Én azt hiszem,hogy posztert csináltatok ebből a képből,mert annyira gyönyörű,és a falamon akarom látni...
Szépen bekereteztetem,üvegeztetem,és azt hiszik majd,ott vettem.
Akkor most csak egy rövid mert sietnem kell, kicsit össszecsapott lesz.
Hydra első évben megérkezünk egy kis utcában leülünk és a Tolói halasnál becsomagolt halat sült krumplit esszük.
Közben szamarak robognak el dupla csomagolásban egyiken egyvalaki ül de olyan féloldalas női módon.
Kaja végeztével elindulunk egy téren látunk pihenő szamarakat akkor még félve megyek oda megsimogatni, hátha megrúg
Felfelé indulunk el a kis utcákon, közben látjuk hogy itt mindent szamarakkal szállítanak, meredek lépcsőkön viszik fel az ásványvizet húznak kis kocsikat és kordékat. Egyszer csak látjuk, hogy egy dupla jön felfelé az utassal lévő beveszi a kanyart a másik megáll mögöttünk és elkezd legelészni a saroknál lévő kis fűcsomóból.
Na ezt le kell fényképezni ez itt megállt mögöttünk a másik már el is tűnt ez meg simán lemaradt és minket is figyel.
Fényképezőgép elő akkor még kis kompakt gépem volt mindig vissza kellett állítani az elsőnél a felbontást, hogy a kártyára ráférjen.
Csak közben a szamár nehogy elmenjen a másik már hetedhét határon túl jár.
De az nem mozdul fényképek elkészülnek ő még tovább álldogál, már menni kéne, de kíváncsi vagyok mi lesz.
A csacsi bólint egyet majd a cuccokkal együtt szintén beveszi a kanyart és látszik tudja merre kell menni kb negyed óra után folytatja vagyis újra felveszi a melót.
Na most ez így leírva nem nagy story de mi ott akkor egymásra néztünk és nagyon mosolyogtunk
Micro Kamini Beach egy erőd vagy régi börtön előtti részen
Ez képek alapján nem tűnik pálmafás homokos álomstrandnak.
Nem is az, viszont nekem nagyon tetszett.
Egyrészt tele van a part gyönyörű kis mindenféle színű és formájú kövekkel, nagyon sokan gyűjtögettek, másik ez tulajdonképpen egy kis nyitottabb öböl és vmiért mikor mi voltunk a tenger hullámzása oldalról átlósan jött és a jobb oldali sziklákról visszaverődve olyasmi volt mint egy menet a hullámmedencébe pl a dagályon csak ez átlósan ebben a környezetben, miközben szinte az orrunk előtt mentek a Hydrára tartó nagy hajók és gyönyörű vitorlások. Persze azért van hely kiúszni de jól lehetett látni őket.
Én előszőr csak megmártózni akartam itt Vlychos felé félúton, de annyira tetszett ez hogy több métert emelkedik átlósan, hogy még a fejem is vizes lett mikor jött egy nagyobb emelkedés. A sarokban pedig a sziklák között tök jól lehetett búvárkodni többen direkt arra mentek nekem akkor még sajnos nem volt felszerelésem.
Szval ez a strand neten nézve nem sokat ad, de nekem pl az egyik legjobban tetsző volt.
Majd rakok be saját képeket is róla.
Mondjuk nekem ez is tetszett, hogy a másik irányba Madraki fele de még a kikötőnél a bástyatorony után innen fejeseket és talpasokat ugráltak több méter magasból nekifutásból.