Köszönöm szépen a segítséget:) Kíváncsian várom a 2011-es árakat... Viszont ha nem lesz 11-12 napos turnus Korfura akkor hány napos turnusok lesznek?
Hajaj.. Kefalónia sem lesz... Érdekes..
Üdv:
István
Szia! Korfura úgymond a "hagyományos" 8 napos repcsis, ill. a 10 napos buszos turnusok lesznek. Kefalóniába meg reménykedem, hátha azért indítanak majd utakat. Szia: Éva
Én se találtam. A szlovákon már vagy egy hónapja fent van, úgyhogy a magyarok szerintem csak a töltelék lesznek. Lehet, hogy rosszul gondolom.
Az Ibusz belföldi katalógusával is így jártam, nem találtam az árlistát. Ma meg már a katalógust se tölti le.
#1551532011-01-21 09:24:54 Válasz a #155118. hsz-ra
Szia adrikanemeth!
Én a kinyomtatott katalógusért voltam benn a Rákóczi úton lévő irodájukban és az árlista egy külön füzetben volt, tehát ne abban keresd ahol a szállások fel vannak tüntetve. Elképzelhető, hogy elfelejtették betenni abba a példányba ezt a mellékletet ami Nálad van.
Foglalt már idén valaki náluk, vagy útjukat partnernél?
Következőt láttam
nem tudom bemásolni
tudnivalók és információk alatt az utasbiztosítás megnyításánál szerepel, hogy az árak tartalmazzák az útlemondási biztósítást!
Na telefonos elérésnél erről szó sem volt!
Akkor most mi van? Ja foglalásnál sem jeleníti meg a külön összeget.
#1551682011-01-21 13:35:13 Válasz a #155145. hsz-ra
Na ezért írtam még annó vajon érdemes-e esetleg kint lefoglalni a Szlovák irodában az utat?Sőt az is lehet érdemes a kinti last minute utakat figyelni?
Árakat még nem hasonlítottam össze,van aki igen?Mi a tapasztalat?
#1551902011-01-21 20:15:07 Válasz a #155145. hsz-ra
Pontikos! Én is úgy láttam, hogy a repülős útjaik drágultak. Eddig az tetszett az Aeolusban, hogy nem kértek felárat a transzferért, ezért olcsóbban is jöttek ki az útjaik, mint más irodáké. Hát eddig tartott...