Még mindig csak nézek nagy szemekkel, nem semmi, ami veletek történt. Az, hogy zárt ajtók és ablak mellett történt, és a tulaj csak a vállát vonogatta, az igencsak szép félreértésre ad okot... Eddig ahány helyen voltam Parálián mindig volt a tulajnak pót kulcsa. Ügyvéd nélkül nem lehetett feljesentést tenni ismeretlen elkövető ellen? Mindig vittem magammal laptopot a nyaralásra, most elgondolkodtam, hogy tényleg nagyon vinni szeretném-e. Arról nem is beszélve, hogy ha nem a szálláson, akkor hol tartsa az ember a pénzét?
#1460422010-07-27 00:01:19 Válasz a #144939. hsz-ra
Nagyon köszi az infót, parázok kissé a Lilalótól, de pénteken megyünk...eddig a Zeuszban szálltunk meg, sajnos az utolsó pillanatban lemondta az utazási iroda, nagyon hari is vagyok miatta.
A sok gyaloglás nemigen tetszik...messze van a sütis Nem baj, legalább lemászkálom a kalóriákat, legyünk pozitívak.
A Wifi szuper, mivel netfüggő a fél család, bár ezt a főnököm nem fogja megtudni, hogy elérhető vagyok
A bogárinfót külön köszi, örülni fog a 12 éves lányom, retteg tőlük
Még annyi infó kellene, hogy mi mindig grillezünk esténként teraszon/udvaron, ami van,láttál ott valamilyen lehetőséget rá? Mégsem szeretném kifüstölni az egész épületet
#1460872010-07-27 10:19:33 Válasz a #144918. hsz-ra
szia!
Mi voltunk nyaralni az idén juliusban, és mi a SMART HOLIDAYS-szel mentünk a fakultativ kirándulásokra. Nagyon olcsok, és jo az idegenvezetés. Megéri velük menni. Van magyar idegenvezetöjük, aki megy az összes kirándulásra. Nagyon aranyosak, és segitökészek is.
Jó nyaralást'
#1461472010-07-27 13:31:55 Válasz a #145926. hsz-ra
Hát ez az,én is mindig a szálláson tartom a pénzt,hiszen a parton még nagyobb az esélye annak,hogy ellopják,mindig csak annyit vittem magammal,amennyire épp szükségem volt,a többit szerintem mindenki a szálláson hagyja,de úgy látszik lassan egy széfet is magunkkal kell vinni
Mi is szoktunk vinni laptopot,szóval ez már elég gyakori a nyaralók körében,de az ritka,hogy valakinek arra ne legyen pénze,hogy kulcsot másoljon.Tulaj létére
De ezen persze nem nevetek,mert amikor megrántotta a vállát,lehet én is megrángattam volna őt!!
Sziasztok!
Régi olvasótok vagyok,most írok először. Tudom,h. nem ez a megfelelő rovat,mert van utazásui irodás is,
de azt hiszem,itt jóval többen olvassák. Dias Zeussal utazom nemsokára Paraliára,amikor foglaltattam,direkt kérdeztem,h. mikor indulnak,azt mondták délben. Emiatt is foglaltattam,mert Budapestre is utaznom kell még.
De láttam fórumokon,h. tavaly/tavalyelőtt volt,h. felhívtak utasokat,h. mégsem délben,hanem már 8-kor indulnak.
Ami számomra fizikai képtelenség,mivel már Bp.-ig is utaznom kell,mindenféle gyüjtőjárat nélkül,mert az erre nincsen.. Nincs valakinek idei tapasztalata,hogy mikor indultak konkrétan?
Köszi szépen Mindenkinek.
Én új olvasó vagyok, már nyolc éve nem voltam tengerparton, de talán még hosszabb időre nyaralni sem. Idén először végre mehetünk a párommal Paráliára.
Már nagyon várom és olvasgattam itt a fórumokat, mi IBUSZ-szal megyünk az Oceanis apartmanba, ha van tapasztalatotok, azt megköszönöm, ha leírjátok, sokat segítene.
