Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 418 419 420 ... 745 746 747   >
Üzenet
  Breki1 | #148635 Üzenet | 2010-08-11 19:52:50 |
Ja ezt tényleg nehéz icon_smile.gif

A kérdésem viszont elegánsan kikerülted !

Miért is lenne személyes sértés, te vesztettél vele pont erről beszéltem.
engem csak ezek az álindokok zavarnak, hogy nem sejtetted hogy ilyen dombos stb.

Szerintem pont ez adja meg az egyik varázsát, hogy olyan majdnem, mint egy sziget.

Azért gondolkozz el azon a mit a vica-versaról írtam

2006-ben indult két Parga fórum egyik itt másik az index-en

https://forum.index.hu/Article.....&na_order=

Ezeket végigolvasnod mások mit írnak kiváncsi vagyok találsz-e a tiédhez hasonló véleményt icon_razz.gif

én ilyet találtam pl a Christinára rákeresve

"mi tavaly a walterral a christina apartmanban voltunk, csak jókat tudok róla mondani, a szobaszámra nem emlékszem, de a földszinten rögtön az 1. szoba a lépcsőlejáró után. Összehasonlítva az előző évek apartmanjaival (más helyeken), lényegesen nagyobb volt, két egybenyíló szobával, kis főzősarok-étkezővel, kis terasszal, nekünk nagyon tetszett!
a tulaj-bácsi is nagyon kedves volt, miután többször hallott a szobából kiszűrődő sport-közvetítés hangokat (foci, forma 1-pont akkor történt massa sérülése), kedveskedni próbált nekünk, és többször hozott sportújságot, természetesen gÖrÖgÜl, mondanom se kell, a képeken kívül mást nem nagyon értettünk belőle, de kedves gesztus mindenesetre.
ja, és a kertben több citromfa is áll, reggelente többször találtunk a kinti asztalunkon 1-1 gyönyörű darabot.
a távolságok nem vészesek, mi kifejezetten élveztük a hegymászást, de tény, hogy nem 2-3, sem nem 5 perc a part, hacsak nem a zsúfolt városi strandot választod majd, amit kétlek, ha meglátod a valtost vagy lichnost. mi minden másnap átjártunk a lichnosra, gyalog bizony egy órába is beletelt, de csodálatos helyeken mész keresztül, míg odaérsz, megéri mindenképp.
soha nem voltunk kétszer ugyanazon a helyen, de parga az első olyan úticél, amin komolyan elgondolkodunk, hogy idén visszamenjünk-e..."
  Breki1 | #148636 Üzenet | 2010-08-11 20:02:52 | Válasz a #148512. hsz-ra Előzmény #148512
Igen arról icon_wink.gif
  Emici | #148637 Üzenet | 2010-08-11 20:12:06 |
Breki!

Miért nem hagyod már békén azt a lányt?

