Szerintem ne nagyon próbálkozatok! Ha elszállsz vele, vagy esetleg csinálsz valami koccot akkor nagyon megszívjátok. Olyan büntit kaptok, hogy .......!
zso84 írta:
Sziasztok!
Már csak 8 nap...el sem hiszem, 77-nél csatlakoztam hozzátok...! Már nagyon izgulok!
Akik holnap indulnak, vagy esetleg ma mentek, vagy akár a napokban, nagyon jó nyaralást !
És lenne még egy kérdésem: Szerintetek érdemes bepróbákozni a motorbérléssel úgy, hogy igazából nincs jogsim? Kis robogóra gondoltam, azzal tudok menni (meg igazából vezetni is tudok, és mint tudjuk, nem papírral megy az autó )!
Tud valaki a helyi buszközlekedésről, mert mindenhol, csak a Thesszalonikibe menőket találom. Sykia, Kalamitsi, Neos Marmaras érdekelne esetleg Vourvouru. Halkidiki térképen láttam, hogy ezek a
települések nincsenek messze. Jogsija csak apukámnak van és neki is csak nagymociból ami jó lenne, de mi 8-an megyünk. Sykia és Kalamitsi kb. hány km lehet? Esetleg fordulna hetet és már ott is vagyunk....
Tud valaki a helyi buszközlekedésről, mert mindenhol, csak a Thesszalonikibe menőket találom. Sykia, Kalamitsi, Neos Marmaras érdekelne esetleg Vourvouru. Halkidiki térképen láttam, hogy ezek a
települések nincsenek messze. Jogsija csak apukámnak van és neki is csak nagymociból ami jó lenne, de mi 8-an megyünk. Sykia és Kalamitsi kb. hány km lehet? Esetleg fordulna hetet és már ott is vagyunk....
A buszok mind Thessalonikibe mennek, csak útközben megállnak a fent említett helyeken. Azt kell csak megnézni, hogy melyik irányba megy a busz Thesszalonikibe. Délre, vagy északra. ...
Ha Sykiába, Kalamitsibe, Neos Marmarasra akarsz menni akkor a déli irányba menőre szállj fel, ha Vourvouruba akkor az északi irányba menőre.
Legutóbb Cofffos szerkesztette (2010-08-20 11:56:12), összesen 1 alkalommal
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy Sartiról a Narancspartra jogsi nélkül hogy lehet eljutni? gyalog messze van? hallottam olyat hogy a sithonosok kocsival pár euróért átvisznek de nem mindegy hogy hány órát lehet igy ott tölteni....illetve gyalog milyen strandokra lehet eljutni még? sarti jobb és bal oldalán pár km.re vannak strandok?
#1497392010-08-21 14:30:18 Válasz a #149737. hsz-ra
Sartiról a Narancspart kb 8 km. Gyalog viszonylag gyorsan meg lehetne tenni ezt a távot, de mivel szerpentines az út, lejtők, emelkedők, így kicsit nehéz lehet a dolog. Nem beszélve arról, hogy ott néhányan hogyan közlekednek. Ráadásul tábla sem jelzi egyértelműen a strand helyét. (két kuka és egy fára szögelt nyílon kívül, ami Sarti felől a fa másik oldalán van, más nem jelzi)
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy Sartiról a Narancspartra jogsi nélkül hogy lehet eljutni? gyalog messze van? hallottam olyat hogy a sithonosok kocsival pár euróért átvisznek de nem mindegy hogy hány órát lehet igy ott tölteni....illetve gyalog milyen strandokra lehet eljutni még? sarti jobb és bal oldalán pár km.re vannak strandok?
Mi 2000-ben biciklit béreltünk, és azzal mentünk Narancspartra. (egyébként nem szoktunk bringázni). Persze voltak emelkedők, ahol gyalogoltunk, és toltuk a gépet, de a lejtőn jóóóó volt.
Kint vagyunk Sartin,16 óra alatt értünk ide,minden simán ment.A szállásunk elfogadható,bár én jobbra számitottam.Most itt vagyunk a kalóztanyában,és a hajókirándulást beszéljük meg,hogy mikor megyünk.Az idő nagyon jó.
Puszi mindenkinek!!!