#1493122010-08-17 13:26:04 Válasz a #149192. hsz-ra
Ó,összejön az!!!
Ahogy olvastad te is,ott kint van szállás illetve lehet kapni.Foglaljd akkor le mailben itt a szálláslehetőségeknél és akkor már tényleg tudtok menni kedden!Mi hétfőn megyünk
Ahogy olvastad te is,ott kint van szállás illetve lehet kapni.Foglaljd akkor le mailben itt a szálláslehetőségeknél és akkor már tényleg tudtok menni kedden!Mi hétfőn megyünk
Néztem már az itt ajánlott szállásokat, de azok egy kicsit drágák.
Jelenleg a pargai kempinggel vagyok levelezésben. Arra gondoltunk, hogy legalább 1-2 éjszakára legyen tuti hajlék a fejünk felett, aztán ha érkezés után pihentünk akkor könnyebb szállás után csámborogni valamint alkudozni is kipihenten, vidáman könnyebb.
Nem nagyon emlékszem, hogy a kempingről volt-e már szó itt a fórumon. Megyek rákeresek.
#1493632010-08-17 18:44:23 Válasz a #149291. hsz-ra
Szia Fazika két hét és mi is ott leszünk
Ilyenkor már koktélozunk fogunk vagy sörözni
Amugy nézted a strand térképet ezekre is elmehetnénk szerintem ez is megér egy napot
Szia Fazika két hét és mi is ott leszünk
Ilyenkor már koktélozunk fogunk vagy sörözni
Amugy nézted a strand térképet ezekre is elmehetnénk szerintem ez is megér egy napot
Szia Papamaci!
Már alig várom!!!! (A gyermek is örül, mert 2 hét múlva lesz az évnyitója és ellógja).
Bizony, fel kéne fedezni a környékbeli strandokat! Egy napot Pargá-tól északra, egy napot délre fekvő strandokon henyélni.Minimum!
#1493682010-08-17 19:20:49 Válasz a #149367. hsz-ra
Simán! Nem sok ez a 10 nap. Jó volna belőle több is. Mármint az időből, amit kint tölthetünk. Én imádom süttetni magam a tengerparton és csobbanni a vítózben. Így , felváltva. A gyerkőc jovbbára a víz alatt van, mert búvárkodik. Bár a frászt hozza rám és olyankor örökké kémlelem, hogy hol is van. A párom meg olyan, mint én. Kicsit punnyad a parton, aztán be a vízba. Annyi gyönyörű öböl van Parga környékén. Jó lenne minél többet felfedezni!