köszönöm a válaszokat!remélem mi is majd hasonló élményeket szerzünk!
a Mi utunk buszos lesz nem tudom hogy 20 óra alatt kiérünk e?bizom benne h a határnál nem vacakolnak,mert 6 éve az olimpia miatt megszívtunk 10 órát áltunk a Bulgár határnál igy csak 30 óra alatt értünk ki Paráliára.akkor megfogattam h nem megyek többet busszal de egyszer repülös egyszer buszos utk jöttek össze.
Meg csak annyiból izgulo az út miatt h a kisfiamat is visszük és akkor még csak 16 hónapos lesz.nem tudom nem volt e valakivel pici gyerköc,ha igen h viselte?
Én Korfun 2xer voltam és azt javaslom h semmi képpen ne hagyjátok ki a görög nyaralásokból.a legszebb sziget amin eddig jártam.Mi lefkadara megyünk szeptemberbe azt is nagyon várom mert az is hasonló mint korfu.
Ma jöttünk haza Vassilikiből. Hát mit mondjak.... Nehéz volt eljönni. Ma pihi, a héten próbálok bővebben írni. Haq valakinek infóra lenne szüksége kérdezzen nyugodtan, de a választ holnap előtt nem ígérem. A Dimitrisben laktunk, kifogástalan...
Szia liony! Részben igazuk van azoknak, akik azt írták, hogy egy ilyen pici babát kár ebben a melegben egy ilyen hosszú útnak kitenni-én nem tettem volna, amikor az enyémek ekkorák voltak-, de hozzá kell tenni, hogy gyereke válogatja. Mi tavaly Thassoson voltunk, és volt az utitársaink között egy kb. 10 hónapos baba. A kb. 22-23 órás út alatt észre sem vettük, hogy ott van. Talán egyszer nyüszörgött egy kicsit. Remélhetőleg a Te babád is így fogja bírni a kiképzést! Egyébként mikor, és pontosan hova mentek? Lehet, hogy utitársak leszünk? Mi hétfőn indulunk az Apollón Travellel, a Dózsa György útról, és Nidriben a Sun Rise-ben lesz a szállásunk. Tíz fős társasággal megyünk, úgyhogy mi sem vagyunk egyszerű eset! Jó utat és jó nyaralást mindenkinek, aki még előtte van!
Sziasztok!
Idén szeretnénk Lefkadara utazni először!
Szívesen fogadnék apartman, szállás lehetőségeket mindenkitől, főleg Vassiliki, és a nyugati sziget rész érdekelne!!
Előre is köszönöm!
#1452202010-07-21 21:07:24 Válasz a #145165. hsz-ra
Ezt úgy érted, hogy az olvtársakkal szervezzük meg a Te nyaralásod?
Akkor valamit félreértettél: ez nem Vevőszolgálat; ez egy utazási fórum!
Olvasgass vissza, keresgélj itt-ott és ha ezek után értelmes kérdésed lesz, akkor arra értelmes és használható választ is kapsz.
#1452362010-07-21 22:52:41 Válasz a #145165. hsz-ra
Kb. ugyanazt akarom mondani, mint Kakadu. Illetve még azt, hogy nincs egy hete, hogy írtam a nyugati oldalról, szállásról... Még régebben egy halom linket tettem be Agios Nikitasról. Olvasgass már kicsit vissza, jó?
#1453102010-07-22 13:18:27 Válasz a #145165. hsz-ra
...dolgoznom kell...., de remélem a hétvégén neki tudok ülni a beszámolónak...
de addig is Neked javasolom Vassilikiben a Hotel Dimitrist. Ezen a héten jöttünk haza onnan, nagyon korrekt szállás. Minden nap takarítanak, jó helyen van és jó fej Dimitris is. Itt az e-mail címe:
Jótanács: Ha árajánlatot kérsz tőle, a kapott árból, ha nincsen fullon 5-10 eurót lehet alkudni...
Azt hiszem, most főszezonban 65 eur az apartmanok ára. Nekünk először a hegyekre nézőt ajánlott, de mi tengerre nézőt kértünk, végül az alkuból az lett, hogy tengerre nézőt 10 eur-al olcsóban megkaptuk, mint az eredeti ár. Igaz ez júli 10-től volt...