#1513142010-09-07 10:58:41 Válasz a #151312. hsz-ra
Szerintem ez idény függő, talán igy szeptember második felére lefogynak a turisták, nekem elég a fele a tömegnek,
persze legyenek, utálom ha kihalt minden,
de azért ne érezzem magam a Váci utcába.
#1513162010-09-07 11:21:43 Válasz a #151314. hsz-ra
Forradalom!
Félek, hogy Skopelos után csalódás lesz Parga. (Bár én sajnos Skopelosra még nem jutottam el, tavaly befizettem, de le kellett mondanom, de jövőre az az elsődleges cél. De azért az idei 1 hetes Paxos-Antipaxos sem volt gyenge... ) Főleg a víz és a strandok miatt gondolom, hogy kevésbé szép hely. Mindenesetre kérlek, ha megjöttetek hasonlítsd össze a két helyet nekem. Skopelos előtt hol nyaraltatok korábban?
Tudom mire számíthatunk, azaz sejtem.
Skopelos is egy olyan város ahol a parton van nyüzsi azért rendesen ahogy haladsz felfelé, egyre kevésbé.
Még feljebb már a csacsi is köszön a kerítésen túlról, annyira kevesen vannak.
Valahogy igy képzelem el Pargat is.
Lent a part nyüzsi, egyre feljebb egyre nyugodtabb, és végül ahol mi fogunk lakni a Gardenba, ha jól vettem ki a leirásokat, a világ végén.
Szerintem arra már csak lasszóval fogjuk az embereket.
Sajnos Skopelosra nincsenek utak, az aElousnak voltak, de ő is lemondta, "érdektelenségre" hivatkozva, ami sületlenség.
Egyébként a strandok, van Parga környékén, vagy 5-6 pár bent a városban, többi kint, sétával.
Szerintem a külső strandok annyira nem lehetnek tömöttek.
Hosszú sétától nem félünk van mit leadni.
Régebben nyaralni, én pl. Side be voltam Törökbe, illetve barátném Paralia-ban.
Szóval tudjuk mi az a nyüzsi.
Picit off, ha ennyi ember akar menni Skopelosra, azt összeszervezhetnénk jövőre.
(Hacsaknem lecseréljük a szerelmünk Pargara.)
#1513502010-09-07 18:11:57 Válasz a #151325. hsz-ra
A Garden előtt kb. 100-150 méterrel, találtok egy kis boltot, ahol minden van. Vannak olcsóbb boltok is, de reggelente friss pékárut tudtok itt venni.
Reggel 7 és fél nyolc között nyit a tulaj (amikor odaér), és este 11-kor zár. l
Júniusban így volt.