No meg ugye teljesen most beparáztunk a benzinhiány miatt, mivel, hogy autóval megyünk. Pénteken indulunk.
Kedves Hella!
Legbiztosabb, ha az irodát hivod fel. Ott tisztázzad az indulás időpontját. Szerintem a felszállás helyét is tud módositani szükség esetén.
#1462992010-07-28 08:50:33 Válasz a #146245. hsz-ra
Szia!
Én 2001-ota Dias Zeusszal utazok Paraliára,de még nem fordult elő,hogy más időpontban indultak volna,Valami kivételes alkalom lehetett.
Arra viszont számitsatok,hogy Paralia elött valószinüleg megy Asprovaltára,Stavroszre, és Nei Poriba és utoljára Paralia.Különös jelentősége nincs,mert a szállás helyet jó esetben 13 óra körül foglalhatod el.
Hazafelé indulhat késve,mert attól függ honnan jön a busz.Egyébként a söförök rendesek,ha tul hideg van éjjel a buszon szoljatok,mert ök nem érzik.Jó nyaralást,mi augusztus 13-án megyünk.Ha elöbb érsz haza ird le milyen most Paralia,mert minden évben változik valami.
Nekem kifejezetten tetszik az a lehetőség,h. más üdülőhelyeket is meglátogatunk
előtte.
Mi a Jorgos apartmanban fogunk lakni,épp Benneteket váltunk. Aug. 20.-án indulunk.
Köszi a nyugtató szavakat.
Sziasztok!Mi szept.3án idulunk Törökszentmiklósi felszállással.A Villa Aegon Apartmanházba foglaltunk helyet.Milyen?Fakuntaív programot ott lehet rendezni?Írjatok már vélményt ugyanis most megyünk először Görögbe meg ráadásul kisgyerekkel.Áron 3 éves.üdv judo
Köszi Rob,akkor kérdeznék is valamit.
Már 4 éve voltam 1-szer Paralián,de akkor más irodával. Mi odafelé,Szegeden
bementünk a virágpiacra. A Dias Z.-os buszok is megállnak ott? Csak mert akkor
nem cipelnék magammal annyi rágcsálnivalót,üdítőt a buszútra,hanem ott venném meg.
Ott akkor (4 éve) volt egy jó kis közért.
Te melyik apartmanban fogsz lakni? Jorgos vagy a másik?
Valamit még akartam tegnap este kérdezni,csak már nem jöttem fel a netre,de
kiment a fejemből. Ha eszembe jut,majd megírom.
Köszi szépen!
Helga
Hella!Más üdülőhelyekből nem sokat fogsz látni,mert ott csak megáll a busz,és akik oda mennek,azok leszállnak, és Ti már mentek is tovább!
Én sem hiszem,hogy gyakori lenne a busz indulásának időpontváltoztatása,nálam még nem volt ilyenre példa!
Judo,itt pár levéllel feljebb is olvashatod a Smart Holidays az egyik olyan iroda,amivel tudtok menni fakultatívra,de azon kívül még van sok más is,körül kell nézni,és kiválasztjátok ami nektek a legjobban tetszik!
Szia Christee!
Jaj,nem bánom én,ha csak pár percet állunk,legalább szemrevételezem a küjönböző üdülőhelyeket.
Legalább nem kell annyit várni a szoba elfoglalására.
A másik téma,h. esetleg korábbi időpontban kell indulni. Ezt itt találtam a hellaszon,nem is annyira régi:
Az egyik fórumozó írta,h. őt is hívták indulás előtt pár nappal,h. 8-kor indulnak dél helyett.
De korábban is olvastam már erről.
Remélem az iroda megértő lesz,ha esetleg velem is hasonlót szándékoznának tenni,h. ez
20.-án, ünnepnapon, amikor még annyi járat sincs,mint hétköznap, számomra kivitelezhetetlen.