Tolo
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 301
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15084 Üzenet linkje2006-09-04 22:15:15 

Ja, Tolóban nagyon sok jó apartman van. Mi irodánál foglaltunk, így nincs ötletem, melyik van a neten, de ha rákeresel, biztosan találsz párat.
Ha bármi más kérdésed van, tedd fel bátran, ha tudunk, segítünk.

vojandi

# 302
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Darius
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15112 Üzenet linkje2006-09-05 13:21:16 

Köszönöm vojandi!
Autóval megyünk azért tetszett meg az anesis, azt láttam, hogy kicsit arrébb van Tolótol, de gondolom szép és nyugis, meg nem mindig száll meg az ember egy narancs ültetvény közepén. Ha mégis Tolóban nézünk akkor szeretnénk medencést, a gyerekek miatt. Nekik a víz a fontos, még többet jelent Nekik mint a látnivalók. Az anesissel is az a bajom, hogy ha jól látom nincs medence, de addig még van idõ, csakhát már most jó tervezgetni a jövõ évi nyaralást!

# 303
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15119 Üzenet linkje2006-09-05 15:36:39 

Darius!

Tolóban nem sok medencés apartman van, mert az a parttól már elindul felfelé a meredek hegyoldal és nincs sok lehetõség medencét építeni. Csak a nevesebb szállodáknak (pl. King Minos) van medencéje. Ha jól emlékszema Blue Sky apartmancsoportnak is van.

Andi

# 304
Ede
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15129 Üzenet linkje2006-09-05 20:40:15 

Az apartmanok közül nem túl soknak van saját medencéje, de azért akad.(Drágább általában) Mi az idén augusztusban voltunk Toloban és a Blue Sky-ban laktunk,aminek ugyan tényleg van medencéje, de nem túl nagy.Igaz arra elég, hogy elpancsizzanak benne a gyerekek. Én csak ajánlani tudom a Blue Sky-t, mert árban is elég jó és láttam már egy pár apartmant Toloban, ez azokhoz képest még elég tágas és kulturált is.Mi nagyon meg voltunk vele elégedve. Annyi problémánk ....-?, volt hogy nem a tengerre nézett a kilátás. Viszont elég közel volt a homokos strandhoz.

Szia ede

# 305
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15136 Üzenet linkje2006-09-06 08:21:18 

Szia Darius!

A Blue Sky apartmanról találsz képeket itt: http://www.prettytour.cz/galerie_blue.html

Az apartmanról leírást magyarul: http://www.hurra-nyaralunk.hu/ut.php?id=31273

Üdv.:

# 306
Zumike
Aktív fórumos
Aktív fórumos
57 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15137 Üzenet linkje2006-09-06 09:13:47 

Szia darius!
A Kleoni apartmanháznak is van medencéje. Igaz nem túl nagy, de gyerekeknek (is) tökéletes. Annyira nem is meredek parton van, kibírható volt a nagy melegben is. Az ára is igen kedvezõ, úgyhogy nézd meg. Mi a Grand Torssal voltunk, de a Kleoni rajta van a neten is és szerintem lehet foglalni közvetlenül is. Vagy pedig a magyar idegenvezetõ is biztos tud segíteni, (Õ ott lakik Tolóban) ha érdekel megadom a telefonszámát.

# 307
Mexx19
Aktív fórumos
Aktív fórumos
53 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15164 Üzenet linkje2006-09-07 11:38:57 

Sziasztok! Nemrég érkeztünk haza görögországi nyaralásunkból. (Tolo) Gyönyörûszép volt minden. Legszívesebben már most visszamennék.
Darius!
Ahol mi voltunk(Thetis apartmanház, az Ibuszon keresztül), ott is volt medence. Közvetlenül az apartmannal szemben a Thetis hotelnek volt medencéje, és azt korlátlanul használhattuk. Mondjuk nekünk az apartman nem igazán jött be, mert ami csak volt elektronikus berendezés, az pont azon a héten romlott el, amikor mi voltunk....Meg voltak egyéb gondjaink is , de az nem ide tartozik. Szóval a lényeg, hogy nagyon szupi kis medence volt ott is.

# 308
Mexx19
Aktív fórumos
Aktív fórumos
53 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15165 Üzenet linkje2006-09-07 11:48:51 

Egy pár oldalt visszaolvastam a fórumban, és láttam, hogy beszélgettetek arról, hogy mikor jövök, stb...Ez tökre jó érzés ám. Abszolut "ismeretlen" emberek, és mégis tudják mikor megyek nyararlni,és kíváncsiak, hogy éreztem magam. Szuper ez a hellasz. icon_smile.gif
Egyébként tényleg fantasztikus volt a nyaralás. Tolóban egy egész hetet töltöttünk, utána pedig felköltöztünk Athén közelébe (Nea Makri, kb 30 km-re Athéntól), és onnan járkáltunk be Athénba. A fõváros is csudaszép, de Tolo is. Toloban csináltunk egy bombajó bizniszt. icon_smile.gif Mi 7-en voltunk(barátok), és béreltünk egy kishajót. Összesen 70 euróért adták ki egy egész napra, ami azt jelentette, hogy reggel 9-tõl este 6-ig a miénk volt. Teli tankkal, telefonnal, hûtõtáskával, mindennel kaptuk meg, még kauciót sem kellett fizetni, azt mondta a fickó, hogy majd ha hazaérünk, fizetünk. És a lényeg a lényeg, hogy mivel nálunk ez hét felé oszlott, egy fõre csak 10euró volt. Ami-szerintünk- nagyon megérte. Persze más a helyzet a családokkal, párokkal, de mindaenképpen tudom ajánlani. Gyönyörûszép öblökben, kisebb szigeteken jártunk vele.
mexx

# 309
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15166 Üzenet linkje2006-09-07 11:49:41 

Szia Mexx19!

