Bocsánat, a szeptemberi menetrendet nem néztem.
Ahogy látom, ez egy Ithaka (Pisaeto)- Sami járat lesz.
Lehet, hogy esetleg érdemes lenne megnézned a Kyllini kompot is. Bár az út hosszabb, de jól járható. Vagy azért teljesen nem akarsz hűtlen lenni Lefkadához ?
Megnézem a Kyllini kompot is... köszi
Legfeljebb a megunjuk Kefalóniát (lehetséges ilyen? ) hamarább elindulunk hazafelé és ülünk pár napot Lefkádán is
Én most a pargai nyaralásom alkalmával voltam Kefalóniában-Fiskárdóban,de nem tetszett!Előtte minden évben ide szerettem volna nyarani menni,de most akikkel mentem ,akikkel utaztam,azok mind azt mondták,hogy higgyem,hogy Fiskárdó a legszebb része Kefalóniának.Csak ez maradt épen az 53-as földrengés után.
Tehát nem tudom már,hogy mit gondoljak.Amikor mi kiszálltunk ott,eleve 40 fok volt és égette a hátamat a nap szó szerint.A békás kútnál fénykép,az szép tér volt,tetszett.
De kicsi és rengeteg ember,nem tudsz haladni.A szikláknál persze tetszett már,de itt én nem tudunk mit csinálni több,mint egy hétig,pláne nem éjszakánként.
Bennem azok a képek voltak,amit a Corelli kapitány mandolinjában láttam,az a partrész tetszett,meg amiket az utazási katalógusok mutogatnak.Vettem pár éve egy Görögországról szóló színes,képes könyvet kint,magyarul!!!!!Na,abban pedig nagyon szép képek vannak Kefalóniáról.Talán azóta vagyok rácuppanva....de már nem tudom,hogy megéri-e megnézni?!
Kefalonia egy gyönyörű sziget! Tényleg nem egy település alapján kell megítélni. Skalan voltunk egy hétig, kicsi, de szép falu. A szigettúrán körbejártuk Kefalonia nagy részét, és csodálatos helyeket láttunk. A Corelli kapitány mandolinját Samiban forgatták, Myrthos Beach is látható párszor:)
Szóval Virág1, ha erre vagy rákattanva, hár hajrá! Megéri, hidd el!!!
Virág1!
Ha nem tetszik, a világért el ne menj Kefaloniára, ne hagyd magad rábeszélni! Ha nem volt szimpi Fiscardo, és nem tudnál elképzelni a szigeten 1 napot sem, nemhogy 1 hetet, akkor sürgősen nézz más uticél után.
Én voltam Kefalónián 2008.évben. sok görög szigeten jártam, de a legszebb beach-ek ezen a szigeten vannak. fehér kavicsos part és kristály tiszta viz, ami augusztus végén kb.28 fokos volt. csodálatos. igaz a sikabb partja homokos és nem oly szép, de a sziklás rész igen gyönyörü.
anti sami, apella, mirtos és sorolhatnám őket . megközelitőleg oly szépek mint a Maldiv szigeteken némelyik beach.
Friskádó egy ékszerdoboz- kis halász falu- amely igaz ép maradt, de a többi része is csodálatos. Én Svoronátán voltam, csodálatos apartman komplekszum volt, - Imperátor travel - Apollon Travelon keresztül - .
Én őszintén-nyugodt szivvel tudom ajánlani. Egy biztos autó szükséges, hogy el tudjál jutni minden hova, és egy jó vezető, mert sok a hegyi -szilába vájt ut - kanyargos ut, de nem sok az autó igy nem veszélyes csak ha valaki fél. csodálatos szép hetet töltöttem el. Hidd el nem bánod meg.
ui.Vannak képeim fenn a hellasz.hu-ban mutyo felhasználói név alatt a albumlistán megtalálod. 2009.évben viszont Kárpáthoson voltam, az is gyönyörü, bár ritkábban lakott és még turisták által nem annyira- legalább is a magyar turisták által - látogatott sziget, de csodálatos volt az is és ugyan-olyan szép beach-ok voltak mint Kefalónián.
A képekről tényleg gyögyörű,ebben nem is kételkedtem soha!
De 28 pü után meggyőztek,hogy Kefalónia nem nekem való.
Nagyon rendesek,kedvesek és aranyosak voltak,akik írtak nekem és megosztották velem,hogy nekik miért nem tetszett vagy miért csalódtak benne és emellett azt is megosztották,hogy mi az ami mégis tetszett benne.
Kétszer is elolvastam amit írtál, de számomra hihetetlen hogy valakik azért írtak neked 28 pü.-t hogy meggyőzzenek arról hogy miért NE UTAZZ KEFALÓNIÁRA!!!
Kedves Virág!
Meg vagyok győződve róla, hogy neked Paralia való, szerintem keresd is meg sűrgősen a topikját, mert nagyon kapós, és a végén még lemaradsz róla!!!
It meg már nincs is semmi dolgod
Kefalónia tényleg nem valószínű, hogy Neked való, mint ahogy Santoríni, Thasszosz, Kos, Rodosz, Hydra, Nisszírosz, Skiathos, Evia sem, de tudom ajánlani én is Paráliát vagy Korfun Kavost, Zakynthoson Laganast esetleg Krétán Máliát, de akár Siófokra is elmehetsz. Ezeken a helyeken biztosan jól éreznéd magadat! Mindegyik klassz, bulizós hely.