Sziasztok,
Mi tavaly és idén is este indulunk, nem sok kamionnall találkoztunk. Gyerekek miatt jobb neünk ez a megoldás, mert így nem játszanak Srekkes, hogy ott vagyunk már? Alszanak és ébredés után már hipp-hopp megérkeztünk.
Párom kamionos neki nem gond az esti vezetés, de idén bevállaltam a határig.
#1438122010-07-13 09:55:29 Válasz a #143797. hsz-ra
Hááát én még sajnos nem! Várom, hogy akik hazajöttek már megosztják velünk az élményeiket. Biztosan lelassul mindenki ettől a hőségtől, de ha visszagondolnak Nei Porira biztosan felélénkülnek egy kicsit?
Ne is mondjátok...olyan messze van még a nyaralás...
Annyira irígylem a többieket...süttetik a hasukat a parton és élvezik a hűs habokat!!!!
Annyira mehetnékem van már.....
Légyszi segitsetek 07.16.-án megyünk Nei -pori-ba érdekelne,hogy most is vannak szúnyogok, fel kell -e készülni riasztokkal ?
Érekelne még a motor bérlés ára is. Köszi
#1438302010-07-13 11:06:16 Válasz a #143821. hsz-ra
Szia!
Nem tudni ,most mi a helyzet,de az előző írásokra tekintettel szerintem nem árt vinni...legalább egy szúnyogírto spray-t és pl egy elektromosat....Bár egyébként a legtöbb apartmanban szokott lenni elektromos szunyi írtó!!!!
De biztos ami biztos!!!!
Az árakról pedig ha vissza lapozol van valahol ,de megkeresem én is a tavalyit és megpróbálom feltenni neked!!!
Üdv
#1438312010-07-13 11:06:59 Válasz a #143821. hsz-ra
Helló Lazy!
Bizony vannak szúnyogok,főleg este,mindenképpen vigyetek elektromos riasztót a szobába,estére pedig sprayt,mert kellemetlenné teszi a nyaralásotokat,illetve az esti sétákat.
A motorbérlés engem is érdekelne,az biztos hogy van autóbérlés/2003-ban is volt/akkor meg miért ne lenne motor is csak kérdés az ára?
Elég, ha van Wifid, mert szinte már mindenhol lehet találni. Szerintem ott is.
Mi majd csak aug. végén indulunk, de nem tudjuk még hogy hova. Belőttük Dél Görögöt és majd választunk valami lastminutet jó messzire.
Sziasztok!Mi is 16-án indulunk 6-an egy kis busszal,de most már éjfélkor indulunk az új terv szerint,férjem tud aludni legalább 2órát még itthon.
Izgatott vagyok,bár mindent felírtam amit kell vinni,ja és venni.
Félek az úttól,nagyon hosszú,nem szeretek utazni:(
Tavaly Olaszban voltunk,,,fele út,,de oda nem megyünk többé,mindenkinek bélfertőzése volt,az egész családnak,,,ja anyósomat kivéve:).
Mindent lefertőtlenítettem érkezéskor,azzal kezdtem és mégis,,,vagy a sok fagyi,,persze a higiénia az kérdéses,,,de elég ha megfogjuk a lift ajtót és a gombokat,,minden alkalommal hozhattunk be valamit az apartmanba.
Állandóan kezetmostunk és mégis megtörtént velünk a hányás,hasmenés,láz(
Lazi!hány órakor indultok?