Na jó,feladom,ma nem megy ez nekem,ezt nem hiszem el.
Nem akarom szétoffolni a topikot....
Megyek dolgozni,este lehet,hogy felnézek majd.
Ne haragudjatok a bénázásért,de valaki leírná nekem,hogy pl.a képfeltöltés.hu-ról hogy tudnám felrakni ide a képeket???
Addig is nézzétek a fotóalbumomat,ott van egy csomó kép....
Na,jó béna vagyok.....
Valaki mondja meg,mit szúrtam el.....
Ezek szerint nem tudok képet beilleszteni ide.....
Szia!
Valószínű, hogy nem a direkt linket másoltad be ide és azért nem jelennek meg a fotók, mert ugye van a "fórumokhoz", "weboldalhoz", "link a képhez" és a "direkt link a képhez." Ezt a legutolsót kell bemásolni az Img-k közé!
#1529222010-10-08 20:42:24 Válasz a #152913. hsz-ra
A kiválasztott képre (nagy állapotban) jobb egérrel ráklikkelsz. Kijön egy táblázat. A legalsó "Tulajdonságok" feliratot választod. Bal egérrel ráklikkelsz A "cím (URL)" felirat és kettőspont után lévő érthetetlen betű-szám kombinációt kijelölöd bal egérrel (bekékíted) erre jobb egérrel klikkelsz kijön ismét egy kis táblázat. Itt a "Másolás" feliratra klikkelsz bal egérrel.
Ezután itt az üzenetbe beilleszted úgy, hogy fenn a "szerkesztés" feliratra klikkelsz bal egérrel. A kijövő táblázatból szintén bal egérrel a "beillesztés" feliratra klikkelsz.
Ekkor az üzenetben megjelenik a kép linkje. Ezt kijelölöd( kékíted) bal egérrel és szintén bal egérrel ráklikkelsz az "Img" feliratra és kész.
Ez persze előszörre tűnik bonyolultnak. Utána már pillanatok műve. Mielőtt elküldöd alul az előlnézet gombra klikkelve ellenőrizheted, hogy megjelenik e a kép.
ÜDV: JOSZA
#1529352010-10-09 14:21:19 Válasz a #152924. hsz-ra
Szia Theia!
Gratulálok! Kérdezed, hogy így jó lesz e? A képek nagyon jók, de inkább azt mondanám, hogy -jó lenne, mármint ott lenni. Örülünk, hogy tudtunk segíteni.
Üdv: Josza
#1529432010-10-09 18:16:55 Válasz a #152931. hsz-ra
Sziasztok!
Mi csütörtökön jöttünk haza Pargáról. Igazi nyári idő volt végig, nappal 30-33 fok, de az éjszakák már hűvösek voltak, 20-21 fokosak. Egyszer még 15 fok is volt. A 14 napból 2 napot esett, de akkor sem volt hideg, csak nem lehetett kilépni az apartmanból, mert özönviz volt. Amikor kibujt a napocska már meg lehetett főni. Szerintem a webkamera nem mutatja jól a hőfokot.
Parga csodálatos, most voltunk másodszor, de már tervezzük a jövő évi utat, mert beleszerettünk Pargába és környékébe.
Sziasztok!
Hát igen,nagyon jó lenne ott napozni a parton.....
Én is szenvedek,mióta hazajöttem....
Ennél még sokal több fotót találtok a lenti fotóalbumos hivatkozásra kattintva.