Én még új vagyok
Athenban élek és munkát keresek ha tud valaki bármilyen munkát légyszi írjon!Görögül még nem beszélek,de az Angol megy!
Köszönöm,Vanessa
Sziasztok! Munkát keresek Görögben, jelenleg Krétán próbálkozom, de eddig nem sok sikerrel. Tegnap egész nap jártuk a szállodákat Haniától nyugatra. Valaki tudja, hogy merre fele van sok magyar esetleg merre kereshetnek magyarul beszélőt? Tényleg csak Herakliontól keletre? Esetleg Rethymno? Mert nyugaton (haniátol)szinte csak skandinávul beszélő az előny Ha tud valaki bárhol máshol valamit, szóljon szívesen utazom máshova és is, bár egyenlőre Kréta nagyon tetszik. Görögül alap dolgokat megértek meg meg tudom értetni magam. Angol meg prímán megy Jah és stoppolva egész könnyen lehet utazgatni itt a szigeten, de sajnos csak napközben
#1433902010-07-09 20:57:56 Válasz a #143355. hsz-ra
Szia Nvani!
A tematikus oldalaimon találsz még linkeket--> Rodosz sziget
Üdv: Ian
Ui: én a greeka-n találtam pár olyant, ahol még válaszoltak is...igaz ez tavaly volt...de dolgozni én sem tudtam kimenni...
#1436732010-07-12 12:49:31 Válasz a #143515. hsz-ra
Szia Nvani!
Idén ismét jelentkezem pár helyre, de a tavalyi évvel ellentétesen, még csak nem is válaszoltak . Mondjuk a jelenlegi gazdasági helyzetet ismerve nem is számítottam nagy csodára...tavaly legalább pár levélváltásig eljutottunk...
Üdv: Ian
Platamonasra egy kávézóba, télre keres egy lányt a tulajdonos. 20-35 év közötti, angolul jól, görögül kicsit beszélő pincérnőt. Előnyben részesíti azokat, akiknek vendéglátóipari tapasztalata van. Szállást ad.
e-mail címe : westham_aris3@yahoo.gr
Facebookon is megtaláljátok: Kyramas Giorgos
Sziasztok! Én jövő tavasszal szeretnék kimenni dolgozni, ha összejön, akkor Görögországba! Elég sok helyen nézelődtem már, de semmi konkrétat nem találtam! És az az igazság, hogy csak megbízható hirdetéseket keresnék! Ha tudtok esetleg segíteni, hogy hol kezdhetném el, nagyon megköszönném! Gondoltam időben elkezdtem szervezni, tervezni a jövőmet! És az is jó lenne, ha valaki aki már volt kint vagy még kint is van írna arról, milyen is kint dolgozni! Nagyon szépen köszönöm, ha válaszoltok!
#1465672010-07-29 19:05:45 Válasz a #144158. hsz-ra
szia Judit olvastam, hogy Platamonasra kavezoba keresnek lanyt engem erdekel a munka most Leptokarian dolgozom. Ezert is jo lenne a munka. Varom valaszodat. puszi Szilvi