Hat eleg sok nyaralo van xD Legtobben szerbek =D
A tengerpart delutan elegge zsufolt, ha a (idezojel)foutcan(idezojel) mesz ki (foutca alatt azt ertem amelyik a legszelesebb. A Feher Rozsa (white rose) is abban az utcaban van). Es mivel sokan vannak eleg piszkos a viz, mert folverik azt, ami amugy a homokban van. (hinar, stb). De pl mi 21ora fele voltunk kint ma, nagyon szep tiszta volt, es alig volt ember a vizben, pedig nem volt (aaaaa mennyiszer hasznalom a volt szavat xD) hideg egyaltalan a viz.
Delebben delutan is tiszta a viz, de ott nincs meduzahalo, meg 2meduzat lattam ott =)
#1450252010-07-20 18:28:47 Válasz a #144705. hsz-ra
Szia Marija!
Köszönöm a válaszaidat!
Azért vannak magyarok is?
És tudsz olyan Super Marketet ajánlani ahol érdemes élelmiszert venni,vagy büfét ahol érdemes gyrost enni?
A tengerpart melyik részén érdemes fürdőzni?
Valamerre mentetek kirándulni is?
#1451342010-07-21 10:55:41 Válasz a #145109. hsz-ra
Szia!
Mi 10-én hajnali 2-kor tervezzük az indulást. Azt még nem tudom, hogy Röszke vagy Tompa, majd a hírekből eldöntjük. Mi már voltunk 1x kocsival Görögországban (Evia) és nagyon bevált a hajnali indulás. Belgrádban elkerültük a csúcsforgalmat és az autómosó gyerekeket is. Úgy tervezzük, - ha minden rendben lesz és a határokon sem kell órákat várni - hogy kb. 12 óra alatt érünk le a szabályok betartása mellett.
Mekkorák a gyerkőcök? Terveztetek valamilyen fakultatív programot?
Én megszavaztam magamnak a buszos - Gudli tanácsára - piacolást Katerinibe, de a csapat egy része vállalta a csatlakozást. Meteorák az biztos, talán valami túra is szerveződik, de még nem pontosítottunk, illetve mindenki azt választja amit szeret. A fiatalok az éjszakai habpartit és bulizást legalább annyira várják.
Ha van bármi kérdésed vagy szeretnél telefonszámot cserélni - jó ha útközben valakit fel lehet hívni, ha segítség kell - vagy szeretnétek valahol csatlakozni hozzánk, akkor írj pü-t.
#1451572010-07-21 12:09:11 Válasz a #145145. hsz-ra
OB területén nincs Disco, ez pihenő település. Vannak viszont zenés éttermek, bárok a parton.
Ha táncolni akarsz akkor indulj el gyalog Paralia felé pár perces sétára több helyet is találhatsz ahol bulizhatsz. 20 perc séta alatt meg már át is értél Paraliára ahol több nagy Diszkó van.
Mi Makrygialosra megyünk, és 9-én tervezzük az indulást 10-11 körül Bp.-ről
Jó tudni, hogy más is indul velünk majdnem egyidőben.
Én már voltam többször autóval, busszal, de nem az elmúlt 5 évben.
Van amire nagyon oda kell figyelni a szerbeknél és a makedónoknál?