Már korábban kérdeztem , hogy a vrasnai LIDL-ben lehet - e kártyával fizetni . Választ nem kaptam rá , így ismét feltenném ezt a kérdést , hátha azóta van valakinek infója .
#1437252010-07-12 18:04:36 Válasz a #143713. hsz-ra
Szia!
Igaz hogy nem a vrasnai LIDL-ben vásároltunk, de tőle nem messze ugyanennek az áruházláncnak az üzletében évek óta elfogadják a kártyát. Ebből gondolom, hogy itt is. Olyan viszont volt már, hogy útlevelet, személyit kértek kártyás vásárláskor.
Sziasztok fórumosok!
Érdeklődnék hogy volt e valaki az elmúlt napokban Vrasnán,,,mert érdekelne milyen az idő?
A következő kérdésemet elsősorban a nőkhöz irom.
Én eléggé fehér bőrű vagyok és azt akarom tudni, hogy érdemes szoliba mennem vagy megfog kint a nap.Mert itthon sajnos hiába fekszem ki nem fog meg annyira.
#1446982010-07-18 21:10:24 Válasz a #144397. hsz-ra
HÁT SZERINTEM HA FEHÉR BŐRŰ VAGY AJÁNLATOS A NYARALÁS ELŐTT EGY 10-ES ALKALOMBÓL ÁLLÓ BÉRLETET LEJÁRNI.ÍGY LEHET,HOGY NEM ANNYIRA ÉGSZ LE.PERSZE MINDENT CSAK FOKOZATOSAN!!
Azoktól szeretnék kérdezni akik már voltak Vrasnán, és innen elmentek Xantiba kirándulni. Mi is szeretnénk ezt a kis várost bejárni, állítólag nagyon szép. Érdemes piac napon menni? Nincs nagy tömeg? Ha piac napon megyünk azt is érdemes felkeresni? Ha ez valóban török piac, van pl. vizi pipa, mert azt szeretnék valahol egy igazit vásárolni.
Mi 28-án indulunk Vrasnára, még 13 nap, nagy az izgalom Időnként megnézem innen a fórumról elérhető fotókat Vrasnáról, tök jó ...
Beszereztük a zöld kártyát, utasbiztosítást, EU-s egészségbiztosítási kártyát. Készülődünk
Mintha idén nem sokan mennének Vrasnára.... legalábbis itt nem tolonganak a fórumozók. Aki mégis járt ott idén, írna pár sort arról, hogy milyen volt, milyenek az idei árak, vagy bármit, ami eszébe jut? Előre is köszi!
Üdv mindenkinek !
Tegnap érkeztünk meg a MEANDROS VILLAGE-ből .
Néhány infót közölnék :
A szállás Szuper , házigazdák ( Enikő , Poli ) nagyon kedves és közvetlen emberek .
Van egy Lidl illetve egy Aldi a fő út mellett (gyalogosan 10 perc ). Az üdülő részen 2-3 közért található , a " legnagyobb" a
Thassos nevezetű .
Cukrászda : OSKAR
Grill ételek : FRULIO
Gyros : KRIxTOX
Nem biztos hogy helyesen írtam a nevüket . Ezek a vendéglátóhelyek a parti úton találhatók .
Árak a következők : Gyros pitában 2,20
tányérba 6,00
amstel 0,5 l 2,00
tzaziki 2,50
cola kicsi 1,20
thiporo 800 ml 1,50
Lidl-s árak : 50%-os narancslé 0,59
oyzo 0,7 l 4,80
kenyér 1 kg 1,0
sárgadinnye 0,60 /kg
feta sajt 900 g 4,50 - .....
oliva ( extra sz) 1 l 4,00
nagy szemű szöllő 1,20- ...
Éjszakai élet nem nagyon van , ha valaki ilyenre vágyik , akkor átkell mennie Asprováltára vagy Stavrosba .
Bankkártyát a Lidl-ben elfogadnak utlevél felmutatásával .
A legközelebbi bankautomata Asprováltán található .
A tengerpart kultúrált , szakaszonként zuhanyzó is van. Homokos part , a vízbe menet kavicsos ami 2 méter otán homokba megy át .
Összességében nagyon tetszett Vrasna , bár hangsúllyozom , hogy nem nyüzsgős-fiatalos-bulizós hely , viszont pihenésre tökéletes .
Az utazásról az autós forumba írok majd .