Sziasztok. Mi is megérkeztünk. Odafele aludtunk Niska Banjában. Hááát. Elméletileg csendes környék, attól eltekintve, hogy a tulaj este 10-kor kezdett el Stihl fűrésszel fát vágni. na erre azért nem számitottunk.
Vasárnap délután 4re érkeztünk az ioliba amit elég nehezen találtunk meg, de 6-ig kellett a szobára várni. A szállás tényleg szuper, épp olyan mint a képeken. Nem okozott csalódást. közel volt minden. Mi a 320-as szobát kaptuk, ami nem a legjobb helyen van. Ez egy kisutca felőli végén van ahol reggel arra kel fel az ember hogy a turisták csoszognak a papucsban az utcán és ordibálnak. Olyan szinten behallatszik a zaj, hogy szörnyű. Nekem 2 negativ tapasztalatom volt, de ez nem az ioli hibája. Az egyik az alattunk lakók. Úgy szerda körül érkeztek akkor volt csere. Egy házaspár két tini gyerekkel. A szülőket gyakorlatilag soha nem láttuk, de a gyerekek......... Apu meg anyu lefeküdt aludni, ők általában hajnali 2 és 3 körül érkeztek vissza. Persze kulcs nélkül. Először kopogtak, majd ököllel verték az ajtót, utánna rugdosták, és orditoztak. Mindezt hajnali 2 körül. Abban az időpontban mikor a robogózás zaja már elült, és a turisták sem csoszogtak. Nehogy véletlenül aludni tudjunk. Úgy 10 perc ajtó rugdosás után végre a szülők meghallották és beengedték őket. a másik ami nem tetszett, az az hogy tudjuk jól a medence körül kevesebb napágy van mint vendég. Páran lementek reggel 9-re és levitték a törülközőt, leterítették a nyugágyra és felmentek aludni még egyet, vagy túrázni, vagy akárhova. Volt olyan hogy délután 5-ig oda se mentek. 5-től 6-ig medencéztek, napoztak, aztán felmentek. A törölkőző az maradt, mert ugye sose lehet tudni. Szerintem ez bunkóság volt. De hát tudjuk jól nagy az Isten állatkertje, és sajnos alacsony a kerítés. De mnettől függetlenül szuper volt.
#1500802010-08-24 23:21:01 Válasz a #150051. hsz-ra
Szia Tündérke
Feltölteni képet a következőképpen tudsz: Főoldalon a belépsz a fotoalbum főcimbe, azonbelül a képküldö sorra rákattintva már elnevezheted az albumot és töltheted a képet. Nem azonnal fog megjelenni az albumod, szerintem van egy-két nap átfutás mig megjelenik az oldalon. Azt hiszem én ezután tudtam a képfeliratokat módosítani, illetve elnevezni a fotoalbum/ fotoalbum/ albumaim cimszók alatt. Itt fogod látni a saját albumodat és rákattintva megnyilnak a képeid és a képek alatti kettőskeresztre kattintva szerkesztheted a feliratot is. Remélem követhető volt . Jó töltögetést kívánok.
#1501832010-08-25 21:47:33 Válasz a #150168. hsz-ra
Tehát!Több kategóriában tettem fel képeket a nevemről megismeritek.Sajnos nem tudom,hogy kell feliratozni őket pedig szerettem volna Csak az érdekesebb képeket mutatom meg mindenkinek Láttam ,hogy vannak hozzászólások,de sajnos nem tudom ,hogy kell megnézni őket Már mindent próbáltam.Ha valaki tud szívesen veszem a segítségét.Az élménybeszámoló még készül jó munkához idő kell Ha kész leszek jelzem és teszem fel.Jó éjt mindenkinek!
#1501932010-08-26 01:10:26 Válasz a #150168. hsz-ra
kedves szőke Tündérke ( természetesen csakis jó értelemben)
A szerkesztést most tudod megtenni, hogy felkerült az albumod. Belépsz a fotoalbum/fotoalbum cimszóba ott pedig a jobb szélén az albumaim cimszónál lépj be . Itt megjelenik az albumod. Rá kattintva megnyilnak a képeid. A képek alatt találsz egy kék szinő kettőskereszt jelet, ha erre rálépsz már tudod szerkesztenia képek címét
#1502702010-08-26 16:03:01 Válasz a #150193. hsz-ra
Isti66!Én mindent úgy próbáltam csinálni ahogy te leírtad
Nálam a jobb oldalon nem találtam olyat,hogy albumaim.Nekem legújabb,legnézettebb,legjobb albumok szerepelnek.Tényleg
Fogtündér!
Simán nyisd meg a képeket, mintha meg akarnád nézni, és a képek alatt lesz egy sáv, ahová ha rákattintasz be tudsz írni, nekem így sikerült!
Nézegettem a képeidet, hát Pefkochori sem csúnya, erre a környékre is szeretnék eljutni, volna mit megnézni. Lassan már annyi tervezett uticélom van amire egy élet is kevés. És ez még csak " Görögország"