Sziasztok!
Utazott már valaki a Tesco utazási kinálatból? Tesco közvetitő irodaként müködik vagy saját útjait kínálja? Most jó ajánlataik vannak.
Köszi aki válaszol.
Igen láttam az egyik útleírásban, ha kint vmi probléma van akkor a Neckermann Service van megadva kontaknak.
Viszont van olyan utazás ami nincs a Neckermannál feltüntetve, és az ár is eltér a Tesco javára kb.5000Ft-al.
Apollonos katalógus letölthető (elég gyatra minőségben) tanulmányozása közben tűnt fel egy-két érdekes áremelkedés. Bár lehet, csak mi utaztunk rég az apollonal ?A vidéki transzfer 3500ft/fő , és született egy-egyszeri adminisztrációs díj,ami 3000ft/fő és ezt buktad visszamondás esetén . Gondolom a +1,5 % storno biztosítás is van még. A transzfer költség eddig 1500 volt, ha jól emlékszem. A 3000 meg tuti nem volt még utoljára,így eléggé drágítják a nyaralást az egyéb költségek…
A vidéki transzfer árak elég változatosak voltak múlt évben: pl Miskolc vagy Pécs esetén 4500 Ft oda-vissza, Cegléd csak 2500 Ft volt. (Miskolc-Budapest út tömegközlekedéssel drágább)
De az adminisztrációs díjat nem találtam meg a tavalyi katalógusban. Az úgy tűnik újdonság.
Apollon utazási iroda Thassosra vonatkozó részénél a vidéki felszállás összege 2010 -hez képest nem változott. Az autóbuszjegy ára sem.
Változtak viszont a szállások. Egyedül az Aethrion apartman maradt meg. Ugyanitt azt látom, hogy az "ultra first minute' ára, mint elmult évben a "first minute". A "first minute" viszont 4 ezer körüli összeggel emelkedett.
Thassos engem ez évben is érdekelne, de úgy látszik nem ezzel az irodával fogok utazni, pedig nagyon kedveltem.
/Megjegyzem, amit leirtam az én szokásos útvonalamat érinti. mást nem hasonlitottam/
Jelenleg nem jön be az iroda honlapja... Pedig kíváncsi lennék rá milyen a katalógusuk... Dias Zeusz utazási irodának mikor jelenek meg az idei évi katalógusa?
Szia!
Múlt héten voltunk bent a Dias-Zeus-nál, február elejére mondták, hogy lesznek 2011 árak (neten), de katalógus talán február végén.
Van pár változás, pl. Kefalónia még tárgyalás alatt áll, Korfura nem indítanak 11-12 napos turnust.
Éva
Köszönöm szépen a segítséget:) Kíváncsian várom a 2011-es árakat... Viszont ha nem lesz 11-12 napos turnus Korfura akkor hány napos turnusok lesznek?
Hajaj.. Kefalónia sem lesz... Érdekes..
Csatlakozom Jozsa 2-höz.. Nekem is megvan nyomtatottan:) Egészen jó árakkal jelent meg a katalógus:) Nagyon filozok rajta, velük utazom idén.. Bár nem ismerem az irodát annyira...