#1486692010-08-11 22:28:01 Válasz a #148664. hsz-ra
Ha A törökök a 20-as kerekű bmw-kel arra mennek .... annyira azért nem gáz. kicsit oda kell figyelni. Az útépitések környékén rosszabb az aszfalt . Kátyúk nincsenek, csak ilyen egyenetlen út gyűrődések.
Nem tudjátok meddig tart a hídfelújítás Belgrádnál. Nem lesz vége aug 21-ig? Mi akkor megyünk, de a komp miatt kényelenek vagyunk vasárnap délután átkelni a városon. Mivel, csak egyszer voltunk arrafelé, ezelőtt 3 évvel félek, hogy az elterelések miatt el ne keveredjünk. Mi a tapasztaltotok vasárnaponként mekkora a forgalom illetve jól ki van táblázva a terelés?
Mivel, csak egyszer voltunk arrafelé, ezelőtt 3 évvel félek, hogy az elterelések miatt el ne keveredjünk. Mi a tapasztaltotok vasárnaponként mekkora a forgalom illetve jól ki van táblázva a terelés?
2-3 helyen átterelnek a szembe jövő sávba, semmi más nincs, így szerintem nem jelenthet gondot.
#1487132010-08-12 09:23:05 Válasz a #148701. hsz-ra
Szia Aris!
Ezt jól elnéztem, azt hittem, már itthon vagytok és nem Görögo-ban.
Mi holnap indulunk, hasonlóan hosszú útunk lesz, mint nektek.
Remélem, mi is ilyen jó időt futunk majd.
Jó nyarlást kívánok!
Szia Aris!
Ezt jól elnéztem, azt hittem, már itthon vagytok és nem Görögo-ban.
Mi holnap indulunk, hasonlóan hosszú útunk lesz, mint nektek.
Remélem, mi is ilyen jó időt futunk majd.
Jó nyarlást kívánok!
Szia Szilvi!
Koszonom szepen!
Jo utat kovanok, kellemes nyaralast.
Nem kell rohanni, ugy is ideertek:)
#1488962010-08-13 11:05:38 Válasz a #148894. hsz-ra
Jó, hátha nagyon számolgatok akkor 10-15 E -el növeli meg a költséget ,de kösz szépen, másra is eltudtam volna költeni ezt a pénzt .....(-mennyi baklavát kaptam volna ezért ) !?
- vagy majd nem kötök biztosítást . . .