#1553102011-01-24 17:03:08 Válasz a #155309. hsz-ra
A Grand Tours-nak úgy láttam nagyon jó árai vannak, mind egyéni, mind buszos utazással. A neten is fent vannak az áraik, de kérésre levélben küldenek katalógust is.
#1553222011-01-24 21:29:43 Válasz a #155311. hsz-ra
SZia Vazemuki!
Mi tavaly az IBUSZ szervezésében voltunk Kefalónián, igaz repülővel. AZ Alkudj és nyaralj akcióval mentünk, mindennel együtt 68eft volt 7 éjszaka egy főnek apartmanban július első hetében repülővel. Állítólag idén is lesz hasonló akciójuk, február elején jelenik meg a katalógus. Minden rendben volt a nyaralással, én csak ajánlani tudom. Idén is velük megyünk ha sikerül, ugyanezzel az akcióval.
#1553232011-01-24 21:47:00 Válasz a #155322. hsz-ra
És ezen kívül is volt kefaloniára esetleg egyéni út vagy csak repülőset szerveznek oda? és ebben az akcióban milyen más nyaralási helyek voltak nektek feltüntetve?
#1553282011-01-25 09:59:48 Válasz a #155323. hsz-ra
Szia!
Csak repülős út volt Kefára. Sima utazást is szerveztek oda, nem csak ezt az akciót, de csak repülővel. Uticélok : Olympos, Rodosz, Korfu, Zante, Kefalónia, Málta, Bulgária repülővel. Volt több másik uticél busszal, de azok között nem volt Kefalónia. Két nem kívánt uticélt ki lehetett zárni, pár ezer forintos felárért. Az utazás előtt 2 héttel derült ki, hogy végülis hová megyünk. Közben a katalógusban átnéztük az összes szóbajöhető apartmant, egyik sem volt rettenetes. S persze nem mindegy, hogy mennyi pénzért. Ennyiért majdnem busszal mehettünk volna hasonló távolságba főszezonban. Persze ez akkor nem számít, ha valakinek csak egy bizonyos uticél felé húz a szíve.
Üdv,
Mamin
Szeretném megtudni, hogy kinek mi a véleménye a Campus Club Utazási Iroda-ával kapcsolatba.
Link
Mert szeretnénk a nyáron Nei Poriba utazni és őket szemeltük ki.
Vagy ha tud valaki jobbat akkor szívesen fogadom az ötleteket.
(Négyen mennék, busszal) Augusztus 10 körül.
Hmm.. Ez érdekes, mert az Apollon idei évi árai nagyon húzósak:) Ahogyan látom máshol is nagyon kapkodják az utazásokat:) Főleg igaz ez Grand Tours irodára.....
2001 óta Apollonozom úgyhogy csak nyugodtan Az idei árai húzósak ? Én inkább az írnám, hogy vettek fel olyan húzós árakkal foglalható szálláshelyeket, amelyek szerintem igen csak a felső réteg pénztárcájának felelnek meg Én ezen nagyon meglepődtem, ha lenne fél millám nyaralásra akkor mondjuk nem Krétára mennék el egy hétre belőle, hanem exotikusabb helyet választanék. Azok a helyek amik a tavalyi katalógusban szerepelnek, van ahol nem emeltek árakat, és ahol emeltek ott is "csak" 1000 max. 2000-re emlékszem