Én most ránéztem erre az oldalra. Hát...mit mondjak? Mindjárt reggel 7 óra van, és tegnap 16 órai állapotok uralkodnak a táblázatban. Hozzáteszem mindenhol 0, azaz NULLA perc várakozási idővel. Egy párszor még rá fogok nézni, de így első benyomásra nem tűnik reálisnak az infója.
Úgy látom, hogy egyiket sem frissítik túl sűrűn.
Vagy az a hír, hogy nincs hír?
Ha valaki bennfentes olvassa a fórumot elárulhatná, hogy amennyiben változás következik be az oldalon levő információhoz képest mennyi idő múlva frissítik.
Tud valaki olyan telefonszámot, amit a határhoz közeledve fel lehetne hívni (Tompán vagy Röszkén) az aktuális állapot miatt és fel is veszik, illetve nem küld el a ...ba.
Tompáról csak annyit, hogy kb. 1 óra kerülőnek tűnik Röszkéhez képest, tehát szerintem csak akkor éri meg arra menni, ha ennél sokkal többet kell várni Röszkén
#1433152010-07-09 11:02:11 Válasz a #143311. hsz-ra
Kedves Robi, megnyugtattál. Ma este indulunk, és 2 napja azon agyalok, merre menjünk. Még sose mentünk a török invázió idején, de most a hét elején döntöttük el, hogy gogreece. Így egyértelmű, hogy Röszke, majd csak lesz valami alapon.
lux
#1433232010-07-09 11:25:18 Válasz a #143318. hsz-ra
Éjszaka csak a tompai határátkelőt tudjátok használni.Kifelé jelenleg Röszkénél 2 óra a várakozás.Szerintem teljesen mindegy mikor indultok az átkelés nehézkes
Kedves Robi, megnyugtattál. Ma este indulunk, és 2 napja azon agyalok, merre menjünk. Még sose mentünk a török invázió idején, de most a hét elején döntöttük el, hogy gogreece. Így egyértelmű, hogy Röszke, majd csak lesz valami alapon.
lux
nehogy találkozzunk vasárnap hajnalban valamelyik átkelönél