Örülök, hogy tetszett, de azért légyszi egy kicsit bõvebben is, mi tetszet a legjobban, miket csináltatot...stb, ne kelljen már úgy harapófógóvl kihúzni belõled.

Andi

# 310
Darius
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15168 Üzenet linkje2006-09-07 14:57:27 

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Tolóba csak jövõre megyünk, de már most nézelõdöm, mert már tervezgetni is olyan jóóóóó.
Zumike a telefonszámot megköszönöm, ha elküldöd!
Aki már járt ott, írjon sokat Tolóról, hogy mi akik még nem jártunk ott minél több infóhoz jussunk, akik meg már jártak ott, azok fel tudják idézni az emlékeieket!

# 311
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15169 Üzenet linkje2006-09-07 15:40:31 

Szia darius!

Tolóról és a környezõ látnivalókról is találsz itt a hellasz.hun sok-sok hasznos információt, képeket és élménybeszámolókat is. A "fõoldalon" (nem itt a fórumon) ha megnyitod a "Leírások", majd a "Beszámolók" rovatot olvashatsz bõven Tolóról. Rengeteg fotó is megcsodálható a "Fotóalbum" rovatban. Jó olvasást és nézelõdést, mert van mit. Szuper hely Toló és nagyon sok szép kirándulásra nyílik onnan lehetõség.

Üdv.:

# 312
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15174 Üzenet linkje2006-09-07 20:39:32 

# 313
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15175 Üzenet linkje2006-09-07 20:40:58 

Zsobb kérésére itt van egy kis eligazítás, akiknek nincs részletes térképük és ne lenne Tolo rajta.

Andi

# 314
Mexx19
Aktív fórumos
Aktív fórumos
53 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15178 Üzenet linkje2006-09-07 23:52:40 

Oké. Megpróbálok kicsit bõvebben, csak az a baj, hogy nem is tudom mivel kezdjem. A legnagyobb strandolós élményünk(mint már írtam) a hajókázás volt, azt mindenkinek tudom ajánlani. Tolóból többször is kirándultunk(persze mindenre nem volt idõ). Elõször Nafplionba mentünk el. Nagyon szép város. Este mentünk, így kivilágítva is láttuk az erõdöt. Hát csodás volt. Sétálgattunk az utcácskákban, vásárolgattunk, stb.... Sajna nappal már nem tudtunk visszamenni, pedig úgy is biztos hangulatos lett volna. Aztán megnéztük még a Korinthoszi-csatornát is. Tényleg van a közelében egy parkoló, úgyhogy egész könnyen megtaláltuk, pedig féltem tõle, hogy majd csak átsuhanunk felette. De nem. Szuper volt az is. Egész más így, mint képeken. Aztán voltunk az Epidaurusz színháznál. Ott elõször szerencsésen eltévedtünk, de aztán ráakadtunk. Érdekes volt végiggondolni, hogy hogy is lehetett ott régen....Erre is csak azt tudom mondanik, hogy szép volt. icon_smile.gif (Igazából mindenre csak ezt tudom mondani) Tolóból igazából csak ennyit kirándultunk, mert sokat akartunk strandolni is. Meg a kétszeri hajókirándulás elvette az idõt. De majd ha jövõre visszamegyünk(merthogy tervben van), majd ellátogatunk Hydrára, meg hasonló helyekre is.
Egyelõre ennyi. Holnap írok Athénról is. De most kissé fáradt vagyok már hozzá. Akinek kérdése van, szívesen válaszolok én is. Bár ettõl az egyszeri Tolos nyaralástól nem vagyok szakértõ(sajnos), de amire tudok igyekszem válaszolni.
Andi!Ha jól emlékszem a régebbi beszélgetésekre, akkor nekünk is az lett a kedvenc giroszos helyünk, mint ami a Tiétek is volt. Isteni giroszuk van. Mondjuk a görög salit egy "kissé" túlöntözik olivaolajjal..icon_smile.gif Amit én nem nagyon komálok. icon_smile.gif Jó éjt mindenkinek!

# 315
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15186 Üzenet linkje2006-09-08 11:24:46 

Szia Mexx!

Na, örülök, hogy minden tetszett. Az még érdekelne, hogy milyen hajókirándulásokra mentetek el? Elégedett voltál a parttal (így eldugott öblök nélkül is) icon_smile.gif ? Vizibicikliztetek? Átmentetek a szemközti szigetekre? Ezek érdekelnek még.
Örülök, hgy bejött a gíroszos! icon_smile.gif

Andi

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 20 21 22 ... 536 537 538   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu