Sziasztok !
Istenem! Ez a Leo semmit sem változott 5 év alatt.Már akkor is bepanaszoltam az Apollonnál-hiába.Én akkor a parkolóban majdnem megvertem,mikor is egy busznyi utast az Avra étteremhez irányított azzal,h ott használhatják a wc-t,ami akkor pottyantós volt.A 42 főből 12 gyerek volt.Egy "kis" kiabálás után kaptunk egy szobát a Kozmasban.
Régi szép idők.DE IDÉN ISMÉT SARTI.
Annyi új apartman van,h azt sem tudom melyik milyen és hol található.
Lovak idén is lesznek, úgy tudom. Egyébként szamarak is lesznek, tavaly is voltak. Csak a lovas programot a Taousanis Tours szervezte, míg a csacsikkal a "szamaras Christos" foglalkozott.
Ezt én is meg kell erősítsem, hogy Zoliék nagyon rendesek és ügyesek! Én is voltam velük párszor már (Régebben GyuriEncsi néven írtam), és ismerősök is ugyanezt mondták róluk! Szállás is tőlük foglaltam már tavaly is, és nagyon jó áron voltak!
Leoval nekem is volt "szerencsém" találkozni az első Sartis nyaralás alkalmával. Kb. 5 perc alatt összevesztünk, úgyhogy az én szívembe se lopta be magát
Szeretném megkérdezni járt e már valaki Sarti HOLIDAY apartman házban?
Még érdekelne a Paros vagy Naxos apartman pontos elhelyezkedése mert nem találom a Google Earth-on.
Esetleg tudna valaki az apartmanokról felvilágosítást adni, képeket ,ami nincs a prosiban.
Szia Renault,
tavaly mi is a Sarti Holiday-ben voltunk. keresd meg a hozzászólásaimat, mert azt hiszem akkor írtam róla sokmindent. ha valamire nem találsz választ, szólj!!
egyébként a szállás (a 2 fős) nagyon ócska volt, mi kaptunk cserébe 4 ágyasat, ami már elfogadható volt. de attól is függ, melyit utazási irodával mentek, mert nem ugyan azokat az apartmanokat bérlik. viszont elhelyezkedésre nekem nagyon bejött, közel volt a part és volt saját beachbar, ahol fogyasztás ellenében használhattad a napágyakat. ja és a takarítás nem nagyon az erősségük és a konyhájuk sem nagyon felszerelt. de van medence is és a 3 ágyas bungallók nagyon jól néztek ki.
Lehet nem egyről beszélünk de a Sarti Holiday Apartman-t csak a Grand bérli,nem lehet ,hogy a
Sarti Beach Apartmantelep-re gondolsz?Ez utóbbira valóban sok panasz volt,de van felújított apartman is itt, amiről nem írtak rosszakat.
Sziasztok.
Junius 3-tól két hétig Sartin nyaralunk az idén.
Már két alkalommal is eltöltöttünk itt egy-egy
napot,kellemes helynek találtuk ezért vá-
lasztottuk idén Sartit.Minden információt nagy
érdeklődéssel olvasok--sok oldalnyit itt is elolvastam--
de főleg a Salatas apartman felöl érdeklődnék,
mert itt fogunk lakni.Előre is köszönöm mindenkinek,
a hozzászólását.
Üdv Renault...Ne keresd a Parost és Naxost a Google Earthon...nem tudom pontosan mikori a műholdkép,de jó pár éves , több újonnan épült szálloda nincs rajta, egy biztos a fent említett két épület 2010 tavaszán lett átadva, nagyon szépek , nagyon tiszták....
pluszt info itt:
http://www.utazas.info/sarti-beach
megnéztem..az új épületekről nincsenek még mindig képek..írnak pár szót róluk..viszont én arrafelé dolgoztam..jópárszor megfordultam bennük..
Köszönöm a segitséget Holiday-al kapcsolatban .
De úgy néz ki most Sarti Paros apartmanra esik a választás.
Valakinek van javaslata melyik szobát válasszuk?
Apartman mellé be lehet állni kocsival?
Mennyire felszereltek a szobák?
Valaki bérelt-e már motorcsónakot ha igen milyen árban?
Minden infó érdekel jó és rossz is :
Kedves Renault! Paros és Naxos
http://www.utazas.info/sarti-beach
ha erre gondolsz... 2010-ben épült, vadonatújak, ha ezek azok, amit keresel, kérdezz bátran!
Mi július 23.-án megyünk Sartiba egy hétre repülővel.
Egy gond van, hogy az Ibusz idén nem szervez repülős utazást ezért a transzfert Thessalonikiből nekünk kell megoldani.
Valakinek van valami ötlete, hogyan?
Ugyanis a taxi transfer 250 euro lenne négyünknek egy útra mait kicsit sokallok.