Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki?
Autóval szeretnénk menni Sarti-ba és a kérdésem az lenne hogy szükség van nemzetközi jogosítványra???
Mert azt tudom a nemzetközi zöldkártyát kérik a határon!
Köszi a segítséget!
Detty
... Rögtön utunk elején megrökönyödve tapasztaltam,hogy piaci versenyhelyzet ide,oda,Bp után kb 40-km-re van egy benzinkút a pályán,aztán a nagy semmi...
Azt tapasztaltuk,hogy a bezin sokkal jobb mint itthon,ráadásul,ha a határ után tankolsz olcsóbb is.Mi mindenhol kártyával fizettünk,az sms azonnal jött forintra átszámolva mennyit vettek le.Mi itthon tankoltunk az Europarknál és legközelebb Belgrád után.Annyira ne ragaszkodjatok az itthoni tankoláshoz.
Sziasztok!
Van olyan valaki akitõl a határon kértek határátlépési engedélyt?
Mi olyan autóval megyünk,amit még törlesztünk a bank felé.
A bank egyszer azt mondja nem kell,másszor meg kell?!Na akkor most mi a helyzet?Tudja valaki?
mi is hitelre vettük az autónkat, és még fizetjük a részleteket. voltunk már vele Horvátországban, Boszniában és Montenegróban is, ja meg Ausztriában. soha, semmiféle gondunk nem volt. egyébként a forgalmi engedélyben elvileg nincs feltüntetve, hogy hitelre vetted volna a kocsid (legalábbis a miénkben nincs benne), ehhez elméletileg senkinek semmi köze nincs.
Na igen,a forgalmiba nincs írva semmi,ezért nem értem a dolgot a bank részérõl!
Ezt nekem is úgy mondták,hogy tõlük kérték,igaz az õ papírjukon a hivatalos megjegyzésekhez az van írva,hogy "opció".
Komolyan mondom egy ugyanazon bank két egymást követõ napon teljesen mást mond!!!!!!!!!!
Most akkor igazodjon ki valaki?!
Lehet,hogy kár volt õket ma felhívnom?