Érdekes módon csak buszos utakat találtam, pedig tavaly, emlékeim szerint lehetett egyénileg is utazni. Sőt én valahogy 9 éjszakás turnusokra emlékszem, most pedig csak 7 éjszakásakat találtam.
Nem értem, miért kell beállniuk a sorba, szerintem egy hét kevés, a két hét pedig jobban megterhelheti a pénztárcát!
De hátha még töltenek fel ilyeneket is!
Szia számomra is csalódás az egy hetes turnusok pedig már 3-ik éve velük voltunk ill. nyaraltunk pont ezért választottam őket hogy nem egy hetes nyaralás volt hanem 9-10 nap plussz utazás ezek szerint mint irtad beálltak ők is a sorba
De holnap felhívom Norbit mint cég vezetőt hogy ez tényleg igaz ???
Ha igaz akkor marad a kedves szlovák utazási iróda akik még 10-11-napra visznek
#1556592011-01-31 17:32:22 Válasz a #155658. hsz-ra
Remélem, hogy lesz 9 éjszaka is, mert tavaly nagyon szuper volt minden és szerettem volna idén is velük menni
Érdekes módon az árlistában a Mimis és a Vassiliki apartman sem szerepel
"Az idegenforgalmi osztályvezető azt javasolja, hogy mielőtt az utasok befizetnék a pénzt, nézzék meg a nyilvántartásból törölt utazási irodák és utazásszervezők listáját"
a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal honlapján, a http://mkeh.gov.hu internetes oldalon
Ha ezen szerepel a kiválasztott cég neve, semmiképpen se kössenek vele szerződést. A hivatal munkatársai telefonon is adnak felvilágosítást az érdeklődőknek, az ügyintézők számai szintén megtalálhatók a honlapon."
Miért van, hogy én nem látom a walter travel oldalán az utazásokat?
Csak Pargát...
Nálam tavaly is ilyen gond volt.
Valaki elküldené a linket ahol már azt az oldalt látja ahol az apartmanok vannak..
Tudom,hogy leginkább el kéne olvasnom 40-50 oldalt előröl,de kissé el vagyok maradva magamtól...ha valakinek lenne annyi ideje az Ibusz alkudj és...akcióját már használói közül,hogy leirná nekem-akár priviben is-a tapasztalatait,HÁT NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM!
#1556902011-01-31 22:09:48 Válasz a #155687. hsz-ra
Szia Miskolciutas!
Tavaly mi Alkudj és nyaralj akcióval utaztunk. Mégpedig azért, mert a kisebbik gyerekkel mentünk, emiatt repülni akartunk és szerény volt a költségvetés. Folyamatosan néztem az Interneten a last minute árakat több irodánál, de mindegyiket legyőzte ez az akció. Július második hetében nyaraltunk fejenként 68000,-Ftért apartmanban Kefalónián. Mindennel, tehát repjegy, illeték, 7éjszaka szállás és az útlemondási bizt. is benne volt.
Nem zártuk ki egyik uticélt sem, mert megnéztem az összes lehetséges apartmant a katalógusban és ennyiért elfogadhatónak találtuk mindet. A gyerekkel utazván az volt a lényeg, hogy tengerezzünk. De borzasztóan örültünk azután Kefalóniának. Persze a félszuterén szálláson mérgelődhettünk volna, de ár/érték arányban így is rendben volt, tisztának bizonyult és végülis alig voltunk benne. Kefalónia viszont csodálatosan szép.
Idén valószínű megint velük megyünk, ugyanezzel az akcióval.
A lényege : lehet egyéni utazást, repülőst és buszost választani, hotelben, vagy apartmanban. Szezononként bontva vannak az árak. Több uticél van egyszerre, utazás előtt két héttel derül ki, hova mehetsz. 10% felár ellenében két uticélt kizárhatsz a repülős utaknál. A buszosnál csak egyet, ha jól emlékszem. Az még sokkal olcsóbb, mint a repülős.
A helyszínek és az apartmanok mind a katalógusban szerepelnek, lutri, hogy melyiket kapod, ezért olcsóbb.
Ha esetleg van még kérdésed, szívesen válaszolok.