Keke 249 irásán gondolkodva,az ugy van,hogy ha az embernek nincs semmi problémája,és fak. kirándulásra sem megy az irodával,akkor nagyon kedvesek tudnak lenni a telepitett id.vez.ek,de akkor látszik igazán,hogy melyik "mit ér " ha baj van és segiteni kéne!
Ez pontosan így van ahogy írtad,mi nem mentünk fakultatív programra de nálunk a szlovák Sky Europe-s pilótán kívûl mindenki magyarul beszélt!!Mint már írtam ajándékkal várt minket az Aeolus a reptéren mind oda mind visszafele!!Az apartmant minden nap takarították és a törölközõt 2 naponta cserélték!!A tavalyi Paraliai Apollonos Menta 2 elbújhat mellette.Egyetlen egy dolog volt rossz az apartmanban az a kilincs volt az egyik szobán amit drága magyar primitív honfitársaink csesztek szét.Sajnos egy-két honfitársunk ha kiszabadul az országból még a maradék csöpp eszét is elveszti és nemhiába ítélik meg úgy a magyarokat ahogy de ez már nem ide tartozik!Szerintem nincs olyan iroda ahol nincsenek problémák más kérdés,hogy az iroda miként áll hozzá-Ha nem tud róla,hogy birka az idegenvezetõ,rossz az apartman nem tudja orvosolni a problémát.Nálatok sem az Aeolus hanem a Sky Europe tehetett a repülõ késésérõl.Õk bérlik a gépet,ha egy gép sajnálatos módon elromlik,bosszantó de még mindig jobb ha 8 órát vársz és odaérsz mintha a tenger felett azt mondják gáz van.Nem autóbusz,hogy majd megállok a benzinkútnál mert beégett a fék!Tavaly az Apollon 2 buszából hazafelé mind a kettõ elromlott.100fokban szerelték mi meg néztük a gazt a semmibe.A Larentzakisnál megadta az idegenvezetõ a telefonszámát,ha bármi gond van+magyarul volt minden kiírva!Amikor ti voltatok az a szerencsétlen Ádám szerencsétlenkedett,csak helyetettesítette az ottani idegenvezetõt.MIvel leírtátok a problémát az Aeolusnak csak válaszol valamit.A repülõ késéséért nem õ felel de bent a szerzõdésben az elsõ és utolsó nap az utazás napja.Valami kárpótlást ha jól tudom kaptatok az iroda részéról kint mert elvittek benneteket a hegyekbe,báránysültet,rakit,zenét kaptatok kárpótlásul legalábbis akik Plataniasban voltak nekik ez volt az iroda kárpótlása.Nem hiszem a Neckerman nagyon kárpótólja az utasokat ha késik a gép.Az már az iroda hibája amit írtál,hogy Gramvousa elõtt nem akartak reggelit adni!!Na erre már kíváncsi vagyok mit írnak választ!
Anyuci!Szerintem te is jelezd a problémát az irodának és valószínû jövõre talán ez az apartman már nem lesz a katalógusban.
Tudod Keke, az az igazság, hogy engem már nem igazán érdekel, hogy jövõre benne lesz-e a szállás a prosiban. Sosem fogok mégegyszer ezekkel utazni. Ha valaki rákeres Aeolusra, vagy Traditionalra, megnézheti a hozzászólásomat, és másokét is, ahogy néztem, és elgondolkodhat. Aztán vagy megy velük oda, vagy nem. Én 1994-ben megfogadtam, hogy az Eurotours-sal soha, és be is tartottam. Nekem elég, ha egyszer pórul járok, ugyanazzal nem próbálkozom újra. Az igazság az, hogy túl sokat nem vártunk az Aeolustól, és a várakozásunk beigazolódott. Mindenesetre ha mindenki leírná, ha baja volt valamivel, kevesebb embernek kéne csalódnia, fõleg, ha körülnéz a neten.
Úgy látszik nekem szerencsém volt eddíg az Aeolusszal. Tavaly Kos szigetére repültem Velük, idén pedig Zakynthosra. Mind a két helyen magyar volt az idegenvezetõ, és semmi különösebb problémám nem volt velük. Kos szigetén az Apellis Beach szállodában laktunk, amely nagyon csendes és tiszta volt. Idén Zantén a Lukas apartmanban foglaltunk szállást, de itt is minden rendben volt. Naponta takarítottak, 2 naponta törölközõ, 3 naponta ágynemûcsere. Egy gondom volt csak, hogy a prosiban nem volt pontosítva, hogy klíma csak az új épület 4-5 személyes apartmanjaiban van, valamint 2 személyes stúdiók nem csak az emeleten vannak. Mind két helyen magyarul és szlovákul is volt tájékoztatás a legfontosabb dolgokról egy könyvben, mely mindenki által elérhetõ volt.
Szia!
Nagyon jót nevettem a beszámolón! Bocsi! Gondolom számotokra ez kevésbé volt vicces!Mivel jövõre velük akartam utazni direkt vadászom ezekre az ÉLMÉNYEKRE! Hát, úgy gondolom ezt a párat elolvasva inkább találjanak más balekot!!!Évi
Szia!
Bár alig érek rá, öröm olvasni az ilyen pontos élménybeszámolót árakkal pockokkal, gumipapuccsal, stb! Gratula! Ritkán nevetek ilyen jót! Vannak hasonló jó sztorijaid? Évi
Szia Anyuci68!
Neked írtam , de még "kezdõ" vagyok azt hittem automatikusan hozzád megy a válasz!Gratula a stílusért a bogarakért , pockokért,olyan jó a stílusod,hogy nyomtatni kéne!Régen szórakoztam ilyen jól!!!!Évi
Szia Marci Éva!!!
