Cofffos!
Tök jó ez a vezetéktelenítő!
Ezt most Photoshoppal csináltad,vagy mással???
A Lichnos-Sarakiniko-val kapcsolatban vitatkoznék,mert a Lichnosra csak egyszer mentünk el,gyalog az olajfaligeten át,délután volt,a végén már kezdett sötétedni,és ott nem volt ilyen kék a víz,és nem sütött ennyire a Nap.
Tehát az a kép ami a Lichnoson készült,az pl. a 88-as.És erre biztosan emlékszem.
A másik helyen pedig délben voltunk,verőfényes napsütésben,és ha jól emlékszem,pár km-re volt az is Pargától.Sokkal kisebb strand volt,elhagyatottabb,egy étterem nevére emlékszem: Paliria Restaurant,hátha ez segít a rejtélyben.
Csak nem tudom,melyik strand lehetett az???
Meg volt egy másik,hirtelen mélyülő,csodaszép kék,kis strand,ott meg egy étterem volt csak: "Taverna tou Christos",vagy valami ilyesmi....
És ez melyik lehet?
Segítsetek légyszi,mert teljesen belezavarodtam a sok strandos képbe,hogy melyik hol készült....
Tényleg....
Lehet,hogy második nap arra is mentünk volna kocsival,csak akkor még nem tudtam,hol vagyok? Ciki. Pedig annyit készültem innen..... De rengeteg a strandos fotóm,és már bele vagyok zavarodva....
Agios Giannakist meg nem is találom a kis térképemen,amit ott kaptam az ITS-nél....
Szép volt,csak óriási kavicsok voltak a parton néhol....
Készítettem egy albumot a pargai és környékén lévő strandokról.
Vannak olyan képek,ahová kérdőjelet tettem a cím helyére,segítenétek,hogy hol készülhettek?
Szerintem ez Sarakiniko,de erősítsetek meg.
Köszi annak,aki segít!
Itt lehet megnézni:
https://strandok.bbetty.fotoalbum.hu/
#1527692010-10-04 09:57:33 Válasz a #152726. hsz-ra
Kedves Theia!
Megnéztem a képeidet és nagyon szépek, jó volt megint "visszatérni" Pargara.
Nekem örök szerelmem marad ez a város.
Sugárzik a soraidból, hogy mennyire jól sikerült a nyaralásotok és hogy mennyire elvarázsolt téged is ez a hely.