Hasonlításképpen csak annyit tudok mondani, hogy 3 éve Kefalonián 160 EUR-ért béreltünk egy Fiat Pandát 4 napra.
Az alábbi kérdésemet feltettem az autós fórumon is, de ide is ideteszem, hátha valakinek van tapasztalata.
Emlékeim csak a buszos utazásról vannak, és ugye akkor csak hazafelé, és csak a görög határ után álltunk meg a duty free-ben. A kérdésem az, hogy a befelé oldalon is van? És az itt vásárolt árut be lehet vinni az országba? Bocs, lehet, hogy marhaságot kérdezek, de teljesen tapasztalatlan vagyok.
#1497682010-08-21 19:31:41 Válasz a #149732. hsz-ra
Szia!
Érdeklődnénk az autó béreléssel kapcsolatban...ha csak 1 napraszeretnénk kibérelni akkor az mennyiveldrágább?(csak mert ha jól értelmeztük a táblázatot,akkorpl ha 3-6 nap közötti időre béreljük akkor az adott összeg/nap).
Köszönjük előre is a választ!!!
Sajnos nem tudom megmondani mennyi lenne 1 napra. De az adott irodától (tel - email) tudsz felvilágosítást kérni. Nagyon kézségesek és barátságosak, csak jókat tudok mondani róluk.
Mi autóval voltunk, ezért nem kellet igénybe venni.
Amit tudok segítek.
Evés szempontjából, nekünk a Zorbas jött be a legjobban. A vendégszeretet, az ízek, a figyelmesség, ....
Ettünk máshol is de itt voltunk a legtöbször.
Valakinek lehet nem jön be a hely elsőre, mert van egy invitáló ember. Nekünk nagyon szimpi lett, mert focimezes polóban volt a sógorom és egyből a focira terelődött a szó és ........ (itt a fórumon is dicsérték mások a helyet).
Első nap csak gyrost (2 eu) ettünk egy-egy mythossal és a kaja végén hozták is az ouzot. Ha nem volt hely akkor is ouzoval vagy borral kináltak a várakozás idejére (ingyen).
Én csak ajánlani tudom.
Ha esztek itt mindenképp kostoljátok meg a mountain top salátát
Ö volt a kedvenc pincérünk - Nikos, bolondos, jópofa ember
Szia Feripapa köszönöm a sok segítséget ide is elmegyek kipróbálom, illetve szerintem az összes strandot végig nézük Fazikával mert vele igy neten össze barátkoztunk sőt együtt utazunk
Leírnád nekem,hogyan lehet a szurdokhoz jutni?-mert fakultatívon sem és máshol sem hallottam még róla!
Köszönöm szépen!
Ágnes
Szia!
Ha a Vikos Gorge szurdokra gondolsz lásd a térkép és az albumot. Érdemes Papigoba is átmenni onnan látni igazán, na meg a hegyi hajtűkanyarok és a hegy lábánál a patak és a híd csodálatos.
Bizony, egy hét múlva már javában úton leszünk! Papamaci! Délután beszéltem az utazási irodával, illetve az ott dolgozó nagyon tündéri hölggyel. Úgy néz ki, hogy a busz szinte házhoz jön! Nem kell másik városba (Szolnokra) elutaznunk a fölszállás miatt, mert itt megy keresztül Békéscsaba felé. Ez tök jó! Jön még egy hölgy innen, de én őt nem ismerem. Viszont azt is megtudtam, hogy a buszon párhuzamosan fogtok ülni velünk. Remélem, nem baj!
A részvételi jegyet holnap vagy holnapután fogják küldeni. Az indulási isőpont még nem tuti, de a voucheren rajta lesz persze.