sok más ellen tiltakozik, ami régebbi).
Árak nincsenek benne, csak egy rakás tábkázat apróval szedve, görög betűkkel. De ki lehet bogarászni.
#1425242010-07-04 22:54:48 Válasz a #142523. hsz-ra
akkor hagyd a fenébe!! az fennt van a honlapjukon, nameg majd ott helyben.
mondjuk a 25 eur, nem olcsó, mert mi Aegináról pont dupla anynira leszünk...az azért sok..főleg Spetsesre
És mennyi idő volt a Poros-Hydra útvonal?
Breki!
Legyen meg a Te akaratod.
Beteszem ide is a linket:
https://zografosart.com/
Gyönyörű festmények szerte Görögországból,HYDRA is.....
A Gallery-Greece-re kell kattintani.
Ha ráklikkelsz a képekre,bejönnek nagyban,és el is mentheted,pl. háttérképnek.