Valahol a Peloponnészoszon Argolida megyében a Tolo felé vezető úton lehet látni így, ilyen szögből együtt ezeket a hegyeket. A helyiek úgy nevezik, hogy "az alvó Agamemnón". Ha van fantáziánk, mi is láthatjuk. (És még mondjuk azt, hogy nem él a jelenben görög mitológia.)
#1499692010-08-23 18:24:55 Válasz a #149916. hsz-ra
Szia Ágika!
Nagyon örülök, hogy szót tudunk váltani, átadtam az üdvözletet, a nejem is szeretettel üdvözöl Téged.
Nagyon imádtuk Tolo-t, nemhiába voltunk ott háromszor is egymás után - és remélhetőleg (két éve) nem utoljára. Persze ehhez Ti is nagymértékben hozzájárultatok segítőkészségetekkel és a programokkal!
Tolo forever!
#1499702010-08-23 18:33:56 Válasz a #149932. hsz-ra
Szia Barbeszka!
2008-ban októberben "nyaraltunk" Tolon, de nyári meleg időjárás volt végig. (A fotókról is érzékelhető: )
http://www.tolo08.pafferi.fotoalbum.hu
Tolo annyira délen van, hogy szeptemberben is nagy esélye van a jó időnek (persze garancia azért nincs rá).
Sziasztok!
Pénteken megyünk Tolóba és szeretnék érdeklődni, hogy van e piac és mikor? A másik pedig el lehet e menni távolsági busszal Athénba? Ha valaki tud segíteni az nagyon jó lenne.
És szerintem a legjobb fakultatív is Toló-ból én biztos nem hagynám ki 3*-ra sem, azóta is nagyon hálás vagyok, hogy itt rábeszéltek, hogy feltétlen nézzem meg.