#1502802010-08-26 17:18:08 Válasz a #150278. hsz-ra
Megpróbáltam,de sajnos nem ment.Pefkochori gyönyörű.Bár összehasonlítási alapon nincs Görögországban semmivel ,mert mi most voltunk először.Ezen a vidéken csak annyi magyar volt amennyi a szállodában. Az emberek kedvesek,rendesek,segítőkészek és főleg nyugisok Az Iolli pedig ,mint a filmekben.Sajnálom,hogy itthon vagyunk és nem ott élünk Szerencsés az aki sűrűn tud menni,mert mondjuk ismerősei vannak kint.A kislányom kérdezte lehet-e görög férje,mert neki így még nem tetszett tenger.Hozzá teszem 10 éves
Nem értem miért nem sikerül, megnéztem a saját albumomnál és működik. A megnyitott nagy képek alatt lehet beírni, még most utólag is lenne lehetőségem átírni a bejegyzéseket.
Én is elképzeltem már milyen lenne ott élni, de valószínűleg ott sem kolbászból van a kerítés.
A hajókiránduláson a Sithonia mellett hajókáztatok?
Legutóbb melus16 szerkesztette (2010-08-26 17:40:52), összesen 1 alkalommal
#1502832010-08-26 17:40:02 Válasz a #150280. hsz-ra
Szia Tündérke!
Rájöttem miért nem megy Neked a képfeliratozás. Amikor a főoldalon vagy és mielött belépnél a korábban leírt módon a fotoalbumba, fent az oldal legtetetjén be kell jelentkezned újból névvel és jelszóval és utána kattintasz a fotoalbum címszóra előjön az albumaim felirat. Megnéztem , ha nem jelentkezel be újból akkor tényeg nem látod ezt a feliratot. Sajnos ha visszamész a föoldalra automatikusan kijelenkeztet.
#1502892010-08-26 20:11:41 Válasz a #150284. hsz-ra
Hajókirándulással a Kassandráról átvittek minket Neos Marmarasba.Ott kiraktak minket 1 órára majd ebéddel fogadtak.Tovább hajókáztunk a part mellett délre és 2 óra hosszán keresztül strandoltunk Toroniban.Utána pedig vissza Pefkochori.Szép és egésznapos kirándulás volt.Tetszett nagyon.Több hajózássak kapcsolatos iroda volt,de nekünk szerencsénk volt.Lehet hogy szimpatikusak voltunk a fiatal fiúnak nagyon készséges volt.
#1503542010-08-27 16:39:44 Válasz a #150351. hsz-ra
Akkor jártunk ott Tényleg tuti hely volt.Ott próbáltuk ki lányommal a banánhoz hasonló húzást.Pont hétvégén voltunk ott.Tele volt görögökkel egy talpalatnyi hely nem volt szabad.Mi arrébb mentünk a kikötő felé,ott készült a
gyerekekről a hajós kép,mikor előttük van a nagy hajó.
Imre!
Néha azért én még benézek.
Múlt szombaton átmentünk Pefkohoriba... Igaz nem polipot ettünk, csak loukoumades-t, de azért gondoltam Rátok!
Ja, és iszonyú sok turista volt, de egy magyar szót nem hallottam...