#1489772010-08-14 09:18:03 Válasz a #148969. hsz-ra
Volt valaki valamelyiken ?melyikre érdemes menni?esetleg kép valakinél?
más:50 ccm nél nagyobb robogot is odaadnak b-re?tudom már beszéltunk errol de hátha van valakinek friss tapasztalata.pl mennyibe kerul egy 125 ös vagy minimum egy 80 as robi?én nem tudok motort vezetni viszont a páromnak van itthon is csak éppen nincs A-s jogsija.de ketten nem férunk el egy 50 esen mert ö elég nagy darab,de motorozni jobban szeretunk mint autozni.
más.
értékeinket(fényképezö,pénztárca)mennyi esélyunk van hogy meglesz mire kij9vunk amig mind a ketten a vizben vagyunk?
#1490292010-08-14 18:09:14 Válasz a #149007. hsz-ra
Breki!
Akkor kipróbáljuk,ha ez az a gyrosos,amit mondtál...
Pont azért raktam fel a videót,hogy így könnyebben megtaláljuk a fórumon emlegetett helyeket,mert látjuk előre.
Meg így mindenki tehet egy virtuális sétát Pargán.
Egy kérdés:merre van a posta Pargán? A templom felé a központban? Lehet,már elhangzott,de nem emlékszem....
Mamámnak szeretnék majd egy szép képeslapot küldeni(tudom,21.század,de megígértem.... )hogy mutogathassa a barátnőinek,hol is vagyok....
#1490332010-08-14 20:44:35 Válasz a #149032. hsz-ra
Szia!
A legközelebbi strand a Piso Krioneri, de a városi strand sincs messze tőle.Kb. 10-15 perc kényelmes séta. A Lichnos-hoz ez van a legközelebb, majdnem szemben kell elindulni az olívaerdőn keresztül. Kb 1 óra. A kétágyas szobák oldalra néznek, a terasz nem valami nagy...egy asztal, két szék azért elfér rajta.Idén valaki írta, hogy egér volt valamelyik szobában, remélhetőleg a háziaknak már sikerült megfogniuk
Bemásolom tixy83 beszámolóját, de ha beütöd a keresőbe, hogy Zacharias elég sok infót kiad
"szállás: a Zachariasban volt a szállásunk, az egyik legkisebb szobát kaptuk, minő meglepetés a magyarok kapták a két kis szobát, a szlovákok meg a nagyobbakat. első látásra elég sokkoló volt a szoba mérete, de aztán egészen megszoktuk, meg úgyse azért mentünk h az apartmanban töltsük a napokat. ráadásul még mákunk is volt, mert hozzánk nem jöttek be a patkányok, a szomszéd szobában viszont volt patkány, összeszarta a szobát és megdöglött a teraszon. van szúnyogháló a Zachariasban, bár a mienk pl kissé lyukas volt, azért védett a szúnyogok ellen, mert csak egy szúnyog jött be a 10 nap alatt. a terasz egy tetves fára és a lepusztult szomszéd kertre nézett, szóval tipikus görög kilátás... icon_lol.gif
a házinéni naponta bejárt a szobába, ami elég fura volt, mert ilyen sűrűn azért nem szoktak bejönni, bár lehet h a patkányok miatt különösen ügyelt a tisztaságra...
strandok: nagyon örülök h végül a Zachariast választottuk, mert közel volt a kedvenc strandomhoz, a piso krinoeri-hez. első látásra pont ez a strand tetszett a legkevésbé, mert ez a legkövesebb, de aztán ledugtam a fejem a víz alá és egy csodálatos vízalatti világ tárult a szemem elé, sokat búvárkodtam itt, elég sokféle hal volt itt, és voltak egész nagyok is, még rákot is láttunk. volt h egyszerre egy csomó hal úszott körülöttem, tisztára olyan volt mintha vmi akváriumban lettem volna, fantasztikus élmény volt. nagyon hangulatos kis sziklás öbölben van ez a strand, és itt nem kötnek ki hajók, meg motorcsónakok is ritkán mennek erre.
a másik kedvencem a lichnos volt, gyönyörű zöld színe volt itt a víznek, kétszer is megtettük gyalog az utat az olajfaligeten át, gyalog mentünk oda is és vissza is, úgy voltunk vele h így nemcsak megspóroljuk a vacsora árát, de le is dolgozzuk. icon_lol.gif lemértük az utat, nekünk 50-60 perc volt az apartmanunk ajtajától (Zacharias) a partig."
Volt valaki valamelyiken ?melyikre érdemes menni?esetleg kép valakinél?
más:50 ccm nél nagyobb robogot is odaadnak b-re?tudom már beszéltunk errol de hátha van valakinek friss tapasztalata.pl mennyibe kerul egy 125 ös vagy minimum egy 80 as robi?én nem tudok motort vezetni viszont a páromnak van itthon is csak éppen nincs A-s jogsija.de ketten nem férunk el egy 50 esen mert ö elég nagy darab,de motorozni jobban szeretunk mint autozni.
más.
értékeinket(fényképezö,pénztárca)mennyi esélyunk van hogy meglesz mire kij9vunk amig mind a ketten a vizben vagyunk?
Kedves Medea!
Mi a Valtosra jártunk és általában mindig 2-en mentünk be a vízbe. A strandon próbáltunk minden nap olyan emberek közelébe ülni, akiket előző nap is láttunk és esetleg szimpatikusak voltak, bízva abban, hogy nem nyúl senki a cuccunkhoz. Sok pénzt soha nem vittünk ki. A fényképezőt többször is elővettük mások szeme láttára, de nem foglalkozott velünk senki, azaz nem lehetett úgy érezni, hogy most akkor lesik, hogy hova is tesszük vissza. Viszont, amikor ebédelni visszamentünk a központba, akkor bár a cuccunk nagy részét kint hagytuk a strandon, a férjem azért hozta magával a hátizsákunkat, amiben benne voltak az értékek. Az otthagyott cuccunkat soha nem bántották, soha nem nyúltak hozzá, pedig volt, hogy 1,5 órát is lődörögtünk, eszegettünk. Szóval nekünk csak jó tapasztalataink voltak.
Nagyon várom már Parga színeit látni!Tavaly Zakhyntos volt az uticél, és az a sok szépségesség,nagyon meghatott!Jó itt olvasgatni és a sok sok információt összegyűjteni!!!.....Aztán majd élőben azt a gyönyörű kééééééék vizet és a kedves embereket,no és a pálmákat és az az illat!!!Hmmmmm
Nos akkor szeptemberben megyek.....addig is figyellek benneteket,,,,