Kívánunk jó utat, kellemes időt, és fínom meleg tengert , hideg sört !
Jana és Marcsi.
Szia Marcsika és Jana!
Köszönjük! Ez mind meg volt!
25-30 fok (egy nap kivételével), a víz símogatóan meleg volt (időnként keményen hátbaveregető hullámokkal), a sör hideg volt és jól csúszott. Életem legfinomabb rántott kagylóját csúsztathattam le a torkomon, Olympic beach-en, nagyon baráti áron. (Itt köszönném meg mindenkinek, aki azt írta, érdemes a szomszéd faluban vacsizni!
Sajnos hamar eltelt a két hét, de talán sikerül még az idén visszamenni. Érdekel a téli Paralia is. Nem mintha Paralia fun lennék. De érdekel, milyen lehet, amikor csak a helyiekkel futhatok össze.
#1527972010-10-05 10:36:08 Válasz a #152782. hsz-ra
Szia!Mi pedig mindenképp a Grand tourssal,nagyon megbízható iroda,és a buszai is nagyon jók!A sofőrök is rendesek,kedvesek!Június elején megyünk,2 hétre!Várjuk!
Mi mindíg más úticéllal indulunk neki. Egyenlőre. Aztán nyugdíjasként, ha megérjük akkor elmegyünk néhányra, remélhetőleg.
Paralián voltunk már, de azért visszamennék.Jövőre talán, ha megyünk
akkor az olymposzi riviéra lesz az úticél, esetleg Platamonas.
#1528792010-10-07 19:19:02 Válasz a #152878. hsz-ra
20 €
És ennyi a fiúk haja is, ha kiadja...
Még ami fontos lehet: csak hozott anyagból dolgoznak, és "nem a leggyengédebb kézmozdulatokkal"... eléggé feszes lesz a kreálmány és nem túl komfortos a viselete
Ha Magyarországon fonatod a loboncodat (ha még megvan ),az se kellemesebb viselés tekintetében,de itt nem 20 euró,hanem kb. 20 ezer.
Nem írsz beszámolót vagy képeket nem teszel fel az idei vakációdról? Már nagyon várom!
Milyen volt Lefkada egy paraliamániás szemszögéből,akinek még Sarti sem tetszik? Mintha magamat hallanám vagy magamról írnám ezt a pár mondatot!
#1529252010-10-08 23:17:57 Válasz a #152886. hsz-ra
Csak a Cocus Disco-ról vannak képeim. A hazaindulás napján készítettünk ott jónéhány képet. A beach sajnos kihalt volt, mert akkor éppen borús, felhős idő volt, majdnem esett az eső. Szerencsére az egyetlen ilyen nap volt a nyaralásunk alatt. Talán Paralia is szomorkodott, mert hazajöttünk.
A képek, ha minden igaz, hamarosan megtalálhatóak lesznek a Fotóalbumban.
... Nem írsz beszámolót vagy képeket nem teszel fel az idei vakációdról? ...
Szia,
én abba a "táborba" tartozok/tam, akik a tárhelybővítés anyagi támogatása mellett voksoltam. Mivel sem bővítés, sem támogatás nincs, nem terhelem a központi vinyót
hella írta:
... Milyen volt Lefkada egy paraliamániás szemszögéből ...
Paralia-mánia ez azért erős. Inkább azt mondom: oda utazva már tudom, mennyiért mit kapok mint üdülővendég. Lefkada egyébként nagyon szép hely, de inkább kirándulni, mint strandolni. Nagy hullámok, szél, a víz pedig elég hűvös volt az Égei tengeréhez képest. Egy hetet töltöttem Paralián, és 3 napot Lefkadán, mondhatni "hazafele kicsit kerültem Nyugatnak", de így pont jó volt. Nem lett volna jobb fordítva