Tegnap kaptam sms-t a Sartin nyaraló Kittytõl. Érkezésük óta (szombat, tegnap meg már szerda volt) rossz idõ van. Nincs hideg, de borzalmas szélvihar van és szürkeség.
Szió édes.Nekem is nagyon tetszik tetszett Sarti,alig várom a nyarat már a jövõ évit hogy mehessek.Most akasztottam ki az utazási irodában az emberkéket,ugyanis megkérdeztem mikor lesz nyári katalógus,szervezkedek már elõre. Igaz én már hazajárok Sartira egyszerûen imádom.Na szió megyek mert én most dolgozom elvben
ma hajnali 3 orakor erkeztunk haza. Valoban nagyon eros szel fujt, ellenben szerda kivetelevel az egy het alatt egyetlen egy felhot sem lattunk. Igaz, a nagy hullamok miatt egyszer sem furodtunk Sartinal a tengerben, inkabb kerestunk kisebb-nagyobb furdozesre alkalmas partszakaszokat, amelyeken nyoma sem volt a hullamoknak annak ellenere, hogy ott is fujt a szel.
Szombat reggel a gorog hataron nagyon rossz erzesunk tamadt, uis orkan ereju szel fujt, de elerve a felszigeteket 30 fok koruli dogleszto meleg es paratartalom fogadott.
Ez melegerzet a het folyaman kicsit alabbhagyott, de a visszaindulasunkkor ismet tombolt az indian nyar.
Mondanom sem kell, hogy Magyarorszagra visszaterve 13-15 fok es szakado eso kisereteben utaztunk az autopalyan, majd mar-mar dideregve zuhantunk a 14 oras ut utan a meleg agyba.
vissza bizony, raadasul hazafele megalltunk Vorvorou-ban es feltoltottuk magunkat egy kis napozassal, furdozessel.
Haza uton ameddig csak lehetett gorog radiot hallgattunk a kocsiban, nagyon sokaig szotlanul szeltuk a kilometereket mert nem akartuk elhinni, hogy vege ennek a csodalatos 1 hetnek.
Ellenben az emlekek, elmenyek, a tobb mint 600 foto es 3 oranyi video mindig erot fog adni ahhoz, hogy kibirjuk jovo nyarig a varakozast.
Igerem, teszek fel kepeket es amint idoben (is) utolerem magamat megirom az elmenybeszamolomat.
beszelgettunk Leoval (Sithon Travel kihelyezett utazasszervezoje) aki emlitette, hogy tavaly mar 30 cm ho volt a faluban. Nem tudom ez a kep mikor keszult, de a szavaibol ugy vettem ki, hogy korabban nem volt jellemzo a hoeses ebben a regioban...