Stavros
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 150 151 152 ... 259 260 261   >
Üzenet
  Zsokica | #147945 Üzenet | 2010-08-06 16:23:10 | Válasz a #147855. hsz-ra
szia
mi májusban voltunk stavrosban 30 e autó,18-20 e motor bicigli,néz körbe mert változó.a Dias mellet és az utazási iroda mellet van egy autó kölcsönző,azok nagyon rendesek.a motor és biciglis pasi nagyon flrgma volt.
  Fortuna79 | #147952 Üzenet | 2010-08-06 17:35:28 |
Szia
Köszönöm az infot.Tavaj nem voltam stavrosban,és idén csak Thassosra jutottam el igy nem vagyok tisztában az árakkal.
  Moncsesz82 | #148102 Üzenet | 2010-08-08 09:46:03 |
Augusztus 20-án indulunk Stavrosra.
Már kétszer jártunk Parálián,azt mondták az utazási irodában,hogy Stavros ahhoz hasonló.Remélem tényleg így van,mert ott nagyon jól éreztük magunkat,jó kis pörgős hely.
Az Apollon Travellel utazunk,és mi is az Alexandros Apartmanban szállunk meg.Sajna a katalógusban,meg a neten sem találtam róla képeket,csupán egyet,az is kívűlről van.Ha esetleg vkinek van tapasztalata,és hozzászólna pár mondatot,azt megköszönném.Nincsenek túl nagy igényeink,mert csupán az éjszakáinkat fogjuk ott tölteni,de azért nem árt ha tiszta.˙(Csak a mihez tartás végett:Parálián volt egy csajszi,aki persze mindenbe bele kötött,szerinte bunkó volt a tulaj,kosz volt a hűtő mögött...stb,nah nekem eszembe nem jut a nyaralás alatt,hogy kihúzzam a hűtőt,ugyan van-e mögötte egy porszem icon_biggrin.gif )
Előre is köszi!
  Fortuna79 | #148131 Üzenet | 2010-08-08 14:15:22 |
Szia!
Ha vissza"lapozol" a 133.oldalra ott olvashatsz véleményeket az Alexandrosrol.Mindenki más véleményen van.Én 9év után tavaj nem mentem csak Stavrosban.Kissé elfogult vagyok a görögökkel kapcsolatban de nekem soha sehol nem volt nagy problémám.Ami hiányzott és szoltam miatta mindig hozták és potolták(Ez a 21év alatt kb.3-4 alkalom volt).Én ugy vélem nem azért megyek nyaralni hogy a hibákat keressem és kötekedjek.
(Tavaly volt olyan család akinek semmi nem volt jo se a tenger se a szállás és az ételröl nem is beszélve.Legjobb jelenet amikor kb.1.5kg.szöllöt anyuci magába gyömöszöl mire közölte-Ez nagyon szar volt és már csak a Kecskeméti panelba vágyik.Majdnem meg kérdeztem-Minek jött ki????)
Na mindegy!Nekem soha nem volt bajom az Alexandrossal!!
Most kapcsolok!Akkor mi találkozunk a turnusváltáskor!!!!28án érkerzünk!!!
  Gudli | #148298 Üzenet | 2010-08-09 18:44:40 |
Kedves Moncsesz!
Hát elég nagy marhaságot állit az, aki Stavrost Paráliához hasonlitja. Szerintem ég és föld a kettő. Stavros gyönyörü környezetben helyezkedik el. Hatalmas, dús növényzetü hegyek övezik, mig Parália teljesen sík területen fekszik. Arra ne számits, hogy olyan pörgős hely, mint Parália. Ha küldesz priviben egy e-mail cimet, szivesen küldök képeket.
  Broadsword | #148309 Üzenet | 2010-08-09 20:32:59 |
Kedves Gudli!

Mi először megyünk Stavrosba nyaralni amit már nagyon várunk. Nem lenne nagy pofátlanság ha megkérnélek, küldj nekem is kérlek képeket Stavrosról. Előre is köszönöm: Judit
  Gudli | #148312 Üzenet | 2010-08-09 20:44:33 |
Miért lenne az? Ez a fórum arra van, hogy segitsünk egymásnak, megosszuk véleményünket és tapasztalatainkat. Várom priviben az e-mail-cimet!
  Kvalcsi | #148353 Üzenet | 2010-08-10 09:48:57 |
  Bofefe | #148366 Üzenet | 2010-08-10 11:32:28 |
Sziasztok!

Örülök, hogy életre kelt a Stavros topik is, és rajtunk kívül is mennek ( mi már voltunk) Magyarok stavrosba.
Tavaj és az idén is az Alexandros Palace-ban volt a szállásunk. Tavaj a medencére néző első emeleti szoba volt a miénk, idén a hátulra néző padlás szoba volt a szállásunk. A klíma mind két évben jól üzemelt és ingyenes. Tavaj csodálkoztam Renault és Edusó megjegyzésén, hogy a szoba amiben ők voltak hagyott kívánni valót maga után, hát idén mi is megtapasztaltauk, hogy nem egyforma a szobákban lévő technikai berendezések állaga. Idén nálunk a pára elszívó volt egy kicsit rozsdás, és az ágyat kellett első este megszerelni, de mivel most kocsival voltunk volt hozzá szerszám és megszereltük. icon_lol.gif
Én egyébként úgy vettem észre, hogy a buszosok kapják a jobb elhejezkedésű szobákat, de lehet hogy csak én képzelem be.

Mi Július 3.-és 10.-e között voltunk Stavroson, megjegyzem 4. görög utunk volt és az idei volt az első autós de így, hogy a kocsival nem volt semmi probléma, bátran ki merem jelenteni, hogy az autós utazás nagyságrendekkel kényelmesebb és gazdaságosab mint a buszos.
A hezitálóknak ajánlom menjenek autóval ( persze készítsék fel az útra.)

Idén bejártuk a környéket, voltunk Vrasnán, Asprovaltán Olympiáda után egy strandon (zászlók vannak a lejáratánál) ami gyönyörű volt.
Voltunk a Kecskék szigetén, amelyet lakatlan szigeti hajókirándulás ként hirdettek. Itt a szigeten mászkáltunk, búvárkodtunk, tengeri csillagok, rákok szép kagylók voltak a sziklás partja mentén.
A szigetről Stavrosba visszafelé a kikötőtől kb. 600-800 méterre igazi ajándékok leptek meg bennünket, egy csapat delfin varázsolt gyerekké mindenkit.

Gudlinak igaza van, Paralia és Stavros külön világ, szerintem csak annyi bennük a hasonlóság, hogy mindkettőnek sekély lassan mélyülő a partja és gyerkőcöknek is tökéletesen megfelel.
Stavroson nem láttam medúzát egyik évben sem, paralián igen.
Azért a főutcáján lehet költeni a pénzt, van sok árus de Paraliához képest eléggé gyenge.

Vettünk a Kínai áruházzal szemben a Sárgában 12%-os sört, 50 cent volt nem túl jó de nagyon ütős, háromat bevertek belőle és biztos jó lesz a buli a Cross discóban. Apropó a Discóban van két Győri felszolgló lányka nagyon helyesek, és nagyon örültek nekünk amikor észrevették, hogy magyarok vagyunk. Elmentünk a discóba tini lányaink kedvéért, és a végén a két negyvenes fószer táncolt csak a parketten, biztos a sör miatt icon_lol.gif

Na nem fárasztalak benneteket tovább, szép napot és jó nyaralást mindenkinek. (Most mi íirígykedünk rátok, most indulók)

Tengeri csillag (egy fotó erjéig, aztán vissza)

A kecskék szigetén

Olympiáda után( kristálytiszta vízű strand )

A lakatlan szigetnél lebegve

Stavros látkép (Vrasna felé nézve)

Olympiáda után
  Gudli | #148393 Üzenet | 2010-08-10 14:05:23 |
Szia Bofefe!
Hát Ti is rátaláltatok a 12 %-os sörre?. Mi az idén Parálián akadtunk rá. Mi 49 centért vettük. Nekem kimondottan izlett. Kicsit édeskés az ize, de azért egyszer érdemes megkóstolni!
  Moncsesz82 | #148432 Üzenet | 2010-08-10 17:53:01 |
Köszönet azoknak akik "hozzámszóltak"!
Közben egy másik fórumon találtam az apartmanról képeket.
Jah ,és az nem baj,ha Stavros szebb,mint Parália:)Mi biztosan jól fogjuk érezni magunkat!
  Bejja | #148627 Üzenet | 2010-08-11 18:59:45 |
Én is akarok megint menni Stavrosba poggyásznak is beférek....icon_smile.gif)
  Fortuna79 | #148641 Üzenet | 2010-08-11 20:23:35 |
Szia Bejja!!
Gyere hozzánk be férsz!Sok minden nem kell kintre!Tudod!:Törölközö,utlevél,pénz,fürdöruci.A többi hely a tied a böröndben!Ja és birnod kell a "hoszú"utat!/Tudod a drágám nehezen viseli/Tudod indulás 27-én!!!Puszi neked
  Mbalintv | #148654 Üzenet | 2010-08-11 21:19:44 | Válasz a #148309. hsz-ra Előzmény #148309
Remélem nem haragszik meg a házigazda, hogy más webalbumot linkelek be: http://www.assos.hu/fotoalbum/thumbnails.php?album=40
Itt is van néhány fotó még 2003-2004-ből. Saját termés icon_smile.gif

És ha addig nem "találkoznánk" nagyon jó utat és csudaszép nyaralást kívánok nektek! (Beszámolót kérek cserébe!!! ) icon_biggrin.gif
  Broadsword | #148687 Üzenet | 2010-08-12 07:18:47 | Válasz a #148654. hsz-ra Előzmény #148654
Úh, köszi.köszi,köszi!
Alig várjuk már a holnapot. Persze az utolsó napok telnek legnehezebben! icon_smile.gif
De már csak 1-et kell aludni. icon_lol.gif
Ha hazaértünk, jelentkezem! És még egyszer köszönök minden infót, képet mindenkinek!
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 150 151 152 ... 259 260 261   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu