Komolyan mondom egy ugyanazon bank két egymást követõ napon teljesen mást mond!!!!!!!!!!
Most akkor igazodjon ki valaki?!
Lehet,hogy kár volt õket ma felhívnom?
Szerintem fölösleges volt. Mi is hitelre vettük az autót, de még sehol sem kértek ilyen okmányokat.
Ha más nevén szerepel az autó akkor viszont nem árt egy meghatalmazás. Az AUTÓ KLUB-nál pár száz Ft-ért beszerezhetõ, vagy a tulajnak közjegyzõ elõtt kell nyilatkozatot tenni.
A Macedónok azért rendszeresen elkérik a zöldkártyát, a forgalmit meg minden határon ahol kíváncsiak az útlevélre. Az, hogy hitel van az autón a forgalmiba nem jegyzik be, tehát a határon nem is tudhatják. Az, hogy a bank esetleg nem tapsol neki, hogy az autó kimegy a határon elhiszem, olyan sokan nem törlesztik az autót, ami még sok esetben el is tünik. Esetleg a lízinggel lehet gond, azt nem tudom hogy intézik a forgalmi szempontjából, olyankor kinek a nevén van az autó.
ha lízingrõl van szó, akkor szólj és pár órán belül meg tudom érdeklõdni, hogy azzal mi a helyzet. kollégáimnak van céges lízinges autójuk, szoktak vele külföldre járni, elég gyakran.
Nem lízinges,csak simán hitelszerzõdésünk van.Automatikusan én sem gondoltam ilyesmire,csak valaki mondta,hogy õtõlük kérték.
De tényleg,a bank sem tudja mit csinál,mit akar?
Tûzoltó készülék,vontató kötél.Mi vittünk egy tálca kis dobozos üdit és sört,ha esetleg megállítanának,hogy elejét vegyük a büntiknek.Nem tették,így a miénk lett.
Szerbiában drágult az üzemanyag.
Kifelé (aug 5.) még 86,5 dinár, hazafelé (aug 22.) már 89,5 -et kértek egy liter 95-ösért (ez kb 305 ft-liter), itthon már ennél olcsóbb.