Ez igazán gyors volt!!
Köszönöm, köszönjük!!!
Eddig is nagyon tetszet a Hellas.hu, igaz csak megfigyelõ voltam 2-3 hónapig, de sok hasznos információt tudtam begyûjteni a forum-ból és a lapból.
Szia Lulyza!
Karpatosról még nem hallottam. Kalymnosról lebeszéltek bennünket. Azt mondták nem túl érdekes: van két család, akik a szivacs kidolgozásával foglalkoznak, más semmi. Mondjuk engem érdekelt volna (meg ha már görög falu, biztos hangulatos), de ha mindenhova elmegyünk, nem marad idõ a vííííízre! Pedig azért számomra az a fõszereplõ!
Érezd jól magad Koson!
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy valaki jön e most Kosvárosba. Mi szept 11-én indulunk és már nagy izgalomban vagyok. A Paritsa hotelben leszünk. AZ utazási iroda szerint jó hely. Kérlek Benneteket, hogy egy pát jó tanáccsal segítsetek abban, hogy jól érezzük magunkat.
Elõre is köszi.
köszönöm az infót, már csak azt szeretném megkérdezni, hogy ezek a képek Pothiá-ban készültek, vagy a sziget más városaiban? Pl a templom a hegytetõn?
Engem meggyözött mindenki, aki Kalimnosra irányít, köszönöm szépen mindenkinek a leírást, és a válaszokat.
köszönöm az infót, már csak azt szeretném megkérdezni, hogy ezek a képek Pothiá-ban készültek, vagy a sziget más városaiban? Pl a templom a hegytetõn?
Engem meggyözött mindenki, aki Kalimnosra irányít, köszönöm szépen mindenkinek a leírást, és a válaszokat.
üdv:
Lulyza
Szia!
Különbözõ helyeken készültek a képek
Pl:
Ez Pothia
Ez Massuri-i "templom":
Ez Pothia felett lévõ "templom" ahonnan éppen Pothiát fényképeztük:
De igazad van majd pontosítom a képek file-neveit ...
Lassan eljön a nagy nap, hétfõn végre mi is elindulunk Kosra iszonyúan várom már! Mindenkinek szeretném megköszönni a sok-sok friss infot, képet, úgy érzem felkészülten vágunk neki az útnak.