Akkor jó Köszi a választ angyalka:D
Csak azért kérdeztem mert, sok helyen azt olvastam drága a sziget:) Igaz Korfuról is ezt mondták.. Közben meg nem is drága:)
Igen igen kicsit utananéztem a szigetnek:) Hát lehet korai.. Sebaj akkor majd jövőre újra felelevenitem amit akkor olvastam:D
De addig is kicsit nézelődtem, ha ugy alakul akkor hová utazzak jövőre:)
Nem nem idén már nem.. Sajnos pénzügyileg közel sem állok úgy:) Hogy mi lesz jövőre az meg kiderül Remélhetőleg semmi akadálya nem lesz az útnak:)
#1467862010-07-31 10:56:36 Válasz a #146639. hsz-ra
Szia Enikő! Mi szept 3-án megyünk az Admirálba Tsivilibe.Ha hazajöttök néhány sort írj légyszíves,hogy mire számíthatok! Aeolussal megyünk,busszal,all.inc-re. Köszi előre is és nagyon jó nyaralást kívánok! Anti
#1468172010-07-31 15:51:02 Válasz a #145548. hsz-ra
Szia!
Mi augusztus 13-án fogunk indulni busszal az Aeolussal Tsilivibe. Tudnál írni nekem pár sort az utazásodról és a városkáról? Milyen tapasztalataid vannak az utazási irodával kapcsolatban?
Köszi: Enikő
Idén Korfun voltam ott is nagyon sok volt az angol turista.. Minden második tavernán az angol zászló volt kint.. Főleg akkor voltak nagyon sokan mikor a vébé mérkőzések voltak.. Persze addig amíg az angolok bent voltak:) De az árak mégsem voltak olyan nagyon magasak:D
#1468682010-08-01 09:53:16 Válasz a #146867. hsz-ra
Szia Isti!
A korfui árakkal nem tudom összehasonlítani Zakynthost, mert ott még nem jártunk.
Zakyntos, Rodosz, Santorini, Kos összehasonlításban, viszont élen jár Zakynthos az árak tekintetében, legalábbis mi azt tapasztaltuk. Persze ezzel nem szeretnék elriasztani senkit a szigettől, mi is visszamegyünk.
Sziasztok!
5 nap múlva indulunk, már eléggé be vagyunk sózva. Főleg a mostani benzinhelyzet miatt..... Kicsit elszomorít a helyzet, remélem azért 5 nap alatt történik valami pozitív irányba. Ha valaki tud valami pontosabban a kinti helyzetről az megírhatná)
Főleg az autóbérlés miatt izgulok, mert autót hiába fogok bérelni, ha nem kapok bele benzint, akkor meg szinte az egész szigetet alig fogjuk látni:((((
#1469402010-08-01 16:30:06 Válasz a #146880. hsz-ra
Szia Kriszmisz!
Mi is a zakynthosi helyzetjelentést várjuk. Utánatok egy héttel megyünk, ráadásul autóval, eléggé aggaszt a kinti helyzet.
Ha esetleg lenne lehetőséged kintről infót küldeni, azt nagyon megköszönném.
Szia Szilvi!
Még nem tudjuk, hogy visszük-e magunkkal a laptopot. Ha igen, akkor van wifi az apartmanban és fogok tudni írni, ha nem visszük, akkor sajna nem. Ez nem rajtam, hanem a páromtól függ, mert fél tőle hogy valami baja lesz.
Tegnapelőtt, vagy mikor a híradóban megszólalt a Grand Tours utazási iroda főnöke és azt mondta, hogy egyre több benzinkút nyit ki, és egyre több helyen lehet tankolni. Ahol lát az ember nyitva benzinkutat ott meg kell állni, és ha 5 litert is tud, de tankolni kell. Azt is mondta egyébként hogy aggódásra nincs ok (gondolok itt a buszos utazásokra) bár hogy a szigeteket az autóbérlők tudnak-e tankolni azt nem mondta.
Addig is reménykedünk:)
#1470242010-08-01 22:51:09 2 hét, és még maradtam volna
Sziasztok!
Tegnap jöttünk haza Zakynthosról, de már most visszamennénk, kb azonnal.
2 hetet voltunk a Tony Apartmanban, az Imperator Travel-el.
Azt kell, hogy mondjam, életem eddigi legjobb két hete volt ez a nyaralás. A görögök rendkívül segítőkészek, barátságosak, és ha tényleg megtanulod az alapvető szavakat, akkor mosolyognak, és barátként tekintenek rád.
Az a helyzet, hogy elkezdtem írni a beszámolót, de még csak az első két napnál tartok, és máris lement egy A4-es oldal. Szóval ha kérdésetek van, kérdezzetek, szívesen válaszolok, és amikor elkészült a beszámoló, felrakom akár több részletben is.
Egy hasznos info: beszélgessetek a helyiekkel. Akár a boltossal, kölcsönzőssel, lent a parton, kérdezd meg, hogy van, mi a helyzet náluk. Barátságosak, nekünk a boltos, akihez jártunk, a végén már a teljes életét elmesélte, kezdve onnan, hogy mit csinál az év maradék részében, odáig, hogy mennyit keres az olajfáin....ugyan így a beach bár tulajdonosa is....nagyon érdekes, és hasznos beszélgetések ezek (ok, angol kell hozzá)
egyenlőre ennyi, igyekszem a héten jelentkezni a beszámolóval, addig is, ha kérdés lenne, kérdezzetek