Hát, sajnos végetért, ma hazaértünk.
most először voltak kellemetlenségeink Nei Poriban, de ez nem Pori, és az ott élők hibája.
Még rágódok, mi kerüljön fel a fórumra, mert tanulni lehet belőle.
Idén sem minden iroda megbízható.
Azért valamit légyszives írni erről a kellemetlenségről! Érdekelne!
Mi vasárnap indulunk az Anett Tourssal, hátha még tudsz valami intelmet adni nekünk.
#1441772010-07-15 08:34:52 Válasz a #144127. hsz-ra
Szia.
Mi 3-an szintén aug. 5-től megyünk az Anettékkal busszal az Aranyházba:) Most fogunk elöször görögországba utazni és már nagyon várjuk:) Remélem dzép időnk lesz, és nem lesz nagy drágaság.
Üdv
Ildi
Akkor együtt utazunk,mert mi is augusztus 5.én megyünk az Aranyházba-Anettékkal.Ha most mentek először biztos beleszeretek ,velünk legalább is ez történt.Én már 5x megyek és nagyon imádom őket.
Ltibi!
A pontosan mi nem volt jó, a szállással volt a gond vagy az utazási irodával?
Még nincs konkrét, mert egyeztetek az irodával.
Imádom Nei Porit, 70!! fős társasággal voltunk. három éve így járunk, be szokott jönni.
Anettourstól nem kell félni, nagyon korrektek. Ha nem velük utazunk is, lehet rájuk számítani. A hellyel sincs gond. Én szúnyogot is alig láttam, de volt elektromos izénk.
Árakban semmi nem változott tavaly óta, csak az euroárfolyam módosult.
idén jóval kevesebben vannak, eltűntek a román csoportok, sok a lengyel, és nagyon sok szerb választja Porit.
a tenger , a part meg szuper
#1444162010-07-16 14:34:42 Válasz a #144388. hsz-ra
Helló!
Jó tudni hogy lesznek még kisgyerekes családok.Az én kisfiam 4 éves múlt.
Ő is számol,és még sosem láttam ilyen izgalomba mint most,pedig nem vagyunk kezdő utazók!