Kedves Silver!
Jó utat és nagyon kellemes pihenést kívánok Neked, remélem sikerül majd kikapcsolni, minden Magad mögött hagyni itthon.
Jó nyaralást!
Judit
Lidl áruház Keteriniben található az autópálya melletti úton.
Makragialosnál keresztül kell menni az autópálya alatt, és ott balra kell fordulni (nem hajtól fel a pályára ) ez az út Katrinibe vezet és itt megleled.
Szia Silver!!!
Örülök ,hogy hazaérkeztél. Még jobb ,hogy jól érezted/éreztétek magatokat.Remélem mesélsz kicsit részletesebben is,netán vannak fotóid?
Igazad van egy hét nem valami sok,sõt nagyon kevés ha jól érzi magát az ember.Sajnálom,hogy a Makedon taverna nem jött be
Szia
Ideje volt már hogy 27 évesen külföldön nyaralhassak Nagyon jó volt.
El olvasgattuk a beszámolokat az alapján mentük a mekedon-ba, ha jol rémlik te is dicsérted.Jól is laktunk szó se róla csak ott bagózott a tulaj az orrunkba, aztán bement semmi kézmosás semmi és hozta a tányérjainkat, aztán a "szakács" bentt simogatta a macskát aztán ölbe vette.Nem vagyok finnyás, de ez így egyszerre sok volt.
Makri amugy nagyon tetszik.Mi mondjuk nem a Diasba voltunk. Ja és a welness-bõl is az iszapot kihagytam volna így utólag
Ti felmentetek az olymposon 2100-ig vagy csak a felénél a pihenõig?
Mert nekem az kicsit kicsinálta a bokám meg a térdem a lefelejövet.
Nagyon szép hely,de nem árt kicsit lelkiekben felkészülni.
Teljesen igazad van,a hazajövetelt illetõen és valóban ,már itt volt az ideje egy kis,,Világlátásnak". Gondolom akkor már tervezed a jövõ nyarat.Legalább is én ezt teszem.A Makedon étteremben mi is találtunk furcsaságokat,/cica,kutyus/,stb. De valahogy az a tapasztalatom,hogy valamilyen szinten ez jellemzõ a Görögökre,legalább is hasonló adottságú, kisebb nyaralóhelyekre.Kevésbé figyelnek a higéniára.Sok esetben nem is tudom elképzelni,hogy hogy tudnak megfelelni,vagy eleget tenni, az eus szabályoknak?!Mégis sokat olvastam arról,hogy a Makedon étterembe érdemes menni,mert bõséges és finoman elkészített Görög kaját ehetsz.A tisztaságáról,és egyéb problémákról én sem olvastam sehol.Az Olympos nekem nagyon tetszik,egészen beleszerettem.
Nem mentünk fel csak max 1200 méterig,tehát alig tovább mint ahol parkolni lehetett. de nagyon szép,és jó kis túrát tettünk meg. Lefele nekünk is elég volt.Viszont a parkolónál az a kis taverna az nagyon klassz volt.Isteni volt a Görög saláta.Sok helyen jártunk,és gyakorlatilag semmit nem pihentünk. Talán majd jövõre. Van most az Androméda travelnál egy játék. Ha helyesen válaszolsz a kérdésekre/Görögországgal kapcsolatos/nyerhetsz,sõt nyersz is egy hetet Lefkadára.CSak a buszt kell megfizetni. szió
Mi a 2100-ig mentünk.
Nagyod durva ott a levegõ.
Egyszer érdemes rászánni az idõt na és rengeteg energiát.
MAkedon étteremben az adag mennyiségével nem volt gond az biztos.
Bár Olyimpic Beach-en (nem biztos hogy jól írom ) ugyan annyiért kevéske köret is volt az ételhez.És ott is nagyon finom volt minden.
Ja és a makedonba a választésk is elég szegényes volt.Elhatároztam pld hogy valami vegyes haltálat eszek hire hamva se volt.Aztán enni akartunk polipot hát az sajnos nincs,rámutattunk másik kajára az sincs.Így maradtunk tintahalnál meg görögsalinál.
Még nem tervezgetem,ugyanis ugy fel tornyosultak a tennivalók egy hét alatt hogy ma is 4 órát aludtam.
MAjd talán egy hét mulva
Jövõre sztem nem görög lesz, hanem horvát, megskubizom az Adriát is
Sziasztok!
Érdeklõdnék,hogy volt-e már valaki szilveszterezni Makrin?
Mert déli-pat ide,déli-part oda,akkor is csak tél a tél,brrr hideg lehet.
Azért kérdezem,mert hirdetnek progiként Alikesi wellnest is.Szerintem az nyáron tutti,de télen? Kíváncsi lennék rá. Ha valaki volt már akkor ott,vagy hallott róla,kérem írja meg.
Köszi
Katus
Én még nem voltam ugyan szilveszterezni Makrigialoson, csak nyaraltam, de egy barátnõm áradozott róla, hogy nagyon jó bulik vannak ott. Jó lenne egyszer elmenni megnézni, bár nekem asszem most kimarad
Vki aki most volt kint nem tud feltenni egy pár képet? hadd nézegessük mi is, akik az idén nem jutottak el.