Csendyke, nagyon jó nyaralást neked, remélem még benézel ide:)
Sykiában van kemping, lent a parton. Az meg ugye nincs messze Sartitól
Még egyszer szép,élményekkel dús nyaralást kivánok, és jó utat.
#1481652010-08-08 19:17:14 Válasz a #148157. hsz-ra
Napis!
Akkor nektek sem volt egyszerű az út. Kezdtem azt hinni,hogy mi más felé jártunk mert 1-2 kivételével mindenkinek sima volt és pillanatok alatt átértek a határokon. Sajnálom, hogy ti is így jártatok.
Üdv Sartiról. Az idő szuper. A tenger 29 fokos és gyönyörű. Kedden megyünk kalóztúrára gináékkal....
15 óra altt itt lettünk volna, ha nincs egy kis gigszerünk az úton, de akik pár órával utánunk indultak, azoknak jóval több időbe tellett. Érdemes korábban indulni, hogy görögországot hajnalban érje el az ember.
csütörtökön 07.29 este 10 körül indultunk magyar szerb szerb macedon határokon kb 4orát vártunk összesen görög kb 5perc volt,pénteken este hat körül értünk le.levertük a sátrakat a sátorhelyen voltak többen is kanadaiak franciák mind kedves volt üdvözöltek egyböl.este bejelentkeztünk a kalozturára,korrekt tájékoztatás után ki is fizettük és hétfön mentünk mindenkinek ajánlom családias hangulat,jó kaja,korlátlan italfogyasztás,szép helyekre visznek.ez volt a nyaralás legjobb napja.szinte az összes gyrosost kiprobáltuk árak 1.70töl 2.50 ig vannak.a legjobb az ovelixel szemben lévö 2.20ér sok hussal és alapbol tzatzikivel és a kiszolgálás is itt volt a legjobb sassos után,sassosnál változo a gyros ha sassos csinálja akkor nagyadag és jó,ha más akkor kevésbé,egyik este ettünk egy partmenti étteremben polipot,hát itt majdnem ráboritottam a fejére kihozta egy csápot 5 szem sültkrumplival,és két evökanál hideg rizzsel,amikor csalogattak be mondták hogy nagy adag 10% kedvezmény stb. ehhez képest az étlapon 8.50 es ételért 9et fizettem mert hoztak hozzá kenyeret amit nem is kértem és az nem is volt benne az árban ugyhogy ezt megszivtuk,ajánlom a boltokban hordokbol kapható bort 1.60 1.80 között van egy liter és nagyon finom.az idö végig jo volt 38-40 fok és egy felhöt nem láttunk egy hét alatt a viz szinte langyos volt.a visszaut egy pokol volt a magyar szerb határon 6orát vártunk ugyhogy ez volt az utolso hogy kocsival megyünk legközelebb repülö vagy sehogy ja és macedoniában 69euroroért adtak 40 liter benzint nemtudom hogy jött ki de jol átvertek.
Mi jövő héten indulunk pénteken este 8kor Bp-ről! Az a baj,hogy a határnál nem lehet tudni,hogy mi lesz. Van aki tök simán átmegy,van aki órákat áll! :( Bízom benne,hogy simán átjutunk! :) A kalózhajón valóban nincs wc? Ha jól olvastam vissza a fórumot,6-7 óra a kirándulás,van étel-ital és nincs wc? Ki bír ki 6 órát wc nélkül?? Én tuti nem! :( Szóval,akkor ez nálam kilőve! :( Amouliani hajókirándulás mennyi idő összesen? Mindennel együtt? És ott milyen hajó van? Olyan szép idő van Sartin! :)
Már alig várom,hogy ott legyünk! :)
#1482742010-08-09 14:46:48 Válasz a #148258. hsz-ra
Szia, Amouliani egésznapos kb. reggel 10-kor indul a hajó és este 7 körül érkezik vissza a kikötőbe. A hajó, a polgármester hajója, ő is vezeti. Van wc, zuhanyzó, kaja az nincs. Elég nagy hajó mi kb 60-70-en lehettünk rajta és el lehetett férni.
Szia!
A kalózturán tényleg nincs a hajón WC. Viszont minden 3o percben megáll egy-egy lagunánál és vizbe ugrálva, kiuszva a partra stb. el lehet végezni a technikai dolgokat. Nekünk nem volt vele problémánk, annak ellenére, hogy vizhajtós vérnyomáscsökkentőt szedek. Szerintem akkor is megéri a kirándulás, mert nagyon sok kis öbölbe megálltunk és pancsolhattunk. 11 -kor indultunk és 6 órára értünk vissza. És egyetlen hajós , fürdős uton nem áll meg a 1oo m mélység fölött, hogy aki ugrálni akar - ezt meg is tegye. Nagy élmény volt a napsütést lennt látni a mélységben:) Láttunk delfineket is aránylag közel a hajóhoz. Az sem lebecsülendő, hogy csak magyarok a vendégek. Értünk vannak kint.
#1482912010-08-09 16:32:37 Válasz a #148286. hsz-ra
Mi lemaradtunk mert későn jelentkeztünk a kalózhajóra. Ez azért mellbevágó, hogy NINCS WC?! ezt nem hittem volna. Az 1-dolog, hogy majd a vízben p.... sz de azért mégis , szerintem ez nagyon fura !
#1482992010-08-09 18:50:42 Válasz a #148286. hsz-ra
Akkor rosszul tudjátok,mert a hajón volt WC Attiláék mellett kellett lemenni a fedélzetről ,viszont csak menetközben lehetett használni ,amikor állt a hajó akkor nem .
Tegnap érkeztünk haza Sartiról, minden nagyon jó volt, a tenger jó meleg, Sarti nagyon szép, nagyon jól éreztük magunkat! A magyar határőrök nem nagyon tették a dolgukat, 5 és fél óra várakozás után léptünk be Magyarországra, 24 óra alatt értünk haza, ez volt az egyetlen rossz dolog az egész utazásban.
Voltunk Vourvoruruban fürdeni, Karidi Beachen, ez nekünk nagyon-nagyon tetszett, a Narancsparton annyian voltak, hogy ott nem tudtunk fürdeni, megnéztük Neos Marmarast, a hegyen a Partheon nevű görög falut, és még Toroni partján is voltunk, fürödtünk Porto Koufoban is.
Akik ezután indulnak Sartira, biztos, hogy jól fogják érezni magukat, mindenkinek jó utat és jó nyaralást!