Sziasztok!
Tegnap jöttünk meg Zakynthosról, ahova az Aeolus utazási iroda szervezésében mentünk. Jó volt.
Bár nem sokat mentünk ide-oda a szigeten, de azért ha tudok szívesen válaszolok kérdésekre.
Üdv:Szanna
#1476962010-08-05 14:42:11 Válasz a #147694. hsz-ra
Mi a Sofia apartmanba megyünk,és mi is repülővel .Rajtam is most kezd kijönni az utazási izgalom,és már csak egy nap van a munkából és készülhetünk.A repüléstől kicsit félek,de csak túlélem.Már nagyon várom,sok jót hallottam Zakynthosról,meg olvastam itt a fórumon.Hála a többieknek.
Autóval semmi problémátok nem lesz. Kicsit kanyargós szerpentines, de biztonságos. Mi nagyon kedveltünk ott pancsolni, kicsit óvatosan a vízbe menetellel de parádés ott a víz.
Van egy lefelé vezető lépcső, a végénél sziklák vannak a vízben, belelógnak a vízbe úgyhogy ott csak szinte belecsúszol a vízbe, vagy ugrasz, mert egyből mély.A legvégén a csücsökben van egy rész ahol csak lassan mélyül. Nem tudom mekkora gyerekeket visztek, ebből a szempontból biztos nem mindegy. Egyébként finom meleg a víz, nincs hullámzás lehet jókat úszkálni.
A végén anyukád szépen lassan beereszkedik a vízbe, vagy hűsöl az árnyékban. Szerintem kár lenne kihagyni.
Ha küldesz priviben e-mail címet küldök róla pár képet
Sziasztok!
Holnap indulás!))))))))))) Már be vagyunk sózva.
Ez a Limnionas egyébként merre is van? Mert neten rákerestem a képre és egyszerűen gyönyörű, csak hát az angol nyelvtudásom nincs a toppon így felfogni nem tudtam, hogy minek a közelében találom:)
#1477682010-08-05 18:53:12 Válasz a #147422. hsz-ra
Szia Szilvi!
Nem tudom pontosan milyen válaszokat kaptál, remélem nem késtem el a válasszal, tegnap délután érkeztünk haza Argassiból és még friss a kefalóniai kirándulás élménye . Nekünk nagyon bejött, attól függetlenül, hogy fárasztó és futószalagon megy minden, mert el kell érni visszafelé a kompot, ami este 6-kor indul Zakynthosra (na jó, a kompozás kicsit uncsi, de lehet nézelődni, meg fényképezni a partokat). DE nagyon szép volt a cseppkőbarlang, a Melissani tó Samiban pedig egyenesen gyönyörű, azt a kék színt és látványt nem tudják visszaadni a fényképek, kicsit mondjuk rövid volt, de mindenképpen megérte. Előtte van egy kolostor látogatás, Szt. Gerasimosé, ő a sziget védőszentje. Aztán vannak különböző progik még, megáll a busz ebédelni egy településen, Agia Evfimiaban, ott tuti banánfát láttunk, majdnem érett banánokkal, meg szép volt a tenger is, utána pedig a fővárosban Argostoliba, itt van egy régi híd, azon sétáltunk, amikor felfedeztünk caretta-caretta teknősöket, összesen 4-et láttunk, és nagyon élveztük, aztán megállt még a busz a Myrtos-i öbölnél fényképezkedésre, ez hasonló, mint Zakynthoson a Navagio, csak nincs hajóroncs. Dióhéjban ennyi. Az ára 40.- euró, plusz 11.- euró a cseppkőbarlang és a tó belépője, legalábbis ott, ahol mi befizettük.
Remélem hasznodra lesznek az infók.
Üdv. Adri