Örülök, hogy tudsz nevetni az anyuci beszámolóján, és ezen a borzalmas dolgon!!!! Szerintem ha veled történt volna ez a borzalom nem nevetnél.
Én inkább sajnálom, hogy az egész nyaralásuk így végzõdött.
Bocs ez kikívánkozott belõlem.
Szia Marta és Anyuci68!
Egyáltalán nem sértésnek szántam a soraimat .Én is lassan készülõdöm Krétára! Sajna vagy hála az alaptermészetem nem egy siránkozós típus, de utólag - aki így tud írni én úgy gondolom ebben volt egy adag irónia is -dícsérete érdemel. Ha megsértettem volna anyuci68-at elnézést kérek tõle, igazán nem állt szándékomban. Sajna nekem nincs ilyen jó stílusom, Évide én a magam nyomorúságán is tudtam már utólag szívból nevetni...
Szia Marci Évi!
Nem sértõdtem meg, hogy nevetni tudtál a beszámolómon. Én sem siránkozom, annak ellenére, hogy a remek Aeolus-os szállásnak sikerült elrontania az éjszakáinkat és a szieszta idõt. Megmondom õszintén, én ellenreklámnak szántam, igyekszem minél több helyen szétszórni. Úgy gondolom, ha ilyen színvonalon szolgáltat az iroda, akkor maradjon meg Szlovákiában, hátha az ottani utasoknak ez megfelel. Van már némi tapasztalatunk szállás ügyben, de állítom, ez alulmúlta mindegyiket. Annak viszont szívbõl örülök, hogy vannak, akiknek sikerült pozitív élményeket szereznie ezzel az irodával. Azt hiszem, 1-2 hónap múlva már csak a jó dolgokra fogunk emlékezni: a szuper jó idõ, az átlátszóan tiszta víz, a kellemes hullámok, a finom galaktobureko, a jó sör, és egy szem jó görög pasi, aki még nem volt elhízva, mint általában a többi, és a gyerekemet csodálva és vigyorogva rá átvágta magát 1 euróval.
Mindenesetre remélem másfél hét múlva Spanyolországban már nem járunk így pórul.
Üdv mindenkinek! Márti
Valóban a Sky Europe hibája a gép késése/bár azért nem mindennapi dolog 10 óra késés,és irtózatos érzés a nyaralásod elsõ napját a reptéren tölteni/ de tudnék még 10-20 sztorit mondani az Aeolusos szállodáról,olyat,mint a reggelizõs,de az is igaz,hogy igy 5 hét távlatából már inkább a szépre-jóra emlékezünk,mert szerencsére azért abból is volt bõven Krétán.És az is igaz,hogy minden irodának lehet mellélövése.Ha viszont egy irodáról szinte hetente lehet mellélövéseket hallani,akkor már el kell gondolkozni,hogy érdemes-e választani.Mert,hogy azért van az id.vez.,hogy az ilyen pockos-csótányos-áramütéses szállásokról jelezzen az irodának,bármilyen béna egyébként,ezt tudnia kéne.Én szerencsére elõször jártam pórul irodával,de kifejezetten hasznoösnak tartom,ha errõl itt irnak.Nem hiszem,hogy ezeken bárki rossz szándékból nevetne,igy visszaemlékezve nekem is vannak komikus részei a szállodánknak.
Mint irtam,az eltelt idõ arányában szépülnek az emlékek,de most,hogy errõl beszélünk,a Bella tours,vagy Zeusz Dias nem emlékszem pontosan,ugy kárpótolta az utasait,hogy féláron vitte õket a Santorini kirándulásra.Valóban volt egy kárpótláskirándulás az Aeolus részérõl,le is fényképeztem az ajánlatot,majd kikeresem és felteszem,lényeg,hogy egy esti buszocskázásra valóban felvitték a népet a hegyekbe,de a vacsora és a raki ÖNKÖLTSÉGES volt a program pedig egy90 éves bácsi megtekintése volt.Mi nem voltunk,és nem ismerek olyat,aki volt,mert addigra már betábláztuk a napokat,mire az Ádám ezt kiirta,és ugy találtuk,ezért nem érdemes átszervezni.
Mi már 8 éve a Dias Zeus utazási irodával utazunk,Bennük mi még nem csalodtunk!Korrektek,,megbizhatok,felkészültek,még rossz élményben nem volt részünk.Bármelyik részén jártunk Görögországban soha nem voltunk magunkra hagyva.Ha problémánk volt mindig számithatunk rájuk.A Sky Européval utaztatnak,mindig idöben indult a gép mi még nem vártunk orákat a reptéren egyetlen alkalommal sem.Ami a prospektusban szerepelt leirás az apartmanokról mindig az fogadott minket amikor megérkeztünk,vagyis mindig a valoságot irják le.Mi jövöre is velük megyünk!Andi
A mi repülõnkön,ami 10 órás késéssel indult,voltak szép számmal Zeusz Dias utasok is.Ez valóban nem az utazási irodán mulik...Ha kiérsz Krétára és ott az a szoba és az a aszálloda vár,amit kiválasztottál és kifizettél,na azt hivják normális dfolognak és jó irodának.Velünk idén nem ez történt,és ehyetértek anyuci68 szándékával,...
Az Aeolus által szervezett rakis,báránysültes programon nem kevesen voltak!Konkrétan akiket ismerek csak õk voltak 8-an és nem önköltséges volt hanem mindent ingyen adtak!!!!!