Kiváncsi volt Pargára,elment, megnézte,de összességében nem tetszett neki.
Aztán megírta. Ugyanúgy,mint bárki más is megírja,mind a jó,mind a rossz tapasztalatait,
minden helyről.
Miért ennyire nehéz ezt elfogadni?
Én is voltam már olyan görögo.-i helyen,amiben ez vagy az jó volt,de az összkép
nem állt össze. (Sarti) Pedig az emberek 98%-ának igen.
Ami Neked jó,nem biztos,h. másnak is és fordítva.
Kicsivel több toleranciát. Köszi.
  Butterfly1986 | #148638 Üzenet | 2010-08-11 20:15:39 | Válasz a #148635. hsz-ra Előzmény #148635
Nem érted meg, hogy nem csak én voltam ezzel így egy személyben? Azt is kiemeltem külön, hogy nekünk nem volt problémánk a tulajjal, de a gyerekes családoknak igen. Mondjuk nekünk se citrom, se semmi ilyesmi nem volt. A takarító lány nagyon kedves volt, vele beszélgettünk is, ez tény. Azt is mondtam már, hogy mi kedvesen mentünk be a boltokba, az éttermekben is mosolyogtunk,próbáltunk kommunikálni, de nem voltak rá vevők. Ha mi is bunkók lennénk nyilván nem esne rosszul, ha mások azok. Sorolhatok még gondokat, ha akarod. Én a helyről írtam le a tapasztalatainkat, nem pedig rólad. Te viszont folyamatosan sértegetsz. Én teljesen megértem azokat, akiknek tetszett és jó élményeik voltak, nem is vonom kérdőre. Érdekes, hogy Te viszont rögtön azt gondolod, hogy én vagyok a hülye, mert nem tetszett. Tessék voltak még problémák, elég sok: egyik szobatársunk elment a Dallas szupermarketbe vásárolni, 40 euró körül fizetett és igen, kártyával fizetett, amiért felszámoltak neki 5 euro különdíjat, megkérdezte, hogy miért, erre az volt a válasz, hogy mert 20 euro felett vásárolt. Egyik helyen az a baj, ha annyiért, másik helyen meg ha többért?icon_smile.gif Ez pl. mi??? Ja igen,bocsi, a marha mi a fenének vásárol kártyával...A benzinválság miatt bementünk pár helyre megkérdezni, hogy mit tudnak róla, hogy halad az ügy ( kivártunk 3 napot), mert szeretnénk kirándulgatni és így nem merünk elindulni. 5 helyből 4 helyen azt a választ kaptuk, hogy nem tudják, de nem az ő gondjuk, hogy a hülye turisták mit csinálnak. Ha a görög se tud tankolni, akkor ne higgyük, hogy majd mi igen. Szomszédok béreltek autót még a válság kirobbanása előtt, sok helyen úgy van, hogy teli tankkal kell visszavinni az autót, úgy ahogy elhoztad. Kifogyott a benzin és nem tudtak bele tankolni, így addig nem vették vissza, mindennap elkérték a díjat úgy, hogy nem is tudták használni a kocsit. Ez pech. Második este fent ettünk a velencei erőd közelében lévő étteremben, 10-en voltunk, elég magas volt a számla. Csomó asztal volt még szabadon. Elvitték a tányérokat, fizettünk, majd közölték, hogy ne foglaljuk a helyeket, mert így lehet meggátol mást abban, hogy betérjen. Ezt sem értettük, amikor gyakorlatilag csak mi voltunk a helyen. Egy szóval sem mondom, hogy más nem élvezheti meg élvezte a helyet. Sok minden hozzájárult ahhoz, hogy csalódjunk. De nem értem, hogy milyen jogon vonod kétségbe a rossz élményeinket, azzal takarózva, hogy ez meg az nem ezt élte át. Mi jártunk így és nem vigasztal a dolog. Többet nem szeretnék ezzel kapcsolatban bizonygatni semmit. Görögországot továbbra is nagyon szeretjük, meseszép helyeket láttunk, de Pargáról sajnos meg van a véleményünk. Nagyon szép nyarat és jó nyaralást kívánok mindenkinek!!!
  Butterfly1986 | #148639 Üzenet | 2010-08-11 20:17:44 | Válasz a #148637. hsz-ra Előzmény #148637
Nagyon szépen köszönömicon_smile.gif Jólesik, hogy Te elfogadod és megérted, hogy attól, mert mások más dolgokat tapasztalnak, attól még lehetséges, mint minden más az életben, hogy van akinek rosszul sül el.
  Pocgem | #148642 Üzenet | 2010-08-11 20:30:52 | Doksi
Augusztus 21-én indulunk Pargára ,az emlegetett Christina apartmanba Walterékkal, szeretnék infót kinyomtatni,de nem találom Breki állttal felrakott doksit ,légyszi segítsetek hol találom! icon_eek.gif
  Breki1 | #148644 Üzenet | 2010-08-11 20:52:36 | Válasz a #148637. hsz-ra Előzmény #148637
Én nem hagyom békén??????? icon_lol.gif

Már leírtam a véleményem.

De a kérdésedre válaszolva pl azért mert ha valaki bejön és nem járt kint az azt hiszi milyen szar hely, ez is, hogy lehúzta.
Közben annyira látszik, hogy pl hiába írtuk le korábban tök részletesen a dolgokat fogalma se volt róla.

Ugye innen többen mennek pl a Christinába nekik milyen érzés azt olvasni
hogy borzasztó messze a strand meg milyen szar az a hely ahová mennek.

Arról kb két mondatban írt hol volt miket nézett be panaszkodás meg fél oldal.

Én tényeket írtam és akik jártak Parga-n tudják ezeket a dolgokat.
  Virág1 | #148645 Üzenet | 2010-08-11 20:54:37 | Válasz a #148639. hsz-ra Előzmény #148639
Nem megvédés,csak vannak olyanok,akik nem tudják felfogni,hogy másnak lehet más véleménye is és szeretnek kötekedni,ennyi icon_cool.gif

Amúgy én sem értem,hogy miért nem lehet elfogasdni más véleményét is...?!!!
  Breki1 | #148646 Üzenet | 2010-08-11 20:56:13 | Válasz a #148638. hsz-ra Előzmény #148638
Hol sértegettelek én folyamatosan?

Annyit kérdeztem csak, hogy sportolsz-e vmit mert fura volt, hogy egy kisebb lánynak ez megerőltető
  Medea | #148647 Üzenet | 2010-08-11 20:57:04 |
Az érdekelne van-e olyan fakultativ ami csak Lefkadára megy nem pedig ion szigeteki turára?és ha igen mennyibe fáj?és honnan indul?
  Emici | #148648 Üzenet | 2010-08-11 21:03:32 |
Viszont Ő is járt Pargán,ennyi. Leírta a neg. tapasztalatait. A pozitívról meg nemigen kérdezte senki.
Biztosan azt is kifejtette volna,ha nem harapják le a fejét.
Mondjuk engem is érdekelnek utakkal kapcsolatban a negativ vélemények is.
Így tudom,h. mi a dörgés. Szóval,aki most megy a Christinába,tudja,h. mire számítson.
Meg nyilván már ők is olvasták korábban,h. mennyire messze van mindentől.
Én se szívesen mennék olyan apartmanba,amiről előtte azt mondják,hogy "x",
közben meg "y".
Lehúzni meg a világban minden helyet lehúztak már egyszer,mert legalább 1 embernek biztosan nem
tetszett. icon_smile.gif
Nyugi,nem Téged húzott le,hanem Pargát.
icon_smile.gif
Leírta a tapasztalatait.
  Breki1 | #148649 Üzenet | 2010-08-11 21:04:36 | Válasz a #148642. hsz-ra Előzmény #148642
Tessék az általam készített - az itteniek hozzászólásai alapján

http://www.multiupload.com/OHRSDV841W

A görög ételek és a szótár

http://www.multiupload.com/448XQG0QMZ

Ez pedig Theia által készített ezt is érdemes leszedni.

http://www.multiupload.com/2PHIHGNE0B
  Breki1 | #148655 Üzenet | 2010-08-11 21:20:53 | Válasz a #148647. hsz-ra Előzmény #148647
Szerintem hivatalos nincs, de azért érdemes a kihelyezett idegenvezetőnél rákérdezni + bemenni a helyi utazási irodákba rákérdezni.

Esetleg érdemes összefogni és kocsit bérelni és úgy bejárni a szigetet.

Talán korábban volt itt szó vmi hajóról (Lefkasról vagy Nidri)
meg mintha vki buszal is ment volna, de lehet az Preveza volt vissza kéne olvasni.
  Breki1 | #148658 Üzenet | 2010-08-11 21:44:20 | Válasz a #148648. hsz-ra Előzmény #148648
senkise harapta le a fejét icon_twisted.gif

Nem a negatív véleménnyel van bajom

Láttad itt bármikor, hogyha valaki olyat írt, pl hogy homokos strandot szerettem volna és parga-n pl ez vagy az nem az volt, akkor neki támadtam, vagy egyáltalán bárkinek?

Amikor itt többen szidták jogosan az idei apartmanjaikat ilyen-olyan okok miatt szóltam bármit is?

De itt elég erős nagyítások voltak
Azon a borzasztó nagy emelkedőn én 6-os ásványvíz packot vittem a Coop-tól és az nem a rövidített út volt.

Ezt majd akkor érted meg ha jártál Parga-n

Nyugodt vagyok icon_smile.gif
És engem nyugodtan lehúzhat, ahogy a másik, nem rég óta idejáró hölgy megis próbálta icon_lol.gif

no comment inkább ugorjunk
  Vio | #148659 Üzenet | 2010-08-11 21:45:44 | Válasz a #148647. hsz-ra Előzmény #148647
Én nem hallottam ilyenről, de ez nem jelenti azt, hogy nem is létezik icon_lol.gif Szerintem ha lehet, akkor fogjatok össze másokkal és béreljetek kocsit. icon_wink.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 418 419 420 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu