szia köszi a gyors választ! Benitses szép? milyen a tengerpartja? remélem mire elindulunk rendeződnek a dolgok vagy legalábbis nem lesz rosszabb a helyzet...
Benitses szép? izlés kérdése.Egy kicsit lepukkadt már.A partja apró kavicsos . Elég kevés ember van a szigeten. A benzin mizéria miatt sokan lemondták az utazásokat. Most itt jó meleg van , nappal 35-40fok között .
Sajnos meg kell válnunk egy előre kifizetett utazásomtól. Közbejött valami olyan fontos dolog, amit nem tudunk átrakni máshová.
Így kénytelenek vagyunk lemondani az utunkat.
Időpont:2010.augusztus 07-14,1 hét,
Korfu/Sidari-Görögország,
2fő részére!
Utazás repülővel,saját ellátással,kultúrált appartmanban,20 méterre a homokos tengerparttól.
Én tavaly is ott nyaraltam!
Akit esetleg érdekelne az út,írjon a seraphy8@gmail.com e-mail címre
Benitses szép? izlés kérdése.Egy kicsit lepukkadt már.A partja apró kavicsos . Elég kevés ember van a szigeten. A benzin mizéria miatt sokan lemondták az utazásokat. Most itt jó meleg van , nappal 35-40fok között .
Szia gégé!
Most kétségbe ejtettél!10 évvel ezelőtt jártam Korfun,Benitsesben,akkor imádtam!Az ,hogy kicsit lepukkadt mit jelent?Jövőre oda mennénk,terveink szerint.
Új Benitses szinte összes boltja zárva . A házak kivülről siralmas állapotban vannak, és rengeteg a szemét.
...és az a félő, ez nem csak az általam is szeretett Benitsesre vonatkozhat, sajnos. Már évek óta szemét elhelyezési problémáik vannak és ahogy láttam és hallom nem igen oldották meg ezeket.
Nem a negatív beállítottság mondatja velem,de ez végig fog söpörni a összes látogatottabb Jón és egyéb szigeteken is, előbb v.utóbb. Egy sziget ilyen téren mindig nehezebb helyzetben van mint a szárazföldi nyaralóhelyek.Persze én a görörögök hozzáállásával is gondot érzek,pedig a fő jövedelmi forrást a turizmus adja nekik...
Az egy dolog hogy szemetelnek, de a Benitses feletti hegyen, simán az útra öntik le az építkezési sittet ennyire sz...nak bele. De ez jellemző a szigeten máshol is.