Lefkada
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 3211
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kakadu
Törzstag
Törzstag
1130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#150178 Üzenet linkje2010-08-25 21:17:07  Válasz a #150162. hsz-ra

Ezek szerint Te is hozzátartozol - velem együtt - ahhoz a prosztó 99 %-hoz, aki nem átall napokat (ha tehetné heteket) "elpocsékolni" életéből a nyugágyon történő fetrengéssel, fürdőzéssel, úszkálással...
Itt hátralévő napjaimat a fejemre történő hamuszórással töltöm és otthon is magamba szállok mert szerencsére itt is van valaki, aki eldönti, hogy mi a helyes.
Bizonyára magasztosabb dolog lenne holnap felvágott farokkal valami múzeumot keresni mint a 30 fokos tengerben pacsálni, de én már nem nagyon fogok megváltozni.
Remélem!!!
icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

# 3212
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#150184 Üzenet linkje2010-08-25 21:48:47 

Még a végén egymásra "találtok" icon_wink.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
# 3213
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#150192 Üzenet linkje2010-08-26 01:07:49  Válasz a #150184. hsz-ra Előzmény #150184

Ne tetézd, ne tetézd!!!
icon_eek.gif

# 3214
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#150194 Üzenet linkje2010-08-26 01:12:38  Válasz a #150178. hsz-ra Előzmény #150178

"...nyugágyon történő fetrengéssel, fürdőzéssel, úszkálással... "
Mondjuk inkább a fotózgatás, parti sziklákon kavirnyászás és a sznorizás az, ami igazán leköt, én még nyugágyon összesen 5 percet nem feküdtem életemben. Ja, és persze tudok a fejemből is bámulni erősen kifele, hosszasan bámulni a "Nagy Vizet".
Jaaaaaaaj, ne már - olyan messze van még a jövő évi nyaralás icon_sad.gif

# 3215
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#150200 Üzenet linkje2010-08-26 08:15:55  Válasz a #150153. hsz-ra Előzmény #150153

Sztem a Fantasticónak elég korrekt honlapja van, ami rajta van, mind valóság és nem szépített, és egyértelműen látszik, hogy a ház egy hegyi falu szélén van, nem a tengerparton, szóval sztem nem megvezetés. 400 m-t nem írnak sehol, nem tudom, ezt honnan vetted, igaz, 4 km-t sem, de az ilyen szálláshelyeknél nem is mindig divat feltüntetni, hogy hol van a legközelebbi strand, ez csak a tengerparti nyaralóhelyeken kiemelten fontos szempont. Csupán abból, hogy van olyan kép a Fantastico honlapján, ahol a tengerre néző kilátás látszik, arra következtetni, hogy közel van a strand, nekem kicsit meredek. De egyébként nem vagyok elfogult a Fantasticóval, van ennek is hibája, ami azóta eszembe jutott (takarítás), csak sztem nem ez.

A múzeumos megjegyzést totál félreértetted, annak az eleje és a vége poén volt, a közepe pedig rám vonatkozott, nem rád vagy másra. Konkrétan az a része, hogy a "múzeum azért kell, hogy... stb." az javítva úgy hangzik, hogy "azért kell nekem, hogy..." Így visszaolvasva talán tényleg nem volt egyértelmű, szóval bocs icon_redface.gif , de eszem ágában sem volt beszólni vagy kritizálni, pláne nem megmondani, hogy mit hogy kellene csinálni. Egyértelmű, hogy mindenki azzal tölti a szabadidejét, amivel akarja, és a tengerparti fetrengés vagy a sznorizás semmivel sem megvetendőbb tevékenység, mint a múzeumozás. Sőt, ha valahol, akkor Lefkadán aztán igazán a tengerpart a fő attrakció, nem pedig a múzeum, úgyhogy hülye, aki nem a víz mellett tölt minél több időt! icon_smile.gif icon_wink.gif

# 3216
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#150234 Üzenet linkje2010-08-26 11:57:07  Válasz a #150200. hsz-ra Előzmény #150200

Verka!
Most néztem meg a honlapjukat, tényleg korrekt, a képeken sejthető a távolság is. A vendégkönyvben is pozitívak a bejegyzések (nyilván a tulaj is írhat bele szépeket, de talán ez ott nem szokás icon_smile.gif ). Olvasom, hogy egy kis erdő is van mellette - azt bejártátok? Meg azt is látom, hogy 3-naponként van takarítás, akkor ez részükről kimaradt? Valami hasonlót írtál. Bár őszintén megmondva, az engem csöppet sem izgatna, hogy amíg 2 hétig nyaralunk, bejön-e valaki takarítani a szobánkba icon_smile.gif Úgyis mindenünk szanaszét van, sok koszt meg a reggeli és esti 1-2 óra ott tartózkodás alatt úgysem csinálunk. Amit meg igen, azt mi összeseperjük, felmossuk.
A panorámája tényleg gyönyörű, és aki autóval van, annak tökéletes hely egy szép nyaraláshoz! A naplementéről nem is beszélek, de nekem az is tetszett, ahogy Nidriben a kikötő a hajnali napfelkeltében úszott icon_smile.gif Aki korán kelő, annak érdemes reggel 5-8 óra magasságában párat kattintani. Ha meg a Fantasticoban száll meg, egy naplementés fotó kötelező! Nektek nincs olyan - idelinkelhetnéd!

# 3217
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Balazsbea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
301 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#150244 Üzenet linkje2010-08-26 13:01:46  Válasz a #150234. hsz-ra Előzmény #150234

Amíg Verka ideér, addig néhány az enyémek közül, mivel Lefkádán mi is a Fantasticoban szálltunk meg az idén:

Mi a különálló épületben laktunk, ahol csak a mi háromágyas nagyon szépen berendezett szobánk volt, még kandallónk is volt! icon_smile.gif Nem mintha kellett volna, de jó hangulatot adott a szobának. Az erkélyünk ugyan kicsi volt és a kilátásba belelógott egy-két nemkívánt elem, de minden reggel itt reggelizhettünk:

A tulajdonos felesége azt mondta, jövőre megnagyobbítják ezt az erkélyt, akkor még jobb lesz!

S ilyen volt a kert és az apartmanok bejárata:

Valóban csak 3 naponta takarítanak és a szemetet is csak akkor viszik ki, de ez egy lényegtelen hiányosság ahhoz képest, amit az ott eltöltött hét éjszaka jelentett számunkra, én legközelebb is ide mennék, annyira jó volt!

Verka, megkaptad az emaileimet?

# 3218
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#150251 Üzenet linkje2010-08-26 13:47:12  Válasz a #150244. hsz-ra Előzmény #150244

Szia Bea!

Épp arra gondoltam, hogy mivel az én képeim nincsenek fent, majd a Te honlapodat linkelem be. icon_wink.gif De örülök, hogy megelőztél! icon_smile.gif Nagyon szépek a képek!! Visszavágyom, de nagyon... icon_smile.gif

Az e-mailről írtam egy privit! icon_smile.gif

# 3219
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#150258 Üzenet linkje2010-08-26 14:09:32  Válasz a #150234. hsz-ra Előzmény #150234

Kónyu,

az erdőt nem jártuk be (múzeumban voltunk helyette icon_razz.gif icon_wink.gif); egyszer elkolbászoltunk befelé, de már este volt, úgyhogy hamarosan visszafordultunk. Egy nagy, széles, autóval (is) járható út visz befelé amúgy.

Takarítás: hat éjszakát voltunk ott és nekünk nem volt egyszer sem. Nem tudom, hogy csak feledékenység vagy más volt-e az ok, de ahogy Te is írod, ez nekünk sem jelentett gondot, én nem is emlékeztem, hogy a honlapon említik-e ezt vagy sem. A szemetet kivittem én, mert szemeteszsákok viszont voltak a fürdőben bőven, meg az ajtónk előtt volt egy vödör-lapát-partvis-felmosó kombi, szóval ha nagyon akartam volna, akkor takaríthattam volna én, de nem volt rá szükség.

Ez nekünk szemernyi gondot sem jelentett, és csak a korrektség kedvéért írtam le, mert úgy emlékszem, hogy Kakadu említette egyszer, hogy szerinte már mindenhol alap a háromnaponkénti takarítás meg ágyneműcsere, szóval ez nála még egy rossz pontot jelenthet.

Vannak nekünk is naplementés fotóink, de még nincs fent a neten, és sajnos még legalább két hétig nem is lesz időm még foglalkozni velük. De majd egyszercsak lesznek, akkor majd jelzem. icon_smile.gif

# 3220
Medea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
110 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#151167 Üzenet linkje2010-09-04 20:18:51 

Szasztok.van valami lehetöség repulovel eljutni?vagy iroda ami szervez repulos utat???
# 3221
Isti26
Törzstag
Törzstag
785 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#151170 Üzenet linkje2010-09-04 21:12:26 

Szia!

Szerintem a szigetre csak buszos utazások vannak.. Mivel egy hidon lehet átjutni a görög szárazföldről a szigetre:)

Üdv:
István

# 3222
Medea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
110 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#151182 Üzenet linkje2010-09-05 12:33:54 

köszi.de ott van 25 km-re a reptér ezért gondoltam hátha van valami alternativa.
# 3223
Isti26
Törzstag
Törzstag
785 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#151186 Üzenet linkje2010-09-05 14:21:57 

De ha tudod van ott repülőtér akkor miért kérdezted meg, hogy van e oda repülős nyaralás???icon_smile.gif Valamelyik irodánál lehet, hogy van, csak én nem hallottam róla.. De majd lehet más segít ebben is:)
# 3224
Medea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
110 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#151193 Üzenet linkje2010-09-05 16:06:05 

Azért mert az hogy van egy reptér a közelben még nem biztositék rá hogy van repülös ut. sorry azért köszi
# 3225
Pontikos
Törzstag
Törzstag
1082 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#151206 Üzenet linkje2010-09-05 19:31:13 

Akkor pontosítsunk, mert Isti sem akart rosszat.

medea írta:
Szasztok.van valami lehetöség repulovel eljutni?

Van. Mivel, mint te is tudod, van a közelben repülőtér.

medea írta:
vagy iroda ami szervez repulos utat???

Az én tudomásom szerint magyar idén nem volt.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 214 215 216 ... 570 571 572   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu