jut eszembe éppen görög szurkolők fosztogattak félegyházán,de elkapták őket
és vajon minden görög becsukja a hüttő ajtaját miközben nyaral a balatonon?és az ö útlevelűket vajon szent dolog látni?szerintem egyforma minden ember..ilyen is olyan is...
Árpi nem julius végén voltatok a kalliopeban velünk együtt és veszekedni kellett a szomszéd öreggel mert ott állt az autod?
Undorito amit a görögök néha csinálnak, csapkodta az uj autot,mert ö nem tudott beállni a szakadt opel rekordjával vagy mi volt az.
#1505102010-08-29 11:59:58 Válasz a #150495. hsz-ra
mindjárt elsírom magam,Bitang úr,én nem vagyok oda annyira mint maga,eggy biztos ,aki fizet az követel is ,ha nem tetszik, nekik amit csinálnak ,menjen ek kapálni,és min ket nem kell kioktatni..ja és megint igazam van,és nem érdekel a véleménye az orvosokról..majd beszél maga máskébb is..
mindjárt elsírom magam,Bitang úr,én nem vagyok oda annyira mint maga,eggy biztos ,aki fizet az követel is ,ha nem tetszik, nekik amit csinálnak ,menjen ek kapálni,és min ket nem kell kioktatni..ja és megint igazam van,és nem érdekel a véleménye az orvosokról..majd beszél maga máskébb is..
De azért azt is nézzük már meg ,hogy mennyi pénzbe került fejenként a 7 nap szállás....!!!! Ennyi pénzből sem a Horvát tengerparton sem a Balaton nem megy el az ember nyaralni! Ha pedig színvonalasabb szolgáltatásra vágyik az ember akkor elmegy szállodába.
De ez itt nem vita fórum...hanem egymást kéne segítenük....!!!
[quote="rangerarpi"]így van jól,ahogy Matulabácsi mondja, 15 -20 milliót beszed egy ház.,,számla ,,nélkül,hát nehogy már ne fussa egy 100eurós hütöre,vagy egy 30 eurós mikróra,harácsolnak. HAT EZT MEG HONNAN VESZED? EGY UTAZASI IRODA EGY SZEZONRA /4 HONAP/ 2000 eu-T FIZET 1 APARTMANERT. AKKOR LEHET SZAMOLNI, KI TESZ EL 20 MILLIO FORINTOT.
#1505392010-08-29 16:33:09 Válasz a #150536. hsz-ra
Szerintem ebbe igy nem menjünk bele, vannak házak amelyekben több utazási iroda is hirdet szobákat,söt láttam olyan magyarok által hirdetett házat ahova más országbeli irodák is hirdetnek.Nyilván igy több irodátol is kapnak pénzt a ház tulajok,valamint ha van üres szoba akkor maguk is kiadják,
Természetesen mi nem tudjuk és magam nem is kivánom követni hogy ki mennyit szed be, én kapjak valamit a pénzemért,tudjak pihenni és jot nyaralni. A balaton se olcsobb,söt most néztem a tisza-to sem olcsobb,max annyival hogy kevesebb oda az ut. Szeretnénk még párszor a tengernél nyaralni.
hát ez igen olcson számolva a szobákat is elég szép bevétel, jo valoban meg is kellett venni a házakat vagy felépiteni és csak 10 szobát számoltam a házra
#1505632010-08-29 19:20:18 Válasz a #150558. hsz-ra
nagyon sokan mennek a korai idöszakban mert szeretnek kirándulni,akkor még nincs nagyon meleg
találkoztam olyanokkal akik nem is fürödnek,kimondottan a fakultativ programok érdeklik