Kutakodásaim ereménye alapján, arra jutottam, hogy elvileg arra a vonatra kell majd felpattannom ami Thessalonikiből Volosba megy, és remélhetőleg meg is áll Nei Poriba Ami térképet előtúrtam nekem ez jött le Esetleg egy kis segítség ?
Kutakodásaim ereménye alapján, arra jutottam, hogy elvileg arra a vonatra kell majd felpattannom ami Thessalonikiből Volosba megy, és remélhetőleg meg is áll Nei Poriba Ami térképet előtúrtam nekem ez jött le Esetleg egy kis segítség ?
Pontosítsunk: Nei Poriba az Athénba menő vonatokkal jutsz el, s a menetrendből kiderül, melyik áll ott meg. Szólj, ha valami nem világos; nehogy elkeveredj!
Szeptemberben a víz már és még, jó meleg. Esténként a pulcsit már elviseli az ember. Eddig mindig akkor mentünk a legvégén és mindig
pirított kacsaként jöttünk haza. Kevesebb üzlet van már nyitva, de még
így is bő a választék.
[/quote]
Pontosítsunk: Nei Poriba az Athénba menő vonatokkal jutsz el, s a menetrendből kiderül, melyik áll ott meg. Szólj, ha valami nem világos; nehogy elkeveredj![/quote]
Köszönöm a pontosítást Max. ha elkeveredek akkor felhívlak
Vonatozást most kicsit félretettem, hajókázni szeretnék az ottlétem alatt, kérdésem pedig, hogy Kassandra félszigetre van valami kompos megoldás ? Jó lenne ha lenne rá lehetőség, szívesen átringatóznék akár oda is
Nem nagyon szeles akkor már az idö,felhösebb az ég ?
Kedves Pinga!
Mi tavaly szeptember 1-12-ig voltunk Nei Poriban. Az idő tökéletes volt, csokibarnán jöttem haza, pedig nem feküdtem órákat a napon. A víz is jó volt, klassz hullámokkal, nagyon élveztük
Este már valóban kellett a kardigán, de ennyi.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy hazautazásunk napján hideg, esős és szeles idő lett, sajnáltuk is az akkor érkezőket.
...Képzeld feripapu, Kassandrán is vannak látnivalók attól függetlenül, hogy Neked fogalmad sincs róla, mik ezek...
Ez komoly? Kedves Anic, ezt sikerült teljesen félreértened (talán, mert nem ismerted az előzményeket). Arra értettem, hogy komppal miért kellene menni akárhova Kassandrán, s főleg Nei Poriból.
Sokan szívesen nyaralnak ott, s okkal. Remélem, így nincs harag!?
Mivel két hétig leszek N.P-be úgy gondolom egy kis tekergés nem lehet haszontalan Egyébként Thessalonikiből megy hajó Chalkidiki/Kassandra Nea Moundaniába ami állítólag (internet szerint) a legnépesebb város Chalkidikin. Szeretek hajókázni punktum
#1568112011-02-20 15:24:02 Válasz a #156809. hsz-ra
Szia Puma!
Nei Poriból tudtommal nem idul hajó, mert jószerivel nincs kikötője. A szomszédos Platamonasból, ha szerencséd van, fel tudsz szállni kisebb hajókra környékbeli sétahajókázásokra. Ha viszont ott megkeresed az Anett Tours helyi (bár más irodák is szerveznek) képviseletét, tudsz jelentkezni a Skiatos szigeti hajókirándulásukra, mely nem Nei Poriból indul,hanem egy kis Volos melleti fauból, (aminek elfelejtettem a nevét )de oda busszal visznek el. Ez a program pazar. Végig tánc és mulatság a hajón. Kostas a kapitány gondoskodik a jó hangulatról. Hihetetlen jó fej, nagy mókamester. Maga Skiatos is gyönyörű és a hajóút is. Mi voltunk egy ilyenen sok évvel ezelőtt, de egy életre szóló nagyon kellemes élmény volt.
Jó készülődést!
Üdv: Josza