Szerintem a legjobb helyen van.Nem messze a parttól kb 3 perc, viszont nagyon nyugodt.
Aludni nagyon jókat tudtunk, csend volt.
klima van minden apartmanban, és nem kell külön fizetni érte.
A ház gyönyörü, a terasza meg a legszebb Nei Poriba!
Közvetlen mellette van egy zöldséges, és egy pékség.Reggel isteni illatokra ébredtünk.
A piac is ott van a másik utcában, ki ne hagyjátok,pénteken délelőtt.
sziasztok. Aki most jon Nei Poriba, csak szolok, h. a piac elkoltozott. Most a falu elejen talalhato, a Platamon feloli resznel. A nap nem valtozott, pentek delelott.
sziasztok. Aki most jon Nei Poriba, csak szolok, h. a piac elkoltozott. Most a falu elejen talalhato, a Platamon feloli resznel. A nap nem valtozott, pentek delelott.
Nekem olyan kérdésem lenne hogy a csütörtöki platamoni piac hova költözött,mert azt nem sikerült megtalálnunk, régebben az ilios ház elötti utcában volt. N.Poriban korábban is a falu felsö végén volt a piac és még juliusban is,annál is feljebb ment?
A csütörtöki platamonasi piacot teljesen megszüntették, nem költözött sehová. Nei Poriban pedig a falu Platamonas felöli bejáratánál, a körforgalomnál kezdődik a piac, ugyanúgy pénteki napon.
Igen,arról van szó, ahol a magyar zászló van kint.Sarafis ház, és a Weekend travel szervez utakat, de magánuton is lehet menni.Magyar a háziasszony, nagyon kedves. csupa jó élménnyel jöttünk haza!
Ja, akartam már irni! Mi úgy oldottuk meg a hűtést, klima nélkül, hogy mikor odaértünk felkapcsoltam a hűtőt maxra. Aztán ebédfőzés után mig a teraszon megebédeltünk, kereszthuzatot csináltam, majd szundi előtt becsuktam az ajtót, ablakot, felkapcsoltam páraelszivót. Kinyitottam a hűtő, és a fagyasztó ajtaját is. (Megjegyzem vadiúj kb 150 cm magas volt, 50 l es fagyasztóval.)kis permetezőbe ( 0,5 l ) vizet tettünk, (aminek az úton is nagy hasznát vettük) kicsit felfrissitettük vele magunkat is meg a szobát is. Kellemes levegő lett a szobába percek alatt. Igy jókat aludtunk 4 ig. aztán kávé, és irány a part.
köszönöm a nagyon jó infókat a sarafisról. mi is a weekend travellel megyünk jövőhéten pénteken (busszal).
Kovács Sándor | #149701 | 2010-08-20 12:05:53 | Indulás
Sziasztok!
Nagyon jó dolgokat irtatok amiből sokat megtudtunk. Igaz voltak olyanok is akik lehuzták az országot. Párommal most megyünk harmadszor, de mindig máshová. A tenger tényleg olyan, hogy rabul ejt. Eddig semmi panaszkodni valónk nem volt, és idén kocsival próbálkozunk.
Már vagy háromszor bepakoltam meg ki:) Kettő nap és indulunk.
Ha valaki tudna segiteni abban hogy Nei Poriban szállást mennyiért lehet találni, nagyon jó lenne.
Ha megjöttünk beszámoló lesz.
Sziasztok.Azt szeretném megkérdezni hogy mennyi szalámit érdemes vinni itthonról?És hogy ott a szalámik mennyibe kerülnek mert szendvicseket akarok majd csinálni hogy napközben legyen mit enni.Köszi előre is.
Szia, mi 8-an járunk le évek óta és - nem merev falú - hűtőtáskába szoktam levinni, de anélkül is el van az úton száraz szalámit, kisfiamnak
virslit mert az elég borsos áru. De a Lidl-ben a szalámi is megfizethető, ha nem nagy étkű az ember....
Ja, akartam már irni! Mi úgy oldottuk meg a hűtést, klima nélkül, hogy mikor odaértünk felkapcsoltam a hűtőt maxra. Aztán ebédfőzés után mig a teraszon megebédeltünk, kereszthuzatot csináltam, majd szundi előtt becsuktam az ajtót, ablakot, felkapcsoltam páraelszivót. Kinyitottam a hűtő, és a fagyasztó ajtaját is. (Megjegyzem vadiúj kb 150 cm magas volt, 50 l es fagyasztóval.)kis permetezőbe ( 0,5 l ) vizet tettünk, (aminek az úton is nagy hasznát vettük) kicsit felfrissitettük vele magunkat is meg a szobát is. Kellemes levegő lett a szobába percek alatt. Igy jókat aludtunk 4 ig. aztán kávé, és irány a part.
Húúúúúú!!!! De visszamennék!!!!!!
Gondolom ezt símán megcsinálnád az otthoni hűtőddel is, ugye? Hihetetlen, de főleg az, ahogy ilyen jópofán itt leírod:( Az, hogy valaki fizet a lakásért nem jogosít fel senkit arra, hogy rongáljon vagy előírással totál ellentétesen használja a készülékeket. És tiszta új hűtő! ..megáll az eszem...