Köszi a segítséget. Akkor valószínű megrendelem előre a jegyet. Egyedül az ár tart vissza mert 70000 Ft és ha nem érünk oda vagy valamiért nem tudunk menni akkor szerintem nem adják vissza az árát még részben sem. Ennyi pénzt meg nem szeretnék elbukni, de 2-3 napig állni a kikötőben sem lenne jó, ha ott nem tudunk már helyben jegyet venni.
#1361122010-05-29 14:13:05 Válasz a #136109. hsz-ra
Melyik hónapban mennétek? Ha lekésitek a kompot tuti nem adnak vissza egy petákot sem az előre kifizetett jegy árából...
Esetleg talán lehetne a várható foglaltságról érdeklődni a hajótársaságtól...
#1361382010-05-29 18:34:18 Válasz a #136112. hsz-ra
Agusztus 23-szeptember 2-ig mennénk. Ez már félig utószezon, de azért félek, hogy nem lesz hely. Az lenne jó ha le lehetne foglalni és csak a helyszínen kellene kifizetni ha átvesszük.
Lenne egy kérdésem azokhoz akik már utaztak komppal Görögországban. A Kompon mi a különbség az economy meg a deck jegy között? Ahogy néztem az egyik az a nyílt fedélzet a másik meg fedett. Jól gondolom? Mennyire lehet mászkálni a hajón egyébként? Köszi a válaszokat.
Nincs olyan, hogy nyílt meg zárt fedélzetre szóló jegy, az economy az valamilyen szuperolcsó akciós jegy szokott lenni, a Blue Star szokott pl. ilyen 10 €-s jegyeket árulni. De mielőtt ilyet veszel, olvasd el az apróbetűt is, mert az economy jegynél lehet, hogy van olyan korlátozás, hogy mikor és hogy veheted át a jegyet.
Egyébként meg bármilyen jeggyel utazol, akármelyikkel szabadon járkálhatsz a fedélzeten mindenhol.
Mykonosról Naxosra szeretnék eljutni július 13-án. Sajnos, elnéztem és július 13-án nem megy a gyorshajó Mykonos és Santorini között, emiatt más megoldás után kell néznem. Mykonos és Paros között aznap van hajója a Nel Linesnak és a Hellenic Seaways-nek is. Parosról meg már könnyedén el lehet jutni Naxosra (akár Blue Star, akár Nel Lines). A problémám viszont az, hogy a Nel lines online foglalási rendszerében valamiért nem választható ki Mykonos. Vagy más néven kell keresni? A greekferries.gr-n megtaláltam az Aqua Jewels nevű hajót, de ott nem szeretnék foglalni, mert sokat kérnek a foglalásért. Végső esetben marad a greekferries, csak szeretném minél olcsóbban megúszni a kompozást.
Nincs olyan, hogy nyílt meg zárt fedélzetre szóló jegy, az economy az valamilyen szuperolcsó akciós jegy szokott lenni, a Blue Star szokott pl. ilyen 10 €-s jegyeket árulni. De mielőtt ilyet veszel, olvasd el az apróbetűt is, mert az economy jegynél lehet, hogy van olyan korlátozás, hogy mikor és hogy veheted át a jegyet.
Egyébként meg bármilyen jeggyel utazol, akármelyikkel szabadon járkálhatsz a fedélzeten mindenhol.
Szia Verka !
Te már vettél ebből a 10 euros jegyből ? Érdekelne miként lehe hozzájutni.
#1437282010-07-12 18:20:59 Válasz a #143727. hsz-ra
Szia,
nem vettem, akkor épp vagy nem volt, vagy az nem volt nekünk jó valamiért. Ezért is írtam az apróbetűt és az utánaolvasást, mert ott mintha lenne valami korlátozás...
#1437442010-07-12 20:09:59 Válasz a #143730. hsz-ra
Hello!
Mi idén vettünk "economy deck" jegyet,igaz más vonalon mint amit írsz.
Annyiban mindenképp más hogy ha lefoglaltad, elvileg egyáltalán nem módosítható időpont,nem törölhető (nem adják vissza a pénzt),míg a normál deck jegynél bizonyos ideig igen.
Üdv!
Utazott már valaki kutyával Görögországba? Repülővel visszük a 2,5 kilós ebet Karpathosra. Bécsből indulunk és nem szeretném ha meglepetés érne minket az indulás napján...Van microchip, útlevél, kutyatáska...( az irodában nincs tapasztalat)
Mire kell számítani?
Milyen tapasztalataitok vannak?
#1439762010-07-13 19:57:03 Válasz a #143958. hsz-ra
Szia Adera!
Van egy állatos topik, utazás háziállattal vagy utazás kutyával a címe, vannak ott részletes bejegyzések, bztos találsz infókat és a többi kutyástól kérdezni is tudsz majd.
Szóval menj át abba a topikba!