Személyes ügyintésnél kérték a személyit, lakcímkártyát és a régi lejárt kártyát. 5 perc alatt kézben az új. (OEP, Miskolc)
Igen, onnantól számítva, hogy sorra kerültem, tényleg öt perc volt
Viszont a régi kártya nem muszáj hogy lejárt legyen, de egy hónapnál tovább nem lehet még érvényes (valahol itt olvastam)
#1444872010-07-17 10:02:26 Válasz a #144458. hsz-ra
Így van, 5 perc alatt kész volt nekem is anno. Ez az idő már a sorbaállást is tartalmazta . Mivel mostanra nekem is lejárt, ezért újra fogom igényelni és beszámolok majd a legfrissebb tapasztalatokról. Emlékeim szerint viszont lehet időpontot is kérni...
mi amúgy Allianz- ot szoktunk kötni ha van vélemény szívesen fogadom.....
már ugye többször is kötöttem ezt de egészen addig amíg nincs baj...szóval addig nem derül ki, hogy melyik a jobb...
Van valakinek tippje arra nézve, hogy Toloba milyen biztosítást érdemes kötni???
Busszal megyünk és most olvastam, hogy a macedón határon kérhetik is, hogy mutassuk be.....
Kiváltottuk az EU kártyát is de az önmagában nem ér semmit ugye????????
Nekünk olyan biztosítás kellene amit ezzel az EU kártyával együtt lehet használni és ha baj lenne akkor nem kellene fizetni(max. csak a napi vagy vizit díjat)......
Az EUB-nak van kifejezetten az Eu kártya mellé köthető biztosítása EEK plusz néven, de ahogy a feltételeket elolvastam (www.eub.hu)én ezt nem kötném meg. Mi kötöttünk már az EUB-nál máskor, -a lgolcsóbb fajtát- de nem kellett fizetni az orvosnál Sartin. Most tengerpart nívó a neve. Csak az útlevelet kérték meg letéptek egy szelvényt a biztosításból.
Niko, tavaly mi Atlaszt kötöttünk, mert Ági és Kriszti ezt javasolta - ők a kinti idegenvezetők. Az ottani orvos nem fogad el más utasbiztosítást. Mi a gyerekek miatt kötöttünk olyat, amivel nem lesz semmilyen gond. Sajnos kellett már használnunk az utasbiztosítást, tehát nem mindegy